Rahova sau apropiere (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cris, exact asa si alex insa dr-ul ne-a spus ca de la sinuzita pe care a avut-o inca mai curg secretii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu mai Monica, dar la Ale deja e un fel de ciclu. Cateva zile e ok, cateva zile e asa cu nasul, 2-3 zile tuseste si tot asa... Sper din inima ca atmosfera de la mare sa ii fie prielnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, spray-ul se numeste: BIOPAROX, intreaba si tu la farmacie sau cel mai bine e sa citesti prospectul, poate il gasesti chiar pe net.MAi intreaba si de TANTUM VERDE SPRAY ca am auzit ca si asta e bun, eu zic ca rau nu are ce sa-i faca....

Astazi Alexa a fost ok, nu a mai facut febra deloc, pana in seara asta cand dupa ce a mancat , ia-m dat antibioticul si imediat la vomat si bineinteles ca a vomat si tot ce mancase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,sanatate la piticute!
daca va consoleaza cu ceva mai tarziu n-o sa se mai imbolnaveasca......
ca fac imunitate!
Mihnea mai raceste dar nu mai tragem asa la greu
si eu zic ca e bun tantum verde spray,si nurofen si panadol i-am dat si eu de febra,dar nurofenul parca a avut mai mult efect...
dory,nu cred ca imi perimt sa stau in vama sa fac asigurarea ca suntem in grup...cine sta dupa mine?!
oricum data viitoare ma duc la o banca si platesc ca nu e o avere,in jur de 200-300 mii (vechi) de persoana...
monica,merci de pupici...voi ati terminat cu scoala?
sau sunteti in toi?
Alinuta,daca zice el asa dulce mamaaa,iubeste-l ca are nevoie....
mai tarziu poate face ca fi-meu...adica nu o sa mai vrea ca ii e jena, ca el cica e baiat mare....
nu ne intalnim prea multa vreme cu perioada asta,din pacate timpul zboara asa de repede....
Vicky,ce faci?

va pup si sa aveti un we fain,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

noi am fost la party-ul unui baietel din clasa de la alex a fost super...ne-am distrat cu totii
azi ne-a ajuns si pianul asa ca incepem orele de luni
si pe langa el tava mea cu briose pe care o astept de atata vreme si alte tavi si tavite + o oala minune super misto...cu asta nu-mi mai este frica asa ca abia astept sa le folosesc
vio, noi cu scoala...abia in dec luam vacantza de vara
va pupam si noi
Dory sanatate multa sa aveti o noaptemai linistita
somn usor tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut din fuga si sa va doresc wk placut. Unii muncesc in wk, dar asta este, noroc ca nu se intampla des.
Sanatate si la pitici bolnaviori, sa se faca bine repede!
Monica, succes la lectiile de pian si sa folosesti sanatoasa toate tavile, tavitele si oala minune!
Vio, sunt bine, dar f.f.f. ocupata in perioada asta.
Dani a fost si el un pic racit, dar si-a revenit, se bucura din plin de vacanta, a descoperit placerea fantanilor arteziene din parcul Sebastian, si mereu e ud. S-a si bronzat, asa ca la mare va fi gata de plaja
Va cu drag!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Violeta nu stiu unde si cand pleci dar sa stii ca asigurarea poti sa o faci si in zona. Eu am facut RCA la masina undeva intre Sebastian si Petre Ispirescu, la parterul blocurilor, langa agentia imobiliara RASIG. E o firma de asigurari si cand eram eu acolo facea cineva si asigurari de calatorie. Orice broker cred ca face si astfel de asigurari.
Dory bine ca nu a mai facut febra. Poate e prea tare antibioticul de-l vomita. O sa cumpar un spray Tantum, sa am la mine.

Eu am calcat o tona de rufe, am scos sa se dezhete niste piept de pui sa fac snitele (pt azi si sa luam si pe drum cateva), la 11 ma duc la unghii, apoi sa fac bagajele.... Daca as putea sa dorm putin peste zi ar fi super (ca la noapte parca vad ca nu ma ia somnul de emotii).

Mergi la inceput

buna fetelor,
noi ne-am trezit ca puturosii toti la ora 9, acum suntem la alpte si cafelutza si ne tot gandim pe unde sa plecam la plimbareala.
cris, spor la treburi sa termini la timp si sa te si odihnesti si drum bun daca nu mai vb sa aveti distractie placuta.
Dory cum se mai simte pitica? multa sanatate
vicky servici usor desi cred ca la ora asta deja ai terminat
va pe toate sa aveti un we placut

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor.
Am spicuit cate ceva in mare graba ca am muncitori in casa, ne-am schimbat toate usile la apartament si acum este santier la noi in casa...., acum le-am pus sa manance si am intrat si eu in fuga, imi este tare greu cu mizerie in toata casa, copil care nu sta locului o secunda, sa-i dau sa manance si ei, sa-i dau si medicamentele, sa fac de mancare si pt. oamenii astia, sa le pun si masa, sunt stresata rauuuu
Alexa, nu a mai facut nici febra nici nu a mai vomat, dar nu prea a mancat asa de bine ieri si azi, probabil ca nu poate, cu spray-ul de care va-m spus nu mai e chip sa vrea sa stea sa-i dau cu el , asa ca la-m cumparat degeaba, in schimb aseara am dormit la mama ca pusesera spuma la usi si nu aveam voie sa le deschidem vreo 8 ore si pt. ca nu dormise deloc toata ziua, cred ca a fost obosita rau de tot si a facut pipi pe ea , cred ca nu mai facuse pe ea de vreo cateva luni bune ... asta e, se mai intampla si accidente..
Monica, sa stapanesti tavitele si oala minune sanatoasa si sa facu preparate bune in ele , la fel si pianul, sa-l stapaniti sanatosi.
Cris, drum bun si distractie maxima.
Va pup.

Mergi la inceput

Dory, ma bucur ca alexa este mai bine, lasa ca isi revine ea si cu mancarica
sa stapaniti sanatosi noile usi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput