Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
Aralia si io-s iute la manie, si motanul nostru a cam incasat-o si el cand a facut prostii :-((
Victo spune:
fetelor, copilasii vostri au inceput sa planga la oamenii straini?
eu am tot patit-o in ultima vreme..ce e de facut?
eram cu el la biserica, aproape de popa, cd citea din Evanghelie..si cd s-a uitat numa popa la el, a inceput sa faca botic de plans.
mi l-a cerut o doamna sa il ia in brate, ca ii e tare drag..la fel..
azi cd am fost la cresa, l-a luat directoarea in brate cat am completat eu o cererea si l=a dus in sala cu copilasi, eu fiind f aproape..iar a inceput sa planga.
cat dureaza faza asta?ca el nu era asa...sper sa ii treaca repede, sa nu devina salbatic ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adinag spune:
Victo, nu mai stiu cat dureaza, si este la fiecare copil altfel. nu cred ca ai ce face...
jasmina de exemplu nu a prea avut probleme, doar daca era un barbat cu barba 8ca mos craciun) se punea pe un plans...
floris prefera femeile, la barbati e mai reticent, dar stiam ca in general sunt asa bb-ii, ca stau mai mult cu mami si orice femeie arata mai mult ca ea si de aia prefera femeile, iar de barbati nu le prea place.
Roxana, cum iti merge? Ai mai scris ca eu nu am citit din urma...
Cami, hai mai scrie si tu despre nazdravanii tai!
Stefy?
Abia m-am intors si incep sa fac condica
adelamaria spune:
Jasmin, si eu reactionez cam la fel, sa stii...din pacate! Uneori imi pierd rabdarea si mai ridic vocea...si eu ii mai spun sa ma lase in pace 10 minute sa respir ca altfel nu stiu ce fac...chestii din astea...Eu cred ca pe undeva e normal. Nu sunt mandra de mine, uneori mi-e rusine si ma simt super vinovata si putin dusa cu capu', dar se intampla. Partea buna e ca dupa un episod de asta...iese soarele si avem cateva zile de iubire totala Cred ca e pe principiul supraplinului: se aduna, se aduna, apoi rabufnim si apoi e ok...Totul e sa te poti controla cat de cat...Si eu o mai las in patul ei sa planga daca simt ca cedez...decat sa fac alte tampenii...mai bine plange 10 minute, eu incerc sa ma calmez...si apoi ne impacam. Si in cazul meu daca o las, plange si o ora...
Aralia, mi-a placut faza cu ciubota Eu ii mai spun ca "dam na-na la pampers", dar vreau sa ma dezvat si de asta...Multe imi propun eu...
Despre jocuri...cam ca si voi...nimic iesit din comun...Acum e fascinata de o jucarie Chicco...Trage de niste butoane si scoate sunete, lumini...o distreaza...Ne mai jucam cand strangem sau intindem rufele...ii place sa-i fac vant cu ele, sa facem cucu-bau...Nu prea le avem cu muzica si cantecelele; n-am observat nicio reactie la ea, eu nu prea am voce, asa ca...nu prea servim....
Uite, mai am un link cu jocuri si activitati pe varste:http://www.babycenter.com.au/baby/development/03mth/
A, si cu mancarea: incearca sa combini ceva la borcanas cu ceva facut de tine...asa mai functioneaza...
Petro, ai o fetita minunata! Mor dupa copilasii cu carlionti! Sa nu mai tii pozele ascunse de ochii nostri ca nu stiu ce-ti fac! Si imi place mult si scaunelul de masa...cred ca asta e, nu? E f. frumos si confortabil...Se cunosc imediat lucrurile din afara...
adinag spune:
am vazut-o pe Silviuta cu morcovelul, o scumpica, si pe Alexia smecheruta iesita din pat1 Ce frumoase amandoua fetele!
Si Floris se impinge inainte, nu mult, dar o face... isi ridica poponetul sus, capul in podea/pat si se impinge...
mariussimiuc spune:
Helau!
Adina,sa va fie de bine botezul.Pupam micutul increstinat!
Vazut si cantareata Silvia! Viitorul suna bine! Pupici! Vrem si noi carlionti!
Ca tot vorbeati de vitamine...aveam salvat in calculator un articol despre asta.Daca aveti timp puteti citi www.yuppy.ro/articol/health/519/Rolul-vitaminelor-in-organismele-vii.html" target="_blank">aici
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna
sunt pachet de nervi.....am scris un mesaj luuuuuuuung(ca n-am mai intrat de mult)...pe care l-am pierdut
nu cred ca mai apuc sa citesc di urma....se trezeste fata imediat
noi suntem tot la bunici, nu am mai plecat acasa ca nu aveam masina cu ce sa vin dimineata inapoi la bunica...cu carucior , geanta ,papica + copil...asa ca am mai ramas aici (pana vineri cica, atunci e gata masina mea)
asa pe diagonala , am vazut pozele Alexiei de Aralia, pe care o pupam... e o dulce...sta si ea la plaja...a prin si ea stabunica...foarte fain...Ana nu o sa o aiba decat in cateva poze...si asa e interesant!bine ca stie miscarea si ca nu se loveste la coborare
am vazut ca a venit bunica lui Yasmi din Italia...ce bucurie pe capul Laviniei,dar si pe capul bunicii!!!
ce bafta pe ramOnica,sa ibe asa un copil care sa urle dupa legume si fructe!
adelamaria,micuta Ilana, pe care cred ca acum o vad prima data..sau nu?!nu mai stiu...oricum e scumpa tare si are niste ochiiiiii!oricum,incearca sa o mai obisnuiesti si cu alti oameni, e ffff important inca de pe acum!
bb, tu esti foarte norocoasa,nu doar norocoasa...a mea daca mai baga 300ml lapte pe zi....si mancare....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pet.cost2005 spune:
Pupici la fete !!! Eu sunt de-a dreptul indragostita de Nasturica mea ... asa o trebui sa fie sentimentul asta matern ....
Asaaaaaaa ... dar azi a fost ff obraznica Nasturica ... nu vrea sa doarma si tipa intr-una ... mi-a facut capul toaca. Asta ca tot se vorbeste de rabdare ...
miha si adina - ce nostime sunteti cu saluturile voastre ...
adina - am vazut poze ... botez, inainte, dupa, intalnirea cu lixa ... Aratai mai bine inainte, dar nici acum nu arati rau ... si ai niste copilasi fff frumosi.
adela - da, e scaunul de masa ... l-am primit cadou de la niste prieteni. E de la Giordani, e fain, comod si rooooooooozzzzz, ca sa o citez pe bb.
miha - ma vaitam ca nu are carlionit fata mea ... pe masura ce ii creste parul vad ca se si increteste ... Daaaaa, viitor de artist are fata mea ... pictorita cu bunatati culinare si cantareata la morcov . Sa vezi ce pictata e dupa masa .... mai ales cu fructe. Pireul de legume nu-l strica ea, nu-l imprastie, nici carnita, nici branzica. Dar la fructe e o adevarata experta ... o fi ca-s mai colorate ...
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Aaaa si mai vroiam sa zic ... despre faza cu strainii la noi e asa dintotdeauna. Sper sa ii treaca sa fie mai sociabila ca de nu ... cand om merge in Ro o sa fie vai si amar de noi ... o sa stam numai intr-un plans continuu. Deocamdata facem pe dificila ....
adela - na, ca am schimbat semnatura si am pus pozicile acolo sa nu mai zici ca le tin ascunse
Petronela si Nasturica