Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Intre timp printesa a crescut si a reusit sa zica si 'papa', spre bucuria taticului ei (asta mi-a soptit o pasarica).
Mah, ce pasari sunt pe la tine p'acolo... Si, ma rog, ce limba vorbesc dansele? [;-)]
quote:
Nu de alta, dar cine ii mai cumpara Carpatinei lapte din Germanica?
Cum bre cine? Cine o facu si pana acu.. adica una bucata firma care livreaza produse Humana in toate tarile UE...
Si pasarica aia soptitoare nu ti-a zis daca e suficient sa tipam pentru ca Maruntescu sa revina?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Mi se pare ca deja si l-a crapat pe cel din stanga sus(dintele), dar nu o luati de buna, eu sunt o mama proaspata si stiti cum sunt astea, asa, mai stresate fara motiv...
Atunci sa o luam de ne-buna? Pe mama lui Tudor?
Hai nu te-ngrijora ca l-a crapat deja
ca astia sunt aia de lapte... mai are o sansa cu ceilalti =====================
slippers76 spune:
La multi ani LUY! Sa ai parte doar de fericire, impliniri si zile senine!
O www.flickr.com/photos/16792873@N07/2552633791/" target="_blank">foare pentru tine

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
Multumesc pentru raspunsurile cu Humana3, am facut aseara comanda... mar/vanilie.. sper sa-i placa Ioanei..
=====================
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
La multi ani LUY! Sa ai parte doar de fericire, impliniri si zile senine!
O www.flickr.com/photos/16792873@N07/2552633791/" target="_blank">foare pentru tine
M-am dus sa ma uit si eu la "foarea" ta... si am revenit cu intrebari. Se poate?
1. ce facea Vlad aici http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2510260935/
2. tortul (cel are nu e rotund) reprezenta ceva?
3. cum a fost la mare?
4. mai stii ceva de Tomasa?

=====================
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
La multi ani draga Luy!!
Sabinescu, asta era mesajul pentru sarbatorita?
"403 - Forbidden"
Sau asta e pentru mine?
=====================
alinus_25 spune:

Luy, iti doresc ani multi de viata,
cu sanatate, fericire si impliniri, alaturi de sotiorul drag si de frumoasa Maria.
Trecerea timpului sa nu-ti rapeasca cu nimic din pofta de viata, veselia, si sharmul tau.
Sa ramai mereu o prezenta tonica, plina de surprize, o constanta a acestei mari familii.
Dar mai important de atat, sa nu o neglijezi niciodata pe ochioasa Maria in favoarea noastra, putem supravietui si fara urari laborioase, desi recunosc ca le citesc cu interes si te felicit pentru inspiratie. 

Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
papanash spune:
La multi ani draga Luy, sa-ti fie viata frumoasa si calda asa cum esti si tu, multi, multi ani fericiti si senini !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by carpatina
M-am dus sa ma uit si eu la "foarea" ta... si am revenit cu intrebari. Se poate?
1. ce facea Vlad aici http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2510260935/
2. tortul (cel are nu e rotund) reprezenta ceva?
3. cum a fost la mare?
4. mai stii ceva de Tomasa?
=====================
Draga Carpatina
Pentru "foare" e de vina tastatura ma beata. Bate numa literele pe care le vrea ea. Jur! Si acum sa-ti raspund.
1. Vlad era mecanic auto. Isi repara masina. Ma rog, el de fapt cauta o jucarica pe care si-o pitise pe acolo.
2. Tortul, care nu e rotund, reprezenta un castel. Ma rog, ar fi fost mai explicit daca nu mi se taia frisca de trei ori si nu ajungeam sa-l decorez, pe fuga, cu juma de ora inainte de a veni copiii. Asta e. E prima oara ca m-am facut de ras cu tortul. Dar macar a fost demential la gust. N-a ramas nimic din el.
3. L mare a fost bine. Copiii cuminti si sanatosi. Dar ultimele trei zile au fost de cosmar (psihologic). Tatalui meu i s-a descoperit o tumora la unul din plamani si asteptam inebuniti rezultatul biopsiei. O sa va arat si poze, dar acum nu ma simt in stare.
4. De Tomasa mai stiu cate ceva. Ocupata cu copiii si casa ei cea noua. Dar poate o sa va mai spuna ea una alta, cand o avea timp.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

si o mie de