Nasterea la Medlife (10)
Raspunsuri - Pagina 9
pierrine spune:
Cu mare drag intru pe acest forum sa vi-l prezint pe baietelul meu, Dan-Tudor, nascut pe data de 19.06.2008, 3700g, 50cm. E un dragalas! Nu stiu cum sa postez pozele, dar imediat ce aflu vi-l arat pe mititel.
MikiM e bine, cred ca am identificat-o printre celelalte mamici, la fel si pitica ei( de fapt am identificat-o mai degraba pe fetita, ca parca zicea ca o cheama Raluca-Maria), in fine, sunt si ele bine amandoua, acum acasa deja, ca si noi.
Jackie spune:
quote:
Originally posted by pierrine
Cu mare drag intru pe acest forum sa vi-l prezint pe baietelul meu, Dan-Tudor, nascut pe data de 19.06.2008, 3700g, 50cm. E un dragalas! Nu stiu cum sa postez pozele, dar imediat ce aflu vi-l arat pe mititel.
MikiM e bine, cred ca am identificat-o printre celelalte mamici, la fel si pitica ei( de fapt am identificat-o mai degraba pe fetita, ca parca zicea ca o cheama Raluca-Maria), in fine, sunt si ele bine amandoua, acum acasa deja, ca si noi.
Pierrine
Felicitari fetelor! Sa va traiasca puiutii!
Marina_1609 spune:
Angellique da, se poate naste cum vrei tu la Medlife. Eu am intrebat medicul cum e mai bine sa fac si el a zis ca avand in vedere ca nu exista contraindicatii nici pt una, nici pt alta, pot sa aleg ce vreau.
Porumbita, eu nu am un alt medic decat cel de la Medlife. Am vb cu el despre asta si mi-a zis ca daca se intampla ceva sa-l sun si o sa ma indrume in cazul in care va fi nevoie sa merg in alta parte. Eu ma las la mana lui sa hotarasca el mai bine la care medic sa ma duc in cazuri extreme
Pierrine, felicitari mami. Abia astept sa vad poze cu piciul :)
_
32+ cu ANA SOFIA
Poze
AMR 52 ZILE
Proiectul 2008 in derulare
fluturasha23 spune:
am si eu o intrebare pentru cine mai e la mirela popa. echografiile de trim II (in afara de echo morfo de 22s)si III cu cine le faceti? mie mi-au spus fetele de la receptie ca dna doctor nu face decat echo de trim. I ? E adevarat?
15s
miki_bubu spune:
Neatza Fluturasha! Eu am facut echo de trim II cu Dr. Razvan Botica Radulescu si de trim III cu dr. Alma Georgescu. Ambii au fost f ok, dar mai mult mi-a placut de dna doctor...mi s-a parut mai deschisa, mai comunicativa,si mi-a explicat multe din ce vedeam pe ecran (da' nu prea intelegeam:)) Sfatul meu ar fi sa incerci la ea. Eu sunt la dr. Mendez, nu la Mirela Popa, dar am incercat sa-mi fac echo la ea si am primit acelasi raspuns, ca face doar de trim I.
Sarcina usoara in continuare!
Miki 34+ cu Bubu
M&M spune:
Neata!!!
Pierrine, felicitari si refacere rapida!!!BUn venit pe lume lui bebe Dan- Tudor!!!
Porumbita, nici eu nu mai am un alt medic la care ma duc , in afara de dr Popa. Dar sunt sigura ca in caz de ceva ( Doamne fereste) m-ar indruma spre alt medic( stiu ca mai face garzi la Municipal).
Fluturash, eu merg la dr Popa; dumneai le recomanda pe dr. Chitescu( mie nu imi place ca nu e comunicativa si ca eco, in loc de 40 de min a durat 20 de min- am facut eco de trim 2) si pe dr Munteanu( am facut eco de trim 3, care e super draguta, dar nu face 4 D )
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 55 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by Marina_1609
Porumbita, eu nu am un alt medic decat cel de la Medlife. Am vb cu el despre asta si mi-a zis ca daca se intampla ceva sa-l sun si o sa ma indrume in cazul in care va fi nevoie sa merg in alta parte. Eu ma las la mana lui sa hotarasca el mai bine la care medic sa ma duc in cazuri extreme
Poze
AMR 52 ZILE[/b]
la ce doctor esti?
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by fluturasha23
am si eu o intrebare pentru cine mai e la mirela popa. echografiile de trim II (in afara de echo morfo de 22s)si III cu cine le faceti? mie mi-au spus fetele de la receptie ca dna doctor nu face decat echo de trim. I ? E adevarat?
15s
pe mine tocmai m-au sunat azi ca sa schimb programarea pt ca dna mirela popa nu mai face ecografii nici de trim I; si normal ca ca nu mai e usor sa gasesti programare la cineva bun...
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Porumbita, nici eu nu mai am un alt medic la care ma duc , in afara de dr Popa. Dar sunt sigura ca in caz de ceva ( Doamne fereste) m-ar indruma spre alt medic( stiu ca mai face garzi la Municipal).
cristina esti sigura? eu stiam ca nu lucreaza decat la medlife; oricum o sa o intreb la urmatorul control...
Marina_1609 spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Originally posted by Marina_1609
Poze
AMR 52 ZILE[/b]
la ce doctor esti?
eu sunt la Pelinescu, care este si directorul spitalului si de fiecare data cand ma duc pe acolo si spun ca sunt pacienta lui, toata lumea alearga in jurul meu. deci am incredere ca chiar daca nu va fi acolo, voi fi tratata bine.
Pelinescu este foarte bun si la ecografii. nu prea vorbeste in timp ce analizeaza dar se uita cu multa multa atentie, nu-i scapa nimic, fara graba. ultima data am stat vro 15 min incercand numai sa prinda fata la bebe sa o vedem dar din pacate nu se putea ca statea cu mainile pe fata.... m-a sucit, m-a invartit pe toate partile dar nimic. am observat ca in timp ce se uita mai bine taci si il lasi sa-si faca treaba iar intrebarile la sfarsit ca iti zice orice si cu multa rabdare. daca vreti eco la el trebuie sa faceti programare cu 4 luni inainte. acum nush daca mai are loc pt septembrie deja...
_
32+ cu ANA SOFIA
Poze
AMR 51 ZILE