Rahova sau apropiere (44)
Raspunsuri - Pagina 12
MIRCLAU spune:
DORY LA MULTI ANI sa fie sanatos taticul tau si sa-ti traiasca bine
noi suntem la servici dar obositi ca ieri ne-a dus firma la restaurant si am ajuns tarziu ,si cred ca in cateva zile am sa imi dau demisia pt ca ma enerveaza astia si am si perspective de mai bine,dar sunt asa lipita de ,m-am plafonat rauuu de tot,sa vedem daca am curajul sa o iau de la capat.........
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
Mirela si sa te ajute DD sa iei o decizie buna in ceea ce priveste locul de munca.
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
Rahova sa va treziti si sa veniti la vorba
pe toate pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Buna!
Va multumesc pt. urarile voastre de LMA,
Eu ca deobicei..., am intrat acum in graba ca a adormit Alexa ceva mai devreme, eu am o mancarica la cuptor si vreau si eu sa ma odihnesc putin pana se trezeste ea.
Va pup.
anangel_lexi spune:
Dory, la multi ani pentru tatal tau, ce tanar e! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Noi suntem bine, ieri am avut o intalnire foarte scurta cu nepotica noastra de 11 ani, care face o excursie cu scoala prin Europa si au facut un popas de 1 zi in Luxemburg. Draga de ea, s-a bucurat asa de mult ca ne vede, incat a inceput sa planga. Tine foarte mult la sotul meu, de fapt toti nepoteii nostri tin foarte mult la el, ca se joaca cu ei si le face toate poftele. Azi au plecat spre Disneyland, cred ca nepoata-mea e in al 9-lea cer
Maria e din ce in ce mai nastrusnica, se catara pe orice obiect se poate pentru ca dupa aceea sa ajunga pe masa, pe birou, pe chiuveta, etc, asa ca stam exclusiv dupa ea si suntem de fiecare data cu inima cat un purice de frica sa nu i se intample ceva. Saptamana asta trebuia sa merg la o gradi sa vorbesc sa mi-o puna pe lista de asteptare dar nu am apucat pentru ca am foarte mult de lucru la servici si nu-mi permit sa intarzii. Sper sa reusesc saptamana viitoare.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
sirimie spune:
Dory, la multi ani pentru tatal tau!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Dory232002 spune:
Va multumesc si voua pentru urari fetelor,
Lexi, apropo de ce zici tu de Maria, tot cam ceva de genbul asta face zi alexa, ba mai rau, a inceput sa copieze tot ce fac si zic copii afara, aseara dupa ce ia-m facuit baie pe cap, cand am pieptanat-o am vazut ca fix in mijlocul capului are o ditamai dunga rosie, Dumnezeu stie cu ce so fi lovit acolo ..., in seara asta cand am intrat in casa are o mica vanataie chiar sub ochi..., maine cine stie ce o mai urma, astea toate pe langa multe ciupituri de pureci cu care ne-am intors de la tara ca a stat numai cu cainii in brate .
Restul fetelor pe unde sunteti?
monica-elizabet spune:
mie nu mi-a mers forumul toata dupa amiaza-seara
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Neatza fete cucuiete!
Pe unde umblati, a?
Azi dau din nou de baut pentru fratele meu, este ziua lui astazi.
Si pentru ca nu a facut nimeni cafelutza va servesc si cu o cafea fierbinte .
Eu astept sa se trezeasca Alexa sa-i dau sa pape si sa iesim la aer.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.