Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
fecian spune:
Buna seara fetelor
Doamne de cand nu am mai intrat aici...Cred ca ati si uitat de noi.
In sfarsit lucrurile incep sa se puna pe fagas, si incepem sa ne adaptam la viatza in 3. E greu, insa e tare placut si recomfortant cand vezi pe fatza copilului tau acel zambet shtirb de placere. Ti se umple inima de placere.
Noi suntem in principiu bine,bebe e bine, insa nu prea pare a lua in greutate. Eu tot sper sa fie cantarul de vina. Caci eu vad in fiecare zi ca e mai plinutz si ca e mai bine.
Am avut cateva zile cu icter (a fost unul destul de usor si a trecut de la sine). Acum avem o piele alba frumoasa frumoasa. Ne-a cazut azi si buricutzul,ce sa mai suntem plini de evenimente.
Acum fug caci curand se va trezi soarele nostru, si trebuie sa papam.
Va pup si promit sa incerc sa vin mai des pe aici.
am pus catev pozici cu bebe nostru.
Gata fug.
toate mamicile si toate
. O sa detaliez mai mult cand voi avea ceva timp liber.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Simplicity is the key to excellency
Alysh spune:
alysh , ma duc deseara sa caut in farmacii ceva in care sa imi stochez laptele. E pacat de el..am..pt gemeni.
Vad ca ati luat port bebe pt nou nascut. de unde, pret, zi tot.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
[/quote]
l-am primit de la colegii mei de servici, e super, super, chiar acum il am pe bebe in marsupiu, m-am plimbat cu el prin gradina ca sunt la ai mei. deocamdata vad ca nu ma doare spatele dar sa vedem cat ma tine. pe net am vazut ca e 2 milioane si ceva
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Lorich spune:
Elenuca mami ce frumos ai povestit, umpli un om de sentimente de dragoste, e minunata Lizuca ta, sa fie sanatoasa puiutza!!
Fecian cum sa te uitam mami drag? Multa multa sanatate tie si puiului, adaptare foarte usoara si lipsita de colici! 
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
MissParker spune:
elenuca,
m-ai terminat cu povestea nasterii Lizucai, m-am uscat de plans si de emotie!
Iti multumesc pentru modul atat de impresionant cum ti-ai descris sentimentele, mi-a mers la inima! 
Iar Lizuca e o comoara, nu altceva!!!
fecian, ba eu nu te-am uitat, bine-ai revenit!!
Puiutul Gabriel e dulce foc, cum doarme cu gurita facuta botic, mortal!!
La noi ploua cu spume si Bogdan vine cu bicicleta de la servici, iar azi-dimineata a refuzat sa-si ia geaca de ploaie, ca i-a fost lene... Cred ca acum vine deja dusat din cap pana-n picioare
Sper numai sa nu raceasca, saracutul de el... ca tare inconstient mai e si el.
Iar eu am niste contractii dureroase, dar suportabile. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea incepe ceva. Daviducule, mai stai mami o saptamana, ca nu ne grabim nici chiar asa!
Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Magnetism79 spune:
Fetelor sunt aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Am vb azi cu doct meu de dim,sapt asta are un examen imp de dat si mi-a spus ca ne vedem la ctrl sapt viitoare Marti, exact cum am vrut eu ca am zis sa trec de sapt 38 si Marti deja voi avea 38 de sapt si 2 zile deci o.k.
Elenuca fffffff frumoasa povestea ta si bebelusa e o scumpa ca si mami a ei

, sunteti 2 frumoase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in rest suntem bine merci grasi si frumosi, asteptam marea venire a bebelusului
Miss ce faci ,cum esti?Stai si tu cuminte sa nu ai contactii
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici
iulia83 spune:
am revenit! m-am uitat pe HBO la filme
nicole superb coltisor i-ai facut lui David
de unde ai luat stelutzele?? vreau si eu!!! oare s-or gasi si la mine??
d-aia e bine ma sa stai in oras mare..gasesti ce vrei..
miss am vazut poze cu jvarovski-urile de "not pitzi"

ti-a iesit buricutzul..da tot sexos ramane
Alysh vazut Vladutul frumushel si zambaret dupa-masa..un dulcic 

monik bine ai venit acasica..
recuperare usoara
elenuca welcome back homie
maine o sa traiesc si eu sentimente ca ale tale...Vazut poze cu Lizuca..o minune, intr-adevar
ylari astept mesajul in care ne vei anunta ca a dat pitica ta laptic pe socrella sau i-a beshit in nas...sau macar pishu sau kk in bratele ei
[red]o sa-mi fie tare dor sa palavragesc ( a se citi barfesc pe aici pe acolo) cu voi...
Pozici Iulia
AMR 1 Zi!!!!!!!!
Ariana Elena
Bag domnishoarele pt mine sa stiu eu sigur ca-s acolo
VINE GOGOSHIKAAAA

Praise God!!!”
Nicole1980 spune:
Elenuca – Lizuca este o minune de fetita, iar tu ai povestit asa de frumos incat mi-ai ridicat orice temere aveam despre nastere 
Alina – carutul l-am comandat la o firma din Cluj care le aduce din Germania. Uite site-ul www.buggster.ro . poti comanda si separate husa de ploaie sau pt raze uv.
Noi i-am luat si landou tot de aici si ne place tare mult
Iulia – stelutele trebuie sa le gasesti si la tine. Sunt luate dintr-un magazin de cartier, unde aveau diverse chestii marunte. Dar sunt foarte misto noaptea ca sunt fosforescente si zici ca am adus bolta cereasca cu stele in dormitor. Sunt super faine.
Fetelor eu azi noapte am avut dureri mari ca la CM , insa au fost in continuu cam 5 min. M-am ridicat din pat sa imi iau un nospa si atunci m-au lasat. Ce sa fie, oare era bebe intr-o pozitie jenanta sau se apropie…. Noi abia de maine incepem cu saptamana 38, este cam devreme. Bebe, te rog, mai stai acolo in burtica.
Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole1980 spune:
Aveti vreo veste de la Anca
Ar fi trebuit sa nasca, nu ?
Hai Anca 

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David
iulia83 spune:
nu cred ca o sa pot dormi in noaptea asta...am si baut 2 l de cola
...bine, nu-si face efectul cofeina la mine, dar presimt ca noaptea asta va fi alba..ca zapada 

cred ca de la emotii simte asta mica ca asa se zvarcoleste de vreo 4 ore zici k vrea sa-mi sparga burta...
gabitza am nr. tau de tel...o sa iti dau tie de veste, ca tu esti mamica noastra adoptiva aici
o sa va tin la curent. sper sa iasa bine. maine dimi nu cred ca o sa mai intru. ma trezesc, fac dus si o tai la spital. asta daca nu stau treaza ca orbetele la noapte...cu toate ca ar fi bine sa ma odihnesc
Pozici Iulia
AMR 1 Zi!!!!!!!!
Ariana Elena
VINE GOGOSHIKAAAA

Praise God!!!”
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
nu cred ca o sa pot dormi in noaptea asta...am si baut 2 l de cola...bine, nu-si face efectul cofeina la mine, dar presimt ca noaptea asta va fi alba..ca zapada
cred ca de la emotii simte asta mica ca asa se zvarcoleste de vreo 4 ore zici k vrea sa-mi sparga burta...
gabitza am nr. tau de tel...o sa iti dau tie de veste, ca tu esti mamica noastra adoptiva aici
o sa va tin la curent. sper sa iasa bine. maine dimi nu cred ca o sa mai intru. ma trezesc, fac dus si o tai la spital. asta daca nu stau treaza ca orbetele la noapte...cu toate ca ar fi bine sa ma odihnesc
Pozici IuliaAMR 1 Zi!!!!!!!!
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
VINE GOGOSHIKAAAA
Praise God!!!”

emotionante relatarile lui lilly+elenuca. Fecian, mult suces. Pt toti e greu. Io am noroc seara, ca vine tati si vrea sa stea cu ea.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii