Nasterea la Medlife (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Neata!
Eu ma duc la Medlife din sept anul trecut..si se vede clar ca s-au aglomerat f mult. Sunt la Mendez si nu as renunta pt nimic la el, e un medic si un om extraordinar. Dar de restu..nu am numai cuv de lauda..
Am fost joi la eco..la Dr. Radulescu..tot la recmandarea celor de pe forum si am ramas f dezamagita. Aveam programare la 16 si am intrat in cabinet abia la 17:10, deoarece dansul a bagat o alta pacienta in fata care nu avea programare (si nu parea nici vreo urgenta ceva)..cred k de fapt erau prieteni..Si a stat cu ea aproape o ora..

Dupa ce a iesit dansa, Dl. Radulescu a ramas in cabinet cu asistenta aprox. 10 min, desi stia ca astept afara cu ink 4 doamen ce aveau programare dupa mine. Nervoasa evident am inceput sa ciocan la usa ( doar imi fac programarile astea cu o luna inainte ca sa intru la mom stabilit, nu?)
A iesit si m-a invitat inauntru..cam nervos..iar eco de mofo sem 2 a durat maxim 10 min ..

Asa ca nu mai merg niciodata la el.

Si apropo fetele mai am o intrebare pt ca ajung la doc abia peste 10 zile:

la 17 sapt lungimea colului meu era 4,5
iar acum la 24 sapt e 3,1

Nu a scazut cam mult intr-un timp relativ scurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen71 spune:

PIERRINE,cind ai timp,spune-mi si mie te rog frumos,cite ceva:
-cand te-ai intalnit cu anestezistul si ce trebuie sa ii arati:analize,eco,tot dosarul?
-ce bagaj ai avut la spital? ce iti trebuie de fapt,ca la noi bagaj inseamna un sfert din casa?!
-si cum te-ai descurcat cu bebe la inceput,ca eu sant tare speriata ca nu voi sti ce sa-i fac!spre rusinea mea:am 36-37 de ani,si e primul copil...
cred ca pe 01 august ma va programa la cezariana

carmen71 AMR 20 ZILE...

Mergi la inceput

APROPO",nu mai naste nimeni in jur de 01 august?
Mikibubu,cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Da, Carmen, pe 1 august sunt si eu:)sau cel putin asa sper...marti ma duc la intalnirea cu nenea doctoru' si sper sa ramana data asta; aceeasi data mi-a sugerat-o si dr de la ecografie, asa ca...asteptam:) Tu la ce doctor esti?
Foarte interesante intrebarile tale....sper sa raspunda PierrineEu am intrebat doctorita de la maternitate si mi-a spus ca nu-mi trebuie bagaj, nici pt mine nici pt bebe, ca ne dau ei de toate. Haine ne trebuie doar la externare. Dar e bine sa stim si "versiunea" cuiva care a trecut deja prin asta.
Cine stie...poate o sa ne vedem pe la "acvariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraLaurene spune:

Sa inteleg ca's singura care nu isi face cezariana? As vrea mai multe detalii daca a mai nascut cineva asa la Medlife...sunt curioasa cum se procedeaza din momentul internarii si pana la externare

Mergi la inceput

sant la MIRELA POPA,tu?

Mergi la inceput

eu am vrut cezariana,dar cred ca e si necesar pt ca bebe nu s-a intors,e cu fundul in jos....

Mergi la inceput

LAURA,eu sant cam "batrana" sa nasc normal,si mi-e si foarte frica.si de cezariana imi e,dar trebuie scos cumva...eu as vrea anestezie generala,dar am inteles ca nu iti fac

Mergi la inceput

hai ca va las sa dormiti,dar eu am cam intrat in panica si nu mai am nici somn.pe sotu cred ca l-am disperat azi,ca a plecat la peste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Eu sunt la dr Mendez, despre care am auzit numai lucruri bune, ca de altfel si despre dr. Popa...oricum, am inteles ca ei sunt o echipa.
Si eu fac tot cezariana, dar din cauza mea, nu a lu' bebe...am avut o operatie la ochi acum 3 ani si mi s-a spus ca ar fi un mare pericol sa nasc natural. Bubu e deja cu capul in jos, de vreo 3 sapt...sper sa nu ne faca vreo surpriza pana pe 1

Mergi la inceput