Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 7

alinus_25 spune:
Yupii, am vazut-o pe Lisa. Tare eram curioasa sa o vad. Ce fetitza minunata tzineai tu ascunsa Adi.
Luy, felicitari ca ai reusit sa provoci asa reactie, de a scoate la lumina si bblusii ascunsi (chiar de mamicile lor).
Nu mai spun ca ai starnit emotii pana la lacrimi.
Asta inseamna ca mamicilor le pasa de forumul si gashka noastra.
E minunat sentimentul asta de apartenenta!!!!
Nu suntem o familie, suntem mai mult de atat. Ai reusit sa unesti suflete, continente.
Iti spun si eu ca esti minunata, desi ti s-a mai zis.
Iti multumesc ca l-ai pus si pe Teo in filmulet.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Adimercedes, Devilla, ce mai fac bunicile? Banuiesc ca de-acum s-au obisnuit cu departarea... Cand va mai vedeti?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Carpatina, buni Mery e bine, ii e f dor de Lisa, de noi si de Australia - fix in aceasta ordine

Tie cand iti vin ajutoare?!?
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

Roxana_G spune:
Ali, unde mergeti voi la mare in Italia? Ceva recomandari?
Andreea, ne bucuram de vesti si ca ne-ai aratat asa mandrie de baiat. A crescut si el asa mult de cand nu ne-am mai vazut. Vad ca sunteti foarte activi si aveti un program incarcat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Roxana_G spune:
Offf, imi e imposibil sa mai corectez si o litera dupa ce am scris mesajul. Urasc reclama asta.
Andreea, neplacuta rau treaba cu menajera ta, stiu ca erai multumita de ea si ca te-a ajutat mult si pe sarcina si dupa ce ai nascut. Macar ai avut bona in perioada cu pricina.
Alinus, si lui Andrei ii place apa, nu protesteaza. Insa de cand cu otitele lui am fost eu mai grijulie cu dusul pe cap.
Prisi, imi pare rau ca Miru nu e bine. Nu se mai termina problemele astea, draga de ea. Tu ce borcane ii dadeai? Pai al meu nu pune gura pe cele de 8 luni, mai incearca cu cele pasta de la 4 luni daca asa mananca. O sa vedeti voi, dar chiar nu e un interval asa mare. Mai bine ii dai laptic la masa aceea si gata. Vedeti voi. Ce ii dai tu gatit si cum ai facut trecerea de la borcanele? Nici la mine nu e asa strict la serviciu, altfel as fi innebunit. Bine ca nu m-am decis sa imi schimb job-ul cu ceva mai stresant.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Lisa, cu aceasta ocazie am "decazut" in pat... mama l-a coborat imediat ce si-a sters lacrimile ce-i dadusera cand m-a vazut ridicandu-ma singura. Semnat Ioana.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Samburiciu' Lisa catre trandafirasul Ioana: "Mda, sa stii ca si pe mine m-au "decazut" din drepturi si sunt cat se poate de nemultumita! Abia am dat semne ca ma ridic singura in fulduletz si gata!, m-am trezit mai aproape de podea. Dar ma razbun scuturand si tragand de cabluri, racaind mocheta, tragand carti, DVD-uri si CD-uri de pe rafturi si ma mai gandesc eu si la alte nazbatii. Sa nu te lasi nici tu, rezista in front!!!!"

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa

prisi spune:
Rox pai trecerea am facut-o f usor , i-am zis pediatrei ca nu vrea decat la borcan si mi-a zis sa incerc sa ii gatesc ca pentru noi si cu putina sare si a fost f incantata de papa facut de mine , dar borcane de 8 luni a papat f bine mai ales cele de la Nesle cu spaghette sau jambon, acum o sa vad , poate gasesc acolo ceva sortimente noi si o sa o incante, ca oricum nu iau de acasa mancare decat pt2 zile si pampers si cereale la fel, restul le cumpar de acolo
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mada28 spune:
Salutare de la mare,
Raportam noi evenimente de pe frontul din Constanta: soldatul Luca a trecut de la tarasul pe coate la ridicatul in picioare. Alaltaieri s-a ridicat singur in picioare in patutul lui si a facut pasi sa ajunga la masa de infasat de la capul patului . Si tot pe 2 iunie a baut singurel din canita apa. Suntem tare mandri
In rest suntem bine ceea ce va dorim si voua. Inca cautam bona.
Apropo de mare : mie pediatra mi-a zis ca nu are voie la plaja pana la 1 an. Ce ziceti? Eu vroiam sa merg dimineata devreme. Mi-a zis sa-l plimb seara pe malul marii dupa 5. A motivat spusele ei cu prognooza meteo care anunta calduri mari si cei mici vor fi in pericol de insolatie.Iesirile din casa in acest caz sa se faca pana in 10 sau dupa 5. Voi ce ziceti?
Vad ca toate vreti sa mergeti cu picii la plaja?
Noi care stam la mare nu stim inca ce sa facem.
Ca si crema de soare mi-a recomandat Mustela sau LaRoche Posay.Pentru fata si manute obligatoriu. Voi ce folositi?
Luy esti fenomenala -superb filmul.
Va pupam
Mada28 si Luca

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by prisi
Rox pai trecerea am facut-o f usor , i-am zis pediatrei ca nu vrea decat la borcan si mi-a zis sa incerc sa ii gatesc ca pentru noi si cu putina sare si a fost f incantata de papa facut de mine , dar borcane de 8 luni a papat f bine mai ales cele de la Nesle cu spaghette sau jambon, acum o sa vad , poate gasesc acolo ceva sortimente noi si o sa o incante, ca oricum nu iau de acasa mancare decat pt2 zile si pampers si cereale la fel, restul le cumpar de acolo
poze
Marta siMiruna (06.09.2007)
Prisi, Cecilia, am vazut ca Miru si Cristi nu prea papa cum trebuie. Am trecut si noi prin faza asta si m-a dus la disperare. Manca (indiferent daca din borcan sau gatit de mine) max 2 linguri si apoi gata, se ruepea filmul. Dadea din cap ca nu, strangea buzelel, iar daca insistam se supara si incepea sa planga. Am incercat tot felul. Sa va zic ce a functionat la noi: sa fac papa mai apoasa, chiar daca e cu bucatele mai maricele si sa ii schimb lingurita de silicon cu una de metal(!). Da. Habar nu am de unde pana unde preferinta asta, mai ales ca nu i-am dat niciodata cu altceva decat cu linguritele ei de silicon. Dar am incercat cu una de inox cu varfurile rotunjite. Si de atunci mananca f bine. Am incercat dla un mom dat cu cea de silicon si a refuzat mancarea.
Fug ca urla :(
Lisa

moldoveanca spune:
Vladut mai nou cauta in sertare si scoate tot de pe acolo.Trebuie neaparat sa cumpar opritoare sau cum se cheama?Oare unde gasesc?Alinush si eu m-am tuns scurt acum mi-am cumparat un taratament de par de la Kerastase sper sa ajute cu ceva.Mie mi-e groaza pt ca mama mea are foarte putin par si mi-a spus ca a ramas asa dupa ce m-a alaptat pe mine 1 an jum
teo