Puiuti de Randunici 2008!! (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

merci de raspuns, mama-scorpiutza (eu te alint:)), ma duc sa mai pun o izmana, ceva pe teo si ma duc si eu "in lumea larga" si ma intorc abia diseara:)
va pup si predau emisia cui o vrea:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, rauto ce esti , si eu ma gandeam cum s-o imbrac pe Rebe azi si sti ce? M-am gandit sa duc gunoiul sa vad , gand la gand cu bucurie! Nici eu n-o imbrac cu maneca scurta clar! Costumas cu bluza si pantalon cu piciorus si o palariuta sau o bentita, mai vedem! Si a mea doarme, apoi papa la 12 si la 1 iesim si noi! Vezi sa vii odata si prin IOR, da? Nu ne uita...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pidana intre timp am renuntat la ideea cu AC!
adriutza zbor usor, si noi te iubim, sigur ajungeti ok!!
ariel, tare scump e Teo!!
naty si Mufa 'naneaza', ii spun asa tocmai ca nu e nani ca lumea, e scurt..
ariel si eu ma simt stupida casteodata cand Matty plange, eu vred va dintr-o cauza, si de fapt e alta, de ex..kk in scutec!! ce chestiem exact asta vroiam si eu sa intreb, cum sa-l iumbrac...e inselatoare vremea azi..

sa va pove ceva: o colega de-a mamei de la serviciu, primeste sapt trecuta tel de la sot sa vina rpd acasa ptr ca...pruncul de 4 ani a cazut de la ataj..etajul 5! si nu a patit nimic!!..copilul, zmucit rau din fire, sarea in patul lui de numa'..patul, langa geam..geamul deschis, doar plasa de tantari inchisa. Ta-su, i-a zis de cateva ori sa se potoleasca, asta, nimic, sarea in pat si radea...ta-su, cu gura pe el sa se potoleasca sa nu se loveasca, si sub ochii lui, copilu' a sarit o data mai tare si cumva intr-o parte,si sarind sus, a ajuns pe calorifer, s-a sprijinit in plasa si a cazut!! sub ochii lu' ta-su!..asta a facut un soc, s-a teleportat afara, si copilul il astyepta pe treptele scarii, se ridicase singuyr si se asezase pe scari, cu o mana in falca, dand din degete, si cu o fata mirata 'na, ca am comis-o'...a cazut printre crengile unui copac si s-a atenuat socul!!crengile nu erau groase, s-ar fi strivit de ele, asa a cazut de pe una pe alta pana jos!! are doar cateva zgarieturi, in rest absolut nimic, a avut 2 vieti, pe bune!
ta-su in schimb, a facut un soc si face terapie ca aproape a luat-o pe aratura...va vine sa credeti??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Doamne, Luny, ce spui tu acolo!!!!!! Aoleooo, as fi murit pe loc! Doamne, ce noroc a avut copilul sau mai degraba parintii lui, nici nu stiu..., mi s-a zbarlit pielea pe mine!

Nicol, ce zi de shoping ai avut! Sa le stapanesti pe toate sanatoasa si sa-ti fie de bine cu !

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

da mah, Clau, si eu am inghetat cand mi-a povestit mama, iar tipa este cea care mi-a luat mie locul cand am schimbat jobul, o stiu si eu...mi se pare ireal, Doamne feraste de nenorociri d-astea..pustiul zambea vinovat pe trepte, mai, poti sa crezi???!!

Am vazut poze frumoase cu bebe TEO la baita, e dragut foc, mami Ariel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Doamne fere, Luny, cred ca muream in locul tatalui, nu-i de mirare ca trebuie recuperat...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

concluzia: patut de bebe sub nicio forma in aproprierea ferestrei, astia mici sunt plini de resurse!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza pe la prinz asa!

La multi ani bbeilor care azi se serbeaza cu o luna doua trei si sanatate!!!

ieri nu am forumit ca n-am avut net , si nici dispozitie........

pana citesc eu ce ati cerepit voi sa ma treceti si pe mine pe o lista Cum e Ariel ( ziua si beleau) eu vreau la saptsi beleua.

ieri am mai inputzinat "garderoba" din bucatarie cu o cratitza, si trei biberoane cu o linguritza de-a lui Andrei

Sovi am luat aminte la sfaturile tale , dar mai ales la cel cu Timer pt ca daca continui asa........ ma veti vedea la stirile de la ora 5 , mare vedeta cu mainile pe chept.azi era sa ard fasolea ca am pus timer la 30 ore in loc de 30 minute , noroc ca mai functioneaza neuronul singuratic , pe care-l credeam atrofiat de la atata fum.

cetesc din urma si va mai tin la curent

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

gata, am alimentat/imbracat Mufa si iesim la batut bulevardul Unirii putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by clauclau
Costumas cu bluza si pantalon cu piciorus si o palariuta sau o bentita, mai vedem! Si a mea doarme, apoi papa la 12 si la 1 iesim si noi! Vezi sa vii odata si prin IOR, da? Nu ne uita...

POZE

POVESTEA NASTERII

Si eu la fel ii dau. Nu va uit cu IOR dar trebuie sa mai studiez harta, ca eu cu sectorul de frunte al Bucurestiului nu prea le am...
Gata, s-a trezit capcaunele, fug sa-i dau bibe pana nu ma asurzeste si iesim, bye!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput