Gravidute si mamici de Cluj - 81

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

NEATZA
dupa 14 mergem si noi la expo si poate ne vedem pe acolo.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

AAAA am uitat sa raportez un cucui in frunte,mi-a cazut nazdravanul din patutul lui,l-am pus la culcare ca de obicei,l-am auzit eu ca tot ma striga dar nu l-am bagat in seama, si a tacut am zis no gata a adormit flacaul......da de unde numai am auzit o busitura buffffff,am crezut ca mor cand l-am vazut pe jos in 4 labe si a inceput sa planga
A dua zi am fost la medic dar mi-a zis ca-i ok daca nu a vomat si nu afacut temperatura,dar mi-a zis sa-l tin sub obesvatie,daca vomeaza sa ma duc la urgenta,dar in fine e bine

ioana-ai flacau mare deja ce mai

elenutza-nu-i nimic dai sa pape,si eu i-am dat la ALVARO,si acum mananca cu orice rosii,eu ii dau de CHERI-CHERI ca asa-i plac ca-s micute si baga-n gura una intreaga

Mergi la inceput

mihaela-gaby-bine ai sosit printe noisarcina usoara

am sa pun niste pozemisto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.gaby spune:

Multumesc fetelor pentru caldura cu care sunt primita

Mergi la inceput

Fetelor cand venitzi de pe la plimbari,si va plictisitzi uitati-va la niste poze sa treaca timpul hihihi

VEDETZI CA-S O GRAMADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

geanina-nica super super pozele si multe, cum merge el la pscina abia astept sa il duc si eu ,numai am zis sa mai cresca,pe la 2 ani am zis sa il duc la ceva curs sper sa gasesc

fetelor numai maine emrgem la baby ex[p, acuma m-a sunat clau k ami o intervenit o lucrare de la 4 asa k nu avem cum sa ajungem, asa as fi vrut sa mergem azi, o lasam pe maine su sper sa gasim patut si tricicleta

care mergeti va rog sa va uitati de tricicleta si patut din material daca syunt ceva si la ce preturi asa informativ, mersi mult

Dragos doarme somnul de dimineata choar daca e la amiaza ,s-a schimbat programu daca am dormit atat dimineata

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

toata lumea e plekata, slaba miscare pe aici, eu o iau razna daca mai stau in casa iar vremea asta te tine fortat in casa, cand doarme dragos nu ploua iar cand se trezeste ploua si nu pot iesi macar 30 minute pe afara.

dragos e pasionat de scosul sosetelor din sertare, toata ziua ba in dormitor ba in bucatarie si scoate tacamurile din sertare sau pantofi din dulapul de incaltaminte, acuma asta ne intereseaza , am terminat cu rotile si am inceput cu cotroboitul prin sertare si dulapuri

sper sa vina clau sa mergem macar pana in cora la cumparaturi

cine a fost la baby expo??ce ii pe acolo???

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut.
am fost eu la baby expo...nu sint f entuziasmata.
am vazut si ceea ce cautam, scaun de masa peg perego la 530 lei, adica tot atit cit e si pe net, niste carucioare sport de la primii pasi, boluri, lingurite, mai scumpe decit pe net sau in hipermarket.
am gasit insa produse de la mustela mai ieftine decit in farmacie. am luat crema de plaja pt bebe. in plus s-a mai ales piciul cu doua perechi de pantaloni scurti, o bandana si o sepcuta.
Elena, imi pare rau, nu m-am uitat dupa tricicleta, n-am stiut ca te intereseaza. patuturi pliante erau de la mai multe fime. nu mi-a placut nimic.
pina la urma tot la comanda pe net o sa ajung...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

si noi am fost la expo dar nu era cine stie ce.
am luat 2 bandane un body si niste bermude
au jucarii de la Tiny Love si preturile sunt mai mici decat pe net,eu am luat Jucaria "ia ma cu tine" care e super si cred ca maine ma duc sa i iau si altele ptr ca in cluj nu se gasesc in nici un magazin.
elena patuturi sunt,dar mie nu mi au placut,eu am unul din Miniblu si am dat pe el 300ron.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Si noi am fost la expo, nu e mare minune.. sint mai ieftine la Chicco, la Mustela si jucariile de care zice MAgduta. Nu am luat mare lucru, ca nu avem nevoie... dar am primit o gramada de esantiane de la Mustela si de la HAppy(aici fiind o cunostinta de-a mea)

Genny f frumos..normal, toreadorul!!

Mihaela bine ai venit! SArcina usoara!

Daca nu mai apuc sa intru, va urez o saptamina viitoare placuta, premii I la concursul de-a busilea,... noi miine plecam

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput