Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
Nerantula la mine e prima oara cand comand pe acest site www.laredoute.fr Am tot citit subiectul de pe forumul desprecopii si in general par produse bune. Acum au si reduceri babane
Trebuie sa comanzi pe varianta in limba franceza, ca altfel se modifica si preturile. Poti incerca pt inceput cu o comanda micuta, sa vezi daca iti place.
mamaaaaaaaaaaa, am mancat paine cu branza topita kiri si ceapa verde si acu ma kick-uie bebelina... asta inseamna ca ii place? 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
Fetelor va pooooop pe toate pentru urari !!! dar mai este mult pana la cununia noastra. Pe CD sa o pupam mai intai ca ea are cununia sambata .

Valentina
21 +
Asa creste gandacelul nostru
AlexaM spune:
Fetelor,
De unde pot saiau si eu wrap? MI se pare extraordinara ideea si as vrea sa iau dar nu am gasit pe nicaieri.
Mersi mult!
Alexa
27+ 
Matei
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Nerantula la mine e prima oara cand comand pe acest site www.laredoute.fr Am tot citit subiectul de pe forumul desprecopii si in general par produse bune. Acum au si reduceri babaneTrebuie sa comanzi pe varianta in limba franceza, ca altfel se modifica si preturile. Poti incerca pt inceput cu o comanda micuta, sa vezi daca iti place.
_
Fasolicade S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Si cam cat sunt costurile de transport pentru comanda? Se plateste inainte? Cum? Si care e termenul de livrare?
Sorry, sper sa nu fiu prea enervanta ..
23+ 
Haiduc iubit
JulyMorning spune:
Nerantula, da se plateste cu card (eu am platit cu un Visa Electron in lei,de la BCR pe care imi luam salariul, acu l-am pastrat doar pt plati pe net), transportul se plateste, dar este in functie de ce comanzi, de suma. Mie la o comanda de vreo 230 de euro mi-a luat 17 euro transport. In mod normal in 2 saptamani ar trebui sa ajunga, uneori mai intarzie am inteles, posibil mai ales in perioada reducerilor.
Alexa, la noi in RO eu n-am reusit sa gasesc nicaieri, daca ai pe cineva prin Europa sau SUA sa-ti trimita, e cea mai buna varianta. Daca nu... se poate comanda pe diferite site-uri de afara.
_
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alinushca spune:
felicic sarumana de majorete. s-au miscat sincron! baietelul a ramas baietel
si DPN-ul la fel asa ca ne intalnim la spital! ![]()
Super ca il simtiti pe bebe sughitzand. La mine abia am ajuns in faza in care il simte si tati cand loveste. Ca pe mine m-a sperie de-a dreptul cateodata cand da. Sper sa nu vrea sa se faca boxeur! ![]()
July cred ca cu masina primesti si cateva retete de paine.
Dupa parerea mea unele nu sunt deloc reusite (iese ceva asa ca un burete) so stick to the classics ![]()
Miruna da chiar asa, dupa morfofetala de trimestru 2 mai e necesara realmente ecografia din trimestrul 3? Ca te stiu fata studioasa. ![]()
bitza si eu simt la fel mai ales ca am fost impreuna la ecografie si s-a delectat si el cu imagini si apoi toata ziua nu ne-am mai putut gandi la nimic altceva. Ce minune frumoasa traim!
dyanira, clau_geo, tzitziri, Mustte, bitza, Piersicutza, nushulica, andreutzac, fetelor, aveati dreptate. cand l-am revazut de dimineata pe baiet m-am indragostit asa de tare ca toata ziulica am fost intr-o continua incantare si la nimic altceva nu m-am putut gandi. sunt asa fericita ca urmeaza sa avem un baietel micutz si minunat ca e greu de descris.
apropos de pepene am luat si eu azi la sugestia voastra pepene galben de la Carrefour (turcesc) si a avut gust foarte foarte bun. nici nu mi-as fi dat seama ca nu e romanesc!
CD minunat! Sa aveti cea mai frumoasa zi din vietile voastre (macar cea mai frumoasa pana la nastere
)!! Intelegere si iubire vesnica! 
Felicitari tuturor fetelor care au intrat deja in luna a 7-a!! Sunt foarte emotionata pentru voi! Mai aveti atat de putin!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+

Nerantula spune:
July, multumesc mult! Cred ca zilele astea ma apuc si eu de shopping pe Laredoute!
... macar asa, for fun ![]()
Mai am doua chestiuni importante de rezolvat si as avea nevoie de ajutorul vostru:
1. unde gasesc sutien de gravideala/alaptat marimea 75E?
2. caut o cosmeticiana buna si care lucreaza curat, pentru epilat inghinal total cu ceara de unica folosinta (a mea m-ar face numai cu ceara calda si nu vreau sa risc, si asa am antecedente cu candida
)
Multumesc anticipat! 

23+ 
Haiduc iubit
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
July, multumesc mult! Cred ca zilele astea ma apuc si eu de shopping pe Laredoute!... macar asa, for fun
Mai am doua chestiuni importante de rezolvat si as avea nevoie de ajutorul vostru:
1. unde gasesc sutien de gravideala/alaptat marimea 75E?
2. caut o cosmeticiana buna si care lucreaza curat, pentru epilat inghinal total cu ceara de unica folosinta (a mea m-ar face numai cu ceara calda si nu vreau sa risc, si asa am antecedente cu candida)
Multumesc anticipat!23+
Haiduc iubit
Sutien gasesti la Triumf, am intrat pe site-ul lor si au asa ceva undeva la 70-80 ron
Crezi ca e bine sa iei tu ceara de unica folosinta de la un magazin si apoi sa te faca cosmeticiana ta?
Am incercat sa intru pe site dar nu il gaseste sau nu mai scru eu bine
21+ - posibil baietelBebe