Scoli Internationale / private

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Profesor ma intereseaza.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si eu sint curioasa la cat ajunge salariul unui profesor acolo....Orchid, planuiesti sa te relochezi?

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

quote:
Originally posted by khristin

Si eu sint curioasa la cat ajunge salariul unui profesor acolo....Orchid, planuiesti sa te relochezi?

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Nuuuuuuu! Dar peste doi ani voi lua long service leave si pus langa vacanta de vara de aici s-ar aduna ceva si ma gandesc sa "petrec " timpul asta in Europa si cine stie....
Numai bine iti doresc

PS Cristina imi place citatul de la semnatura ta foarte mult and I know exactly what you are talking about!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Orchid, l-am ales si eu dupa ce am facut un curs de Special Ed Cum mai e invatamantul la Aussie? Imi amintesc ca povesteai lucruri frumoase de acolo... Si eu ma gandesc la acel leave peste ceva ani, dar mi l-as lua mai mult sa lenevesc dupa atata teaching ...scuze de offtopic fetelor .

Cristina

le bébé 25w +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

snee, in principiu se poate, dar trebuie sa te interesezi direct la scoala, la conducere.
cred ca ai inteles, e vorba de scoli particulare in Bucuresti!

eu i-am mutat pe ai mei, in cl 1a, dupa primul semestru. trebuie sa percizezi motivele pentru care soliciti mutarea.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iol1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi_dalma

Eu am inscrs-o pe Ada la "Scoala mea".
Am recomandari, rezulatate si pare o scoala serioasa.
Merge pe programa romaneasca pt ce este obligatoriu iar in rest totul se va desfasura in engleza.
Sper ca va fi bine.

ISB este departe...daca as fi stat in Titan-Pantelimon-Dristor - acolo mergeam.
Dar atentie Exista si scoala in limba romana care este pe Mihai Bravu intersectie cu Dristor!
Este 1000 EUR pe an si este OK!

ag

Buna -- vad ca ai inceput cu fetita ta la Scoala Mea, pe care o am si eu in vedere pentru fetita mea, care va incepe scoala in 2010. Poti sa imi spui cum e? Ma intereseaza in special daca reusesc sa ii faca pe copii sa le placa sa invete (inclusiv sa lucreze acasa din proprie initiativa) si sa mearga cu placere la scoala. In plus, as vrea sa stiu daca au performante si la alte obiecte decat engleza, de exemplu la matematica.

Noi ne gandim intre Scoala Europeana, Scoala mea si Discovery.

Multumesc frumos.

Iolanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lamb spune:

Buna tuturor

despre ICHB: este Vis-a vis Mc Drive Mihai Bravu, programa romaneasca, gradinita+1-4 se cheama Scoala Spectrum; 5-8 ICHB; 9-12 ICHB; la liceu 9-12 materiile de real se predau in engleza; este numai liceu cu profil real mate-info; paote de anul asta sa introduca si uman;
2350 eur pe an gradinita+clasele 1-8 si 3250 eur pe an la liceu; taxa se mareste in fiecare an; uniforma, carti se platesc de catre parinti; optional masa si transport; scoala primara slaba, gimnaziu bunicel spre bun, liceu foarte bun
despre ISB: pe la CORA, programa britanica, predare exclusiva in engleza; taxa era vreo 7000eur/an acum 2 sau 3 ani acum nu mai stiu;

voi reveni cu manunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Nu stiu daca multi isi permit sa plateasca taxele de la scolile particulare.
Ma intreb oare, dupa ce termini cursurile unei scoli particulare, esti mai bine educat, mai competent pt.un concurs la liceu, decat unul care merge la o scoala de stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Draga Lamb nu te supara ca te intreb.Cind spui ca scoala primara este slaba ,pe ce informatii te bazezi? Ai avut copil sau cunostinte acolo? Ma intereseaza foarte mult pentru ca si noi intram in clasa I in 2010 si nu-mi place deloc vintul care incepe sa bata prin invatamint.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui 01milupa24
Ma intreb oare, dupa ce termini cursurile unei scoli particulare, esti mai bine educat, mai competent pt.un concurs la liceu, decat unul care merge la o scoala de stat?

In general esti.
La fel cum un pacient iese in general mai sanatos dintr-o clinica privata, fiind tratat mai atent, mai prompt, mai sigur, mai bine decat intr-una de stat.

Evident ca nu exista o stacheta clara sub care se situeaza toate institutiile de stat si peste care sar cele particulare. Sunt si unitati de stat mai bune decat multe unitati private, dar si unitati private mai slabe decat multe unitati de stat. Insa exceptiile sunt cantitativ putine. Media performantelor institutiilor de stat este sub media performantelor institutiilor private. Legile implacabile ale economiei dicteaza asta. Unde sunt investiti mai multi bani rezultatele in general sunt mai bune.

Invatamantul de stat este in continuare in cadere. Nu i se intrevede deocamdata momentul opririi si cu atat mai putin mult asteptata revenire. Criza va lovi in plin procesul de invatamant de stat in anul acesta, si probabil si in anii imediat urmatori prin repercursiunile pe termen lung ale miscarilor de personal din acesti ultimi ani.

Mergi la inceput