Gravidute si mamici de Cluj - 81

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am mai pus poze cu bebe daca vreti sa va uitati!!

Poze

Andreea , de Ericut puiut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

kitzi, eu tarziu am ridicat un pic caruciorul..cred ca dupa 4 luni.bine , eu cum il scoteam iarna..el si adormea.
alex, e in zorilor cresa asta de care zic.

ramo..e bine dc bea atata lapte..al meu nu cred ca mai bea atat..nu stiu exact ca suge..si am scapat de obsesia cantarului pe care am avut=o in luna a doua.

maine mergem si noi la dr campean asa..numa..de un control..azi-dim m-am trezit dintr-un vis urat..ajunsesem la spital...mi-l pusesera pe asta micu in perfuzii..brrrrrrrrr

i-am luat de la miniblu catelul Patrick..asa-i place de el..sta si pe burta pe el..(ca altfel nu-i place deloc)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO hai ca ti dau eu rochitze daca vrei ....mie imi sunt inca mici :(
ai incercat sa i dai puiului piure cu brocoli ,dovlecel ...poate in combinatie cu ceva ii place

KITZY eu am inceput so tzin pe Tiadris in pozitia semiculcat de pe la 5 luni
ANDREEA 27 tare scumpic e ERIC si asa micutz ,m a apucat doru de inca un bebe

VICTO m mult .de abea astept sa merg miercuri la cresa aia sa vad care i treaba

fac chef fetelor Tiadris doarme deja de 3 ore jumate

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

pai alex, la ce o duci la cresa...doar sa o pazeasca cum doarme..hahaha..nu te supara..;) da mi-i ciuda ca al meu nu doarme ziua atata..:) as prefera sa fie si el treaz dupa ora 7, sa mai putem iesi undeva..dar el nu..baie si patut, atat vrea.ca de nu..SCANDAL.:):)
dc nu am cunoaste-o pe dir. cresei asteia, cred ca si eu m-as fi dus la una particulara.mai prin august asa, o sa merg si cu piti pe acolo, sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-pot sa-ti dau si eu niste rochii tare dragute si numar mic sigur, hihi.voi pune poze de la festivitate si banchet de sfarsit de saptamana, poate iti va placea careva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
Ne-am intors de la dentist, unde am fost foarte cuminte (Stefan s-a plimbat cu tati prin parcul babes si a fost foarte dezamagit ca nu a gasit nici o fetita la plimbare) si de la vaccin, unde a fost Stefan foarte cuminte.

Diana, merci de urare. Nu stiu nici o croitorie in manastur, din pacate. Spor la impachetat.

Ramona, noi avem aceeasi problema cu gasitul unei rochii pe masura, doar ca pe dos: eu nu gasesc numere mari, decit din alea pt babe…

Andreea27, ma bucur ca ti-a placut dna doctor. Si ca e bine bebe!

Kitzy, eu l-am pus pe Stefan pe plan inclinat cind a implinit trei luni. Deja se foia in carucior de doua saptamini, insa l-am aminat cit de mult am putut. De atunci tot asa il plimb, las caruciorul de tot pe spate numai cind doarme. il mai ridic si la 90 de grade, insa numai pt un minutel-doua, asa, de proba.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by sara2007

la multe lunisoare bebe eric si beatrice....sa cresteti mari,sanatosi si frumosi

ramonella....eu zic ca poti sa-i dai deja gris...si poti pune putin lapte de cumparat,n-are nimica.eu asa am facut,doar e cantitate f mica.zahar nu trebe sa pui.eu amestec cu ceva fruct.sar putin pireu de frcute din borcanele.acuma ii pun si sirop deja.sa aveti pofta..si cu luatul in greutate,stai linistita.ei simt cat le trebe sa pape,chiar daca cateodata e f putin.eu m-am invatat minte.chair daca are zile in care nu prea papa,n-o fortez.sa nu verse cumva iarasi ca e prea satula.

adriana.....basescu ii vorbea alexiei?parca asa se vede.

ancab.la fel faceam si eu cu sara cand era mica.cum ii ddaeam ceva pe ea,cum o pozam sau o filmam.acuma mi-a cam trecut obsesia asta.am si auzit ca pana pe la 1 an fac parintii la poze...apoi mai rarut.oricum e un scump stefan si ii sta f bine cu orice culoare...dra mai ales cu rosu si verde.

anamica....vezi ca te-ai descurcat singurica...cred ca i-a lipsit tati,dac ae obisnuita seara de seara cu el.

adriana cat mai ai de gand s-o alaptezi tu?cum te-ai gandit sa faci?

azi mi-a plecat fostul in it....sa vedem de-acuma cum v-a fi..azi parca pe de-o parte ma gandeam ca poate imi vor lipsi vizitele lui seara,telefoanele.....v-a fi mai bine cu siguranta.

noapte buna sa aveti.......

ioana

ioana, multu' pentru urare...

sanatate si multa fericire si voua... si liniste in suflet...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by magdutza24

NEATZA CU INTARZIERE DAR DIN TOATA INIMA LA MULTE LUNI PENTRU ERIC SI BEA
FETELOR veniti in parcul mare? ca ieri asa m am plicti singura cu Victoras

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

multumim frumos magda! de la Eric..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

As incerca la cresa de stat ca una particulara nu imi permit. Insa am ceva retineri..poate ca daca as merge sa vad cum arata, cum se poarta cu copiii..Mi-a spus o prietena ca ii tine in patut vreo 2 ore...si decat sa stea acolo in patut...na, nu stiu, oricum trebuie sa gasesc o solutie.

Si acum , vestea cea mare: ALEXIA MERGE SINGURICA!!! GATA CU FRICA! SI DACA NU M-AM COCOSAT PANA ACUM, ACUM AM NISTE DURERI DE SPATE...CA STAU DUPA EA SA NU CADA! SUNT ASA DE FERICITA, O SA VA PUN SI FILUMLET DREPT DOVADA..DAR TOATE ASTEA DUPA EXAMENUL DE MAINE..SUNT STRESATA.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

adriana..da, depinde si de cresa..
acuma, eu am zis ca vreau sa il las foarte putin timp, cat pot eu de putin..poate nici nu o sa il duc pana la urma..mai vad eu.deocamdata l-am inscris, sa am o alternativa.
si mie mi-e groaza de toate..si de bone si de crese..
oricum, iti dai seama ca la cresa nu va fi o pers care sa stea de un copil..aici unde am vazut eu, erau 3 tipe la maxim 20 de copii.nu i-am numarat ;)
unii erau in patut,dormeau, altii erau jos, se jucau.era ora 10 jumate cd am fost eu..

Mergi la inceput