Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Angelinna bafta la eco!!!!!!!!!
Angelinna

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata mamici
Angelynna bafta la echo !!!!! Azi il vezi pe puiutul tau ! Sa dea Dumnezeu sa fie in primul rand sanatos si sa fie ce iti doresti tu

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici si bebici! Mi-e cam somn in dimineata asta, cred ca e si vremea de vina, e innorat la noi si cred ca va ploua.

Musette, incearca un pahar cu laptic cald inainte de culcare, poate functioneaza. Felicitari pentru semnatura noua!

Muuh, concediu placut si insorit! Turcia e super pentru odihna si stat cu burtica la soare

Angelynna

toate burticile si va doresc o zi placuta

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Muuhconcediu placut si distractie placuta !!!

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
vin si eu la cafelutza, singurul viciu care mi-a mai ramas.

Angelinna multa bafta la eco. Sa ne aduci numai vesti bune.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

angelinna tinem pumnii sa fie o intalnire mumoasa cu bebele!

musette hai la intalnire, promitem sa te invioram Cre'ca e mai interesant decat la serviciu, nu? Nu te poti invoi sa pleci acasa? Ai o scuza, esti gravida Mai foloseste-te cat poti de chestia asta, ca acu' tre sa devenim responsabile de faptele noastre... :p

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Clauuuuu, unde esti? Vii, nu?

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici,

angelina
te asteptam cu vesti buneeeeeeee

eu la servici am dus pur si simplu o echo, mi-am facut copie ca le trebuia lor originalul, si le-am lasat hartia aia pe care o primesti de la medic de la echo, nu am dus nicio alta adeverinta
am mai facut o informare de mana catre conducere cum ca as fi gravi ... hihihi ... de parca din echo nu vedeau, dar cica asa trebuie la dosar

eu am avut inca o experienta nefericita la spit de stat , dar deja am senzatia ca e vina mea ... eu o caut cu lumanarea in loc sa ma potolesc ... dar acum am zis, GATA, nu mai calc la stat decat de nevoie, daca o fi vreo urgenta pe care n-o pot rezolva altfel

am intrat in perioada cand am senzatia ca iar s-a oprit timpul ... parca ce a fost a tecut repede ...dar cand ma uit in fata, mi se pare ca mai e asa muuuuult
am tot vazut copii mici si dragalasi (toti cuminti .. n-am avut parte de niciun razgaiat care sa ma nevrozeze) asa ca ma gandesc ca vreau sa apara mai repede, sa am ce dragali, ce alinta si pupaci
da daca ma uit ca inca nu m-am apucat de reamnajari acasa si ca luna asta am botez si viitoare nunta (sunt invitata doar la ambele ... dar tot cotizatie se cheama) imi doresc sa stea acolo in burtica cuminte sa apuc sa ma pregatesc cum trebuie pt aparitia guguloiului

21+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de mine!
Azi se anunta o zi mai linistita la serviciu, asa ca o sa ma ceva mai mult timp de chatuiala. Sper sa nu ma fi inselat!
O zi buna tuturor si sa auzim numai vesti bune!!

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July nu m-am mai dus azi la serviciu,le-am promis ca lucrez de acasa,de asta m-am trezit sa trimit niste mailuri si apoi ma culc la loc ca nu mai pot.Ca sa nu mai zic ca sunt un pachet de nervi ca nu am apa calda....nici un dus sa ma revigorez nu pot sa fac.Sper sa va distrati si sa aflati lucruri interesante!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput