Gravidute si mamici de Cluj - 81
Raspunsuri - Pagina 8
elenuta23 spune:
ioana concediu placut si distracti faina
ne vedem maine la baby expo sper sa recunosc pe cineva
va doresc o noapte linistita si bb cuminti
party
varsta lui Dragos
oannna spune:
Servus gagici!
Va scapa omul din ochi 1 zi - 2 si are de citit pagini intregi...Am lipsit pentru ca am avut 2 zile INFERNALE la servici. Imi predau zona inlocuitorului si abia astept sa vina vineri 13 iunie s-o termin odata cu muncile. Ma retrag in medical ca nu mai pot! De cel care preia zona nu va mai spun, ca are capul muuuuuuult mai mare decat luni, cand ne-am apucat de operatiunea "io te invat, tu bagi la cap ce ai de facut"...
Mihaela, bun venit si sa ai parte de o sarcina usoara! Ma bucur ca a mai venit o gravidutza. Daca vrei, puem pove mai multe pe mess. Id meu este oana.radulesku@yahoo.com.
Vreau si eu la expo dar tot stau si ma socot...buget 0...tentatii multe...mai rau ma deprim ca nu imi pot cumpara ce-mi trebe. Si-mi trebe mai mult de o gramada!!!Eventual dau o tura azi-maine sa ma informez asupra preturilor si sa colectez baze de date.
Va !
Oannna18+ (imediat schimb in 19...)
magdutza24 spune:
Neatza
ii tinem pumnii lui Alex la concursul de mers de a buselea
elena te am adaugat pe mess.
va pup si o sambata frumoasa
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
anca.b spune:
Neata!
Succes bebelusilor de la concursul cu mersul de-a busilea!!!! azi n-o sa ajungem pina acolo, dar va tinem pumnii de acasa!!! poate miine mai dam o tura, sa cumpar totusi scaunul acela de masa...
Diana, cred ca a fost cuminte Ana,chiar daca tati nu a fost acasa, nu? ieri am fost iar in zona voastra, insa nu v-am sunat ca ploua si n-am mai mers in parc. am stat la cabinet.
Ioana, distractie faina in concediu.
Alex, sa sa simtiti bine la nunta!! O duceti si pe Tiadris cu voi?
Ioana, mami de Sara, plimbarete ati fost si voi ieri!
Geany, super pitic ai! Sa-ti traiasca si sa creasca mare, sa-i invete pe ai nostri toate nazbitiile!
Elena, intrarea la baby expo e 4 lei de persoana. bebe gratuit.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Concurentul inca doarme, se odihneste pt concurs! La 16 e concursul.Va asteptam, avem nevoie de sustinere. Eu sunt curioasa de ce o sa faca pt ca am impresia ca se va uita in jur , la copii si nu ne va baga in seama pe noi.
Ioana, distractie placuta!
Ioana, ziceai de aruncat telecomanda..telecomenzile noastre sunt veterane in aruncat.
Sa vedeti ce a facut printesa mea ieri. (mentionez ca pentru ea e o mare realizare si pt mine o mare bucurie, dat fiind faptul ca inca nu e pe picioarele ei.) Aici la Expo e festival de muzica populara, treceam prin zona si am mers sa vedem. Am dat-o jos din carucior si am rezemat-o de mine, in picioare. M-am aplecat sa-mi iau geanta care era agatata de carucior si intre timp ea a zbughit-o dupa un catel. A facut patru pasi singura dupa care eu, din instinct, am prins-o.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Adriana, YEEEEE, felicitari!!!!!!! mai gasim noi catei pe aici pe la expo, sa se ia Alexia dupa ei!!!!
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Sa vedeti ce show-uri avem si cu scranciobul (sau HINTA cum i se spune in Ardeal, asa am auzit eu pe aici). Cand am pus-o prima data, in urma cu vreo 4 luni, a urlat cat au tinut-o plamanii, asa cum face la baie. Acum, ar sta si cate o ora sa se dea huta. Ieri, cand am luat-o de acolo, a plans 10 minute, pana a uitat.
Si ca ziceam de baie...Anca, sigur nu o auzi cum plange? Eu inca cred ca ne aude tot cartierul. Si chiar spre finalul baii intra intr-o stare de aia de moleseala, ca dupa atata plans , cred si eu. Si sta pe mine si suspina. Cand o scoatem din apa nu mai are nimic, instantaneu.
ALEXIA- 1 AN
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Adriana, YEEEEE, felicitari!!!!!!! mai gasim noi catei pe aici pe la expo, sa se ia Alexia dupa ei!!!!
Povestea Nasterii
ALEXIA- 1 AN
anca.b spune:
Adriana, nu s-a auzit pina la mine!!! deci clar nu tipa destul de tare!!!!. nici jucarii nu vrea la baita? ca sa uite de apa.
Povestea Nasterii