Rahova sau apropiere (44)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
multumim de urari
tort n-am facut ca doar pt noi doi nu ne trebuie atat...mai ales pt mine ....eu tin cura de slabire
am luat unul micut de la vanghelie ca sa nu zicem ca nu avem
ieri i-am cumparat tel.mobil si am dat o gramada de bani ca voiam sa-l iau cu punctele pe care le am eu, dar tb sa mai fac alt abonamet asa asa ca n-am avut incotro si l-am luat la liber....
ieri era f inactat de el,azi deja nu-i mai place ca nu are muzica,nu face poze
dar asta e,pana la anul sper sa scap s mai iau altul
sa aveti un we fain,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
va pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaa, laaaa muuuuulti aaaaani! La multi ani Mihnea! Sa fii sanatos, voios si norocos!
Vio sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
Sa aveti o duminica placuta fetelor.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
preda_vicky spune:
Buna dimineata! La Multi Ani! cu intarziere pentru Alex si Mihnea, sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor lor! Sa va traiasca baietii, Monica si Vio!
Am , am pregatit o si pentru voi, si acum la treaba, pentru mine urmeaza perioada cea mai aglomerata din an!
mamici si pitici!
http://community.webshots.com/user/viki39
MIRCLAU spune:
buna dimineata
VIO sa stapaneasca mihnea sanatos telefonul,dar nu am inteles aici:"am luat unul micut de la vanghelie",si-a deschis vanghelie cofetarie si eu nu stiam?
MONICA alex ce a primit?
VICKY te intelegem si te iertam,azi cred ca am baut doar noi 2 cafeluta....fetele inca dorm...
va pupic pe toate si va doresc o saptamana buna
MIRELA mami de andreas nazdravan
sirimie spune:
La Multi Ani lui Alex si Mihnea
Sa puneti poze de la petreceri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani cu intarziere pentru Alex si Mihnea! Sa fie sanatosi, fericiti si norocosi!
Eu sunt foarte intoarsa pe dos azi, Maria a fost imposibila ieri, ne-a enervat la culme pe amandoi si acum imi pare rau ca am fost nervosi cu ea . Ne-a stricat si aparatul foto iar bani de unul nou momentan nu-s. Va rog mult, dati-mi un sfat ce sa fac sa nu mai fiu asa nervoasa, sa nu ma mai enervez cand ii spun de 5-6 ori ca nu e voie sa faca nu stiu ce si ea tot face?
Imi pare asa de rau si de aparat, chiar vroiam sa o filmez ca a invatat-o Cristi sa strige "goool, Romania!" si e asa haioasa ca intinde manutele cu pumnii stransi si striga si ea "gooo, mania!" Nah, mai filmeaz-o daca ai cu ce
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
andre_ea spune:
Sa va povestesc si voua de Tudor: Duminica dimineata am fost cu mama sa-si ia sandale (fusese ziua ei si nu am fost in stare sa-i iau nimic). Si in timp ce ea proba, eu ma prelingeam pe acolo pe jos, si fi-miu pe langa mine: "Mami, imi pare rau ca ti-e rau!"
Lexi, uite-te si tu la ea ca-i un ingeras. Cum sa te enervezi pe ea? Nu stie ce face. Ia tu de la indemana ei toate lucrurile care pot sa-i faca rau sau pe care poate sa le strice. Ea n-are nici o vina, le vrea ca sunt interesante si bune de explorat.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
Dory232002 spune:
Buna !
Noi nu avem nici o noutate, am intrat decat sa va salut pe toate.
AAaaaaaaa, ba avemmmmm, Alexa de ieri este mucoasa .
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
multumim pentru urari fetelor si sa va dea DD numai bine si tot ce va doriti si voua
lexi, nu se mai poate repara aparatul?
mariuta...are dreptate andre-ea...ea vrea sa se uite...trebuie sa-i lasi la indemana numai ce consideri tu ca nu paote strica sau daca strica sunt jucarioare sau lucruri fara valoare...
andre-ea tudorelul mic si dragutz, m-a impresionat
vicky si spor la trebushca
Dory sanatate multa alexutei
si la noi a fost cam vant ieri la pescuit si alex tragea de nas si cam tusea dar asa...rar...sper sa nu se agraveze
simona cum a fost azi vladutul la gradi?
vio si pe tine si pe mihnea, ruxi si-a adus aminte de melodia pe care ti-o cantau ei tie cand m-a vazut cum tineam ieri galeata cu pesti in mana si-mi zicea mie "voleta...galeata la gunoi"
Mirela alex a primit un super tren cu telecomanda, masinute si alte jucarioare mai mici iar ruxi o casuta-cort cu personajele de desene animate pe care le-au primit de 1 iunie...
Alinutza ce mai face mergaretul?
va pe toate si va doresc o saptamana buna
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post