Puiuti de Randunici 2008!! (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mda....sa continuam emisiunea. Cu o simpla constatare: mie imi ingheata picioarele si acum, la 24 de grade pe care le am in casa...asa ca mi-am luat shosete si m-a cuprins rusinea gandindu-ma ca Vlad de Ursuleata e in cracii goi acum si eu, ditamai omu', cu "izmene" si cu shosete...Ptiiii, in Africa, cu Delphin ar trebui sa plec eu, ce mai viataaaaaa!!!!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

mie pana acu nu mi-a mers netul,am de recuperat ,nu gluma!
Alice,cu tot dragulsi incerc sa trimit acum cantecelele,daca nu tipa prea tare Samuel dupa papa
Cuscra,si Sam nu o mai vrea pe Suzi..si-a descoperit Prima Dragoste:manuta,pumnul-molfaie toata ziua pe mana de ma da gata!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

alice, bien venue au club, si eu tot cu sosete, plover etc sunt, in plus mai dorm si cu sosete, iar de prefix si sarcina, eu zic sa stai linistita, fara complexe de genul acesta. eu am facut bb1 la 28 si bb2 la32. Naty, primul la 33 si cate altele pot da exemplu.Despre 2 ani de la prima cezariana si eu stiu la fel si si mie dr. prima data, dupa Seb, la fel mi-a recomandat.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit de la plimbare si de o ora ma chinui sa adorm Mufarina marait, care mi-a tras prima criza de personalitate, respectiv plans tare pe strada pe motiv ca vrea in brate ca sa vada ce-i in jur!!...m-a rupt, cu o mana cara Mufa, cu cealalta impinge carutul..sunt moarta de foame si plange dak il las singur, nu vrea sa adoarma, acum e atarnat de tzitzi, si parca, parca....
abia astept sa pap o mazare cu pui, asta dupa ce aseara la party am mancat salata de varza, fara efecte secundare la Mufy!
alice, nu m-ai speriat deloc, as vrea eu o noua odisee, dar nu ma pot gandi la asta acum, este prea repede!
delphin am vazut 2 baietei frumosi

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ca nu am timp sa scriu mai mult: doi ani intre operatii? Sau doi ani intre operatie si ramas din noi insarcinata? Se intelege ce vreau sa intreb!? Ca-s cu ciorbe, copil care nu vrea sa doarma si isi suge degetele in loc de Suzi etc...

Pupam!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Naty,nu pot sa-ti scriu pe PM-de reclama de kk-...o sa mai incerc
Alice,vezi ca am trimis..in "forma"originala de la draga de KYA

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Draga Alice,
1) in bucuresti la soare sunt 31 de garde deci clar nu are nevoie de sosete
2) la 35 de garde probabil ca nu il voi mai tine la soare ci in casa...dar daca iesim va fi imbracat in body maieu
3) soarele este sursa de vitamina d si d'aia il tin cu picioarele goale pe langa ca ii este cald
4) daca tie iti ingheata picioarele la 24 de grade se intampla pt ca si tu la randul tau asa ai fost invatat de mica...asa ca este absolut normal sa iti pui sosete (eu nu am si sunt 22 de grade in casa la mine, in dormitorul meu chiar 20)
5) chiar nu inteleg mania de a imbraca copiii cand nu este cazul spre binele lor...binele lor este sa nu le fie cald,,,daca nu le este cald cu maneca lunga pe vremea asta f bine, inseamna ca asa le este bine...lui Vlad ii este cald..ce sa fac?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://vremea.kappa.ro/

Si nu inteleg intrebarea totusi? daca acum il imbraci cu maneca scurta la 35 de garde cum il mai imbraci??? DAca sunt 27 de garde te imbraci in maneca scurta..ce ctreaba au cele 35 de grade???

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Draga ursuleata, da' tare te mai superi tu, chiar si pe o gluma! Ca soarele e sursa de vitamina D stiu si eu, ca am cateva clase. Ca mie mi-e frig la 24 de grade, nu stiu dc din vina mamei sau nu, dar nu pricep ce e rau in asta...(abia suport verile mai usor!). Daca imi tin copkilu' prea imbracat sau nu, asta numai Dumnezu poate sti, ca El cunoAste cel mai bine "unitatile de masura" Si nici pe departe nu te-am intrebat de ce il tii dezbracat pe Vlad!!! A fost doar o gluma. Ce sa-i faci, proasta emisiunea mea, o sa-i scada rau "reitingu' ".

Si ca veni vb de soare...am citit de curand un articol in care se spunea ca nu e bine sa dam bbelusii cu crema cu protectie solara, pana pe la vreo 6 luni. Explica ce si cum, da' mi-e lene sa scriu asa mult.

delphin, daca te-a tinut mama ta imbracata cu pulover cand erai mica, asa-ti trebuie!!! Mai...pe mine m-au deprimat doctorii de aici cu sintagma "Aveti si dvs o varsta, nu mai sunteti ca la 20 de ani!", inca sunt marcata, crede-ma!

Simo, multumesc!!!

luny, glumeam! Ca vazusem ca m-ai ocolit cu raspunsul mai devreme si am zis: Bai, da' macar din greseala mai dati si pe canalul meu!

Intrasem sa spun ceva si am zis cu totul altceva...

Promit sa nu mai fac glume decat cu atentionare!

Mergi la inceput

...

POZE

Mergi la inceput