Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 24
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenela mai mamici, Io zic ca poza Aneixena e fake, dar cred ca si Anaxena e fake, ca NU POT sa cred ca exista o mireasa asa frumoasa si o mamica asa de sexi. Nu, nene, io m-am obisnuit cu gospodina transpirata si cu un zambet obosit, m-am obisnuit cu miresele ce stau statui, ca asa li se cere....Da, asa m-am obisnuit... Cine e, nene, Anaxena asta sa ma bage pe mine din nou in jegul depresilor mele? Pai ce, cum naiba ma mai simt io buna si frumoasa daca vad poza ei? Cum naiba imi mai pot io ignora shuncile si tenul nedus la cosmetica.....dar si parul necoafat si unghiile nefacute de cine stie cat timp. Si toate din cauza Aneixena! E fake, nene, nu poate fi adevarata! Ce daca NICI O FEMEIE nu va mai arata la fel ca in pozele cand era mireasa, ce daca fotografii fac their best job cand pozeaza mirese, ce daca se foloseste o lumina mai buna pentru toate pozele, ce daca ne bucuram cu toatele cand nu ne vedem randurile de burti intr-o poza, ca, deh....ne-a tras fotograful o poza fake? Ce nene? Io nici cu astea nu arat bine, na! Deci, e musai sa fie fake! Cum naiba sa aiba picioarele alea lungi? Pai nu i se face rau acolo, la inaltime? Si mai rau, are si sani misto! Si talie subtire, bleaaaahhhhhh...Si barba'su ala, si in papuci e mai inalt ca ea si e relaxat si mandru! NU, deja ma enervez! Sigur e fake! Protestez vehement impotriva acestei manipulari marsave! Pentru un concurs VIRTUAL de mirese, va rog sa anuntati moderatorii sau pe cine vreti voi sa anuntati, ca dorim babe slinoase cu parul pe bigudiuri, ca miresele astea sunt toate fake...si Anaxena in frunte cu ele! Jos frumoasele, traiasca gospodinele obosite, frustrate, transpirate si depresate! na, ca mi-am spus si io parerea! Believe deep down in your heart that you are destined to do great things! Mami de Allegra Cara, o regina in devenire... Carmenela |
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo78 spune:
Mereu s-a contestat poza de pe primul loc...se astepta cineva ca de data asta sa fie altfel?
Carmenela io propun sa se faca un concurs foto si de gospodine
Bafta tuturor!
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
anca_a spune:
Carmenela scumpa eu nu cred ca era nevoie de o autocaracterizare ca sa te faci inteleasa...
Acuma legat de fake-ul ala (ca banuiesc ca la mesajul meu te referi) nu vad legatura intre ce am scris eu si gospodinele transpirate, mirosind a tocanita si cu slanele curgand... Sau vorbeai iar de tine si nu m-am prins...Reciteste draga mesajul meu...nu m-am legat de aspectul fizic al Anei, ba chiar am complimentat-o. Dar oare ce ma obosesc sa iti explic ca si asa intelegi ce vrei.
Si puteti sa imi sariti in cap cat vreti ca eu tot o sa vad poza aia falsa. Si daca fata tot ne-a invitat sa ii vedem albumul public (ca sa crapam de ciuda) l-am vizionat si eu (daca tot nu am o viata) si tot nu m-au convins pozele...ba mai mult sunt cateva ipostaze (atentie, nu ma refer la persoane ci la ipostaze!!!) as spune de-a dreptul grotesti (cea cu privirea pe motocicleta, sau cele in care alapteaza brrrr). Deh, chestie de gusturi.
Aaaaa si Anaxena, in momentul in care te hotarasti sa participi la un concurs de poze ba iti mai intinzi si celelalte poze la uscat...iti asumi si posibilele comentarii negative.
Carmenela spune:
anca_a....
Vezi mai sus.....
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ariadnabr spune:
Anca...m-am lamurit! Poza de pe motocicleta e o ipostaza da, iar poza cu alaptatul, scuza-ma dar acea poza e cea mai DULCE poza pe care o mama o poate dori. E un moment frumos, pe care ti-l doresti pastrat pentru eternitate. Chiar acuma nu vad de ce atacul asta asa de dur la adresa unei fiinte care nu are decat vina de a fi frumoasa. Pozele sunt reale, Anaxena este reala, zau acuma, oare moderatorii nu se sesizeaza aici??? Ce ti-a facut tie, Anaxena sa o jignesti asa????
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
ariel_7000 spune:
carmenela sau "JOS PALARIA!!!"...adica, se presupune, ca la nunta ei, o mireasa nu are voie sa se machieze, sa se aranjeze...NTZ, NTZ, NTZ! rushinica!!!
sunt curioasa ce s-ar alege de jolica, lopezica, madonnica si alte tipe, daca ar poza fara "imbunatatiri" (machiaj, coafura, haine "mai altfel")...: http://tuvida.aol.com/moda-y-belleza/fotos/stars-without-make-up
NTZ NTZ NTZ!!! JOS cu ELE!!!
ariadna, ce i-a facut??? NIMIC!!! dar de cand "nimic"-ul o impiedica pe forumita de la "ora 5" sa dea cu pietre? ca doar "e pe gratis"!!!
so, anca, draga, daca si pozele in care O MAMA isi alapteaza pruncul au ajuns "GROTESTI", pai atunci...ce putem sa mai zicem? NIMIC!!!...hai, scoate pietrele din dotare!
ps:mie-mi place si poza de pe moto!!! sac sac!!! (sa nu te obosesti sa-mi raspunzi! da?)
ana, la ce poze faine ai, chiar daca sunt ATIPICE, eu iti urez in continuare bafta si o armura rezistenta! ai nevoie!
daca tot ne dam cu parerea pe o tema data, adica "anaxena", mie mi-ar fi placut in concurs f mult pozele: http://www.flickr.com/photos/12649238@N02/2947645678/
si
http://www.flickr.com/photos/12649238@N02/2947645840/in/set-72157608083138514/
sunt splendide!!! eu, am mai zis, am o mare slabiciune pt pozele alb-negru...
cand mai vezi pe nenea fotografu' propune-i sa-ti faca o poza cand ai cenusa si fulgi in cap! ca poate asa te plac si altele :))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
april spune:
citat din mesajul lui Carmenela mai mamici, Io zic ca poza Aneixena e fake, dar cred ca si Anaxena e fake, ca NU POT sa cred ca exista o mireasa asa frumoasa si o mamica asa de sexi. Nu, nene, io m-am obisnuit cu gospodina transpirata si cu un zambet obosit, m-am obisnuit cu miresele ce stau statui, ca asa li se cere....Da, asa m-am obisnuit... Cine e, nene, Anaxena asta sa ma bage pe mine din nou in jegul depresilor mele? Pai ce, cum naiba ma mai simt io buna si frumoasa daca vad poza ei? Cum naiba imi mai pot io ignora shuncile si tenul nedus la cosmetica.....dar si parul necoafat si unghiile nefacute de cine stie cat timp. Si toate din cauza Aneixena! E fake, nene, nu poate fi adevarata! Ce daca NICI O FEMEIE nu va mai arata la fel ca in pozele cand era mireasa, ce daca fotografii fac their best job cand pozeaza mirese, ce daca se foloseste o lumina mai buna pentru toate pozele, ce daca ne bucuram cu toatele cand nu ne vedem randurile de burti intr-o poza, ca, deh....ne-a tras fotograful o poza fake? Ce nene? Io nici cu astea nu arat bine, na! Deci, e musai sa fie fake! Cum naiba sa aiba picioarele alea lungi? Pai nu i se face rau acolo, la inaltime? Si mai rau, are si sani misto! Si talie subtire, bleaaaahhhhhh...Si barba'su ala, si in papuci e mai inalt ca ea si e relaxat si mandru! NU, deja ma enervez! Sigur e fake! Protestez vehement impotriva acestei manipulari marsave! Pentru un concurs VIRTUAL de mirese, va rog sa anuntati moderatorii sau pe cine vreti voi sa anuntati, ca dorim babe slinoase cu parul pe bigudiuri, ca miresele astea sunt toate fake...si Anaxena in frunte cu ele! Jos frumoasele, traiasca gospodinele obosite, frustrate, transpirate si depresate! na, ca mi-am spus si io parerea! Believe deep down in your heart that you are destined to do great things! Mami de Allegra Cara, o regina in devenire... Carmenela |
esti mortala
E adevarat ca gusturile nu se discuta, insa ce e frumos si lui Dumnezeu ii place.
Ano,felicitari!
ileanna spune:
da anca tb sa-si asume faptul ca ... hm ... "diversitatea" umbla libera in natura.
asta asa este.
shi tot anaxena aia bestiala ramane.
n-ai rezolvat nik.
auziti bah, noi de ce ne stresam aicea???
ca este o vb ... una cu 10 intelepti ... un singur ... pfui ... neintelept ...
mah anco sa inteleg ca la tine nici dc se aduna cinshpe fotografi priceputzi la fake shi tot nu iese ai???
nu-i nik, n-a murit nimeni din asta
relax
Carmenela spune:
citat din mesajul lui Simo78 Carmenela io propun sa se faca un concurs foto si de gospodine |
ariel7000 pacatele mele, tu vorbesti seriooosss?????? adica Madonna, Linda Evanghelista, Lopezica si toate nefericitele alea nu arata asa cand se trezesc dimineatzaaaaa??????? nu pot sa cred!!! Nu le votam, dom'le atunci! Vrem naturalete 100%, nici cu deodorant nu au voie sa se dea daca vor sa se fotografieze! ntz, ntz, ntz..sunt indignata...si inca o data, protestez...
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
diarux spune:
Bai , ce-mi place! s-au pus "pepenah-istele" cu gura! SOR'MIO, esti clar dusa! gospodina lu' mama, mirosind ea a transpiratie! pai de ce nu spusesi asa soro? ca mi-e frica de momentul cand o fi fii'ta mireasa lu' fii'miu!
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story