Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 16
Miky-ea spune:
Hristos s-a Inaltat!
Babyzapi,esti foarte frumoasa.Bebita o sa fie manechin.Fetelor,e plina odiseea noastra de mamici sexyyyy...
Eliiov,la multi ani minunati impreuna!
Tuturor burticilor sanatate multa si pupici!
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
maryb spune:
miky, schimba si tu semnatura ca intri in luna a-5-a....ai trecut de mult de luna a-3-a ![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
Olivia26
chiar profit de ziua asta sa ma odihnesc.
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
dandusa spune:
Elilov,
aniversare fericita
Otilia,
meiii eu ziceam ca te muti din Norvegia...,am vazut cu ochisorii mei cum te plimbai cu tender-ul pe lacul nush' care...si sa nu-mi spui ca era Ostrov ca fac infarct...
va astept dupa blocurile gri...,cand in Iulie veniti?
Mamica stralucitoare
18+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
cherieactiv spune:
buna ziua fetelee...si buna ziua sexinaaaaa!(waaaaw )..
........auzi otilia draga..io cred ca nu am citit bine , felul cum te descrii"balena esuata"???!!!!..fetelor mergeti sa vedeti pozele..daca imi amintesc bine este una in care esti nemachiata, inainte de culcare cand era ana bebelus..deci come on...ff draguta,frumoasa naturala!!!si una in baie..cu burtica...craci craci!deci ..apropo de ..ik..oooofff...am crezut ca sunt singura care nu intelege limbajul noii generatii pe care eu o numesc asa: generatia ik!asterix si y!pai daca cineva ma saluta pe messenger cu...hai poop..poop dulcik la tine pe botik..is in stare sa fac criza de nervi!!dom'le..de cand am devenit un popor asa de "poop"-ikos??toate cuvintele din DEX au ajuns diminutive,dragalasenii gratuite..anyway..
................
elilov, pana la urma faci bagajele pisoiului?auguri auguri..oare ce ai facut de papa pt petrecere??
............
maryb, tu nu poti simula asa..o usoara "cadere" de pe scaun??pai mai trebe si de astea !
.........
lorena,si eu stiu de AUTAN..gel sau spray..si PIZ BUIN..cutii maro inchis..asta e fff scump aprox 15-20 euro,dar o cutie dureaza o vara intreaga..e cam fitza,depinde de buzunarul fiecaruia deah..
............
oceanborn(cum te cheama de fapt?)...hahaa...si eu apartament ca al tau, mansardat..17 scari nu?le-am numarat ieri...devine deja incomod ,asa ca sunt in cautare de altul pe un singur nivel, io si baia o am tot jos la parter asa ca noaptea cand trebe pipi..e groaznic..de 3 ori pe noapte ma tin de pereti pana jos sa nu cad doamne fereste!ooff...ce vizez si io al o casuta mai mare si a mea!dar pt moment nu pot cumpara...un 80 metri p ar costa aici o caruta de bani..cam 250 mii..cine are banii astia?tre sa accept chiria..si sa ma simt in casa straina cu mobila standard de parca as trai la hotel..bleasc!vreau poze cu tine, sunt curioasa!
Cherie
13
ginger(ve)
alra spune:
mai mary, io la curs m-as duce.
io sunt pe principiu ca de la omu dracului iei ce apuci si daca e cursu gratis mai si inveti ceva si face bine la ceveu.
esti deja in saptamana maricica si iti vine energia.
Zoe, fii barbata!
Vacanta cu Laura in Romania
Miky-ea spune:
maryb....da,asa este...

Fetelor...sunt la munca si ce mult as vrea sa fac un nani..puiul meu e somnoros

Graviduta fericita...
cherieactiv spune:
oceanborn, nu stiu daca te-ai supara dar eu te-as proclama barista forumului..ce cafele bune faci 
...dar o bericica asa la amiza sau seara, din cand in cand, nu ne dai??
acolo , langa mancarica , un spritz apa si vinutz, nu?
Cherie 13+
ginger(ve)