Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
MissParker spune:
iulia, mai tine aici pentru maine, fara numar:

Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
fetelor, va pup dulce! nastere usoara celor care urmeaza, sa dea Dumnezeu sa ne auzim cu bine. bag 

pt urmatoarele care vor naste cat sunt plecata. o sa-mi fie dor de voi. va tin la curent..mamaaaa parca plec in Patagonia, asa ma simt. daca nu pot dormi, umplu un capitol la noapte singura pe aici. dar voi incerca sa ma odihnesc
va pup 
Pozici Iulia
MAINE E ZIUA CEA MARE!!! 
Ariana Elena
VINE GOGOSHIKAAAA

Praise God!!!”
melly23 spune:
eheeeeeeeeeeee!!!!mare noapte va fi!!!

BAFTA FATO!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
Nicole1980 spune:
Iulia sa te bucuri de ultima noapte in care esti ou cu surprize sau 2 in 1, dar cu siguranta bucuria va vi mult mai mare maine cand iti vei tine puisorul in brate.
Curaj, bafta si multa sanatate.

si nu in ultimul rand 

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David
inais spune:
Plec la spital..mi s-au rupt membranele! Contractii nu-s!
Hai bebe mic al lui mami, te asteptam cu tot dragul din lume...sa-mi tineti pumnii!

Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 2 saptamani!!
Reallaura spune:
Misssuper pozele
Inains, Miss din cate am inteles de la sis durerile insuportabile sunt dupa dilatatie 7-8, iar epidurala se face la dilatatie 4. Asta asa, de luat in calcul la decizia voastra 
Monik, bine ai revenit.
Puiul meu nu prea ragaie dupa san. Eu zic ca papa corect, nu prea inghite aer si deci nu are ce elimina. Dupa bibe insa ragaie imediat.
Lohii am avut si eu f putin, nici nu mi-au verificat colul la iesirea din spital, nu stiam ca asa se face.
Am avut lohii 5 zile, dupa care pauza vreo sapt dupa care iar o zi, dupa care pauza. Din cand in cand, f rar, mai e ceva maroniu, dar e suficient tampon zilnic.
Dureri la urinat am avut cateva zile, dar si acum simt altfel pipi. Acum nu cred ca mai e de la sonda...poate de la anestezie??
chinabulina, ce gogosica frumoasa!
Fetele, m-auapucat durerile de dinti!Dupa ce ca nu stiu ce sa fac mai intai...tr sa ma duc tocmai la casa scanteii!! il iau si pe bb cu mine... sta cu tati pana termin eu....ooooof! ce tampenie! in viata mea nu m-au durut dintii...
Inais acum vad ca s-a rupt apa.
nastere usoara si fetitza sanatoasa si mancacioasa!
Iulia, la fel nastere usoara!

Elenuca, suuuper povestea, iar Lizuca e o minune!!!Sa va bucurati de ea!
Alysh, l-ai pus deja pe Vladut in port bebe? eu am 3...si mi-e deocamdata teama sa-l folosesc... ca nu are bb coloana ok...
mi-ar fi practic cand il plimb singurica...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Lorich spune:
Inais ma rog ca totul sa fie bine, nasterea rapida si intalnirea cu puiutza minunata! Uite ca dupa ce ai terminat cu camera ei, cu toata curatenia in general... cu calcat de lucrusoare ieri... s-a si gandit sa vina comoara voastra! 
Iulia multa bafta!

Ooare ce face Anca??? Nu a primit nimeni sms???
Eu tot 2 in 1, azi partea a doua cu vizita la dr.
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
iulia83 spune:
neatza..nu prea am dormit..adica, dormit pe reprize. am intrat pe fuga ca acu ma pregatesc...dush, reverificare bagaj...inais nastere usoara iti doresc!!

nastem in zi mare.
va pup si multumesc pt sustinere. ne auzim peste ceva vreme. nasteri usoare celor ce vor urma 
hai donsoarele DANS!!! 

Pozici Iulia
MAINE E ZIUA CEA MARE!!! 
Ariana Elena
VINE GOGOSHIKAAAA

Praise God!!!”
Reallaura spune:
Iulia vezi semnatura, dc mai ai timp...

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Neata si de la noi.
Cleo
si merci de intrebare...Nu prea mai am timp, de multe ori reusesc sa termin de citit (pt ca cel putin va citesc), dar cind vine momentul sa scriu ori bb, ori altceva, ori prea multa informatie acumulata si prea mult de raspuns, asa ca renunt...Frumos, nu?
Miss, e redundant sa mai spun ca-mi plac pozicile si ideile tale, nu????
Inais, Iulia 

, nasteri usoare va doresc si bblusi mincaciosi si mult, mult laptic!!!
Lily, Elenuca, fumoase povestioare si frumosi bblusi...Elenuca mami, acum sa mai treaca 1- 2 sapt si sa ne vedem cu bine in parculet!!!
Alysh, vazut superfilmulet cu Vladut, parca l-am vazut pe Matei al meu, exact astea-s si mutrele lui, fara exceptie, imi vine sa cred ca-s tipizate mutritele lor, nu s epoate chiar si risul intr-o parte, as face si eu unul sa le comparam, dar nu prea am timp. Azi dimineata l-am filmat un pic pe Matei zimbindu-mi voluntar insa, nu in somn. Si gingurind, sunt topita dupa el...
Nu prea mai papa biberon, arunc lapte in prostie pt ca-i fac inainte sa iesim afara, sa fiu sigura ca nu -l apuca plinsul si nu vrea deloc...Abia daca a baut in total ieri 90...cu chiu cu vai...Si nu cred ca mi-a crescut mie productia, sigur nu...nu stiu, e altceva dar nu-mi dau seama ce...O fi o perioada de stagnare, o perioada de prea plin???Si David a mai avut momente dintr-astea de lipsa de pofta de mincare...Bine, la tzitzi are o pofta nemaipomenita, tremura pana apuca sfircul...
Am pus si eu mincarica la facut...Aaa, mi-am amintit ca Miss ma intreba de menu la botez, e menu fix, adica aperitiv, sarmalutze, si cartofii taranesti de care spuneai tu insotiti de muschi file de porc si piept de pui + salata d evarza alba... Cam asta este cuprins in cei 50 d eeuro, aaa si tortul, dar si bautura. Asta ne-a rezolvat noua alte drumuri ca si asa nu prea este timp...Mai e o luna pana la botez si eu tot grasa mi-s si nu prea am vointa sa incep un program de mincare si gimnastica...Nu stiu ce-i cu mine....
Am uitat sa va spun ca de duminica pana ieri am co-abitat cu un fluture de noapte, din ala mare si negru.
A intrat de pe balcon odata cu rufele, cind le-am luat la calcat, a zburat si el in camera mea unde stau cu bb....Nu va spun in ce stres am stat pt ca am scuturat totul si nu l-am gasit. Parca aveam un dusman in spate in permanenta ma uitam prin camera, ziceai ca-s zuza...Si tocmai cind uitasem d eel si-a facut ieri aparitia pe perdea, pana l-am omorit(ca n-am reusit din prima), am tipat ca nebuna si am tremurat de scirba si frica, dar fiind singura in casa a trebuit s-o fac eu. David ridea de mine de numa', el credea ca ma joc, dar eu eram transpirata toata...uuuuf, ce scirba mi-e de fluturii astia, mor, sper sa nu mai am de-a face vara asta....Au mai intrat ei si in alti ani, ca barbate-miu are mania de a lasa geamul deschis si lumina aprinsa..dar ma bagam sub patura pana ii facea ceva si-l omora...Acum tre sa stau cu bb, nu pot sa ma mai eschivez sub patura...Brrr
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."