Aspirante optimiste > 20 (319)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelacg spune:
oana, clisa e sunca afumata, bucati din alea mari asa se face in "zona"(la vest ma refer), dar lasa ca daca nu ai tu, mergem in vecini si gasim noi
"mergem" intr-o zi si la bea, ea sigur are clisa, si ea ne da si-o palinaca( da mie-mi place doar cum miroase ....a pruna )
deci concluzionam: nu mai stam cu laptopul la "purtator", eu de cateva zile evit sa-l mai tin in brate, asta e, orice invat are si dezvat.
cu tot cu cafa, m-a luat somnul.

pe toata lumea, ma retrag un pic, dupa care imi finalizez proiectul (ca-s pe ultima suta de metri)
burticile....sa aveti grija de bebici
iar voi restul aspirantelor ....ganditi pozitiv ....c-o sa vina si ziua mult asteptata
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
silvi8 spune:
miha, si mie mi-e somn, f somn...am dormit azi noapte doar o juma de ora in masina
si daca tot aveti mai fetelor chef de plimbari si intalneli, veniti si la tulcea...in drum de la galati spre cami(constanta)faceti un popas si la mine.
silvi
http://community.webshots.com/user/flovivi
oanaiacovita spune:
Silvi, tu in ce zi esti? Cand ne vii cu un test?
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
silvi8 spune:
oana, eu sunt in perioada de foc, adica z 14
da nu fac test pana pe 23, adica la 2 zile dupa ce ar fi trebuit sa imi vina in caz ca nu vine...am eu asa o tehnica de autoaparare
vreau sa nu-mi provoc suferinta singura cu un test negativ...
silvi
http://community.webshots.com/user/flovivi
ioanara23 spune:
in sfarsit am reveniiiiiit!

m-o omorit de tot lucrare asta de dizertatie! da am terminat-ooooo! am dat-o la legat si maine o depun!...mai un somn....mai o greatza mica....mai o istericala....da am scapat!
ce dor imi era de voi fetele, abia am reusit sa citesc tot din urma!
diano hai nu mai fi suparici 
oanicica mea 

prietena mea! hai ca de acuma ma antrenez pt galerie! luna asta se lasa cu burtica, presimt io maica!
sa stiti mai fetelor ca io nu am avut mari simptome de gravideala....cu o sapt inainte de cm m-a luat o greatza maaaaare-mareee, cu ameteala de vedeam stele verzi...da io credem ca e de la stres ![]()
![]()
, iar la ultimul examen cu vro 3 zile inainte de cm mi s-a facut iar o greatza...da am zis ca-i de la fata profei ![]()
![]()
ce bine ca mai vii ancutzule pe aici sa ne mai incurajezi...un pupic special pt maria!
ioana
5+
cami_antonia spune:
SILVI POATE AI DREPTATE SI AR TREBUI SA TRECEM SA TE VEDEM
pana una alta ma retrag si eu ca am ceva de lucru
va pup
Camelia
Maria_K spune:
oana
raspund prezent oricand puneti de intalneala!
fetele, eu am o mare nedumerire. ieri fiind in z8 am facut in test de ovu si ambele liniute au iesit la fel de colorate
Maria
Pozele noastre
oanaiacovita spune:
Ioanaaaa, 

Eeee ce bine ar fi sa imi iasa luna asta...
Tu cum esti? ceva senzatii de gravideala?
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Maria, eu cred ca bebele tau vrea sa fie mai repede de Tunisia conceput...

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ioanara23 spune:

CAMI ANTONIA

SA ITI DEA DUMNEZEU UN BEBELIN SUFELTIST SI LIPICIOS ASA CA TINE!

oana nu pot sa spun decat ca deocamdata am un sooooomn si o foameeee.....mi-e cam greatza dimineatza, da rezolv cu o lamaie stoarsa in o cana de apa...am
acu vro 2 dimineti...dar a fost un incident izolat...sanii s-au marit considerabil si sunt foaaaarte sensibili la varfuri, sunt balonata, am scurgerea albicioasa, cremoasa...SI-S CAM ISTERICA! 

ioana
5+