Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 13
Tzuni spune:
da, mai mephala, Pisu e rasa maidaneza tigrata. Da e cea mai grozava matza in viata. Chiar acum imi sta pe cap!
Am gasit film: Diareea lui Bridget Jones.Ma regasesc perfect in el!
Edit: masina n-o vrea nimeni? Si decodoarele?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Gabrielama spune:
Domnite,
multumesc de urari; sper sa reusesc sa ma relaxez....
Gata bagajele (cred... o sa vaz maine in Turcia ce-mi lipseste), cu chiu, cu-vai am adormit si copila (acum vreo 20 de minute s-a culcat) si acum... mai am de terminat ceva pentru birou
Doamnele mele, sufar ingrozitor de PMS; ma transform in fiara (mai ceva ca Lola lui Tzuni - pup musteti de pisicute), n-am chef de nimeni si nimic, imi tuna si-mi fulgera.... Aveti vreo reteta pentru "vremurile" astea?
Noapte buna!
PS - Tzuni, bea niste lapte, iti trece stomacul.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
Doamnele mele, sufar ingrozitor de PMS; ma transform in fiara (mai ceva ca Lola lui Tzuni - pup musteti de pisicute), n-am chef de nimeni si nimic, imi tuna si-mi fulgera.... Aveti vreo reteta pentru "vremurile" astea?
Gabi
Ciocolata!
Concediu placut!
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Gabriela: incearca putina ciocolata. Creste nivelul de endorfine.
Ia priviti si admirati minunica proband costumul de la serbare: http://good-times.webshots.com/photo/2557940710030350511wBIPAz
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by anky
Tzuni,pai nu mai minca ceapa,maninca usturoi.
Anca, mami de Bianca si Cris
daca n-am peste fara geaca sau ficatei puscati, nu merge...
Hai mai Tzuni ca e bun si pestele cu geaca
dordia2000 spune:
Tzuni...lasa-mi mie masinutza ca tot nu am. Intenmtionam sa imi cumpar...dar daca zici ca mi-o lasi...mai astept....sau sa imi cumpar? Ca in mod sigur am de asteptat mult si bine. si pe Meri sforaicioasa!
Ai mei baieti incearca sa adoarma. Stefan e in pat la el in camera..cu biberonul de lapte si asculta muzica si va adormi in urm 5 min...iar Tudor a secat-o pe fulga si a tras niste focuri de artificii in pampers...asa ca atb sa il schimb si s-a trezit...iar acuma gangureste cu ursuletul vecin de nani...si are ochisori pe jumatate...deci va adormi in curand.
Eu am o ceatza pe ochi...(de la ceapa multa din salata)asaca...ma voi retrage si eu indata ce adorm ei!
VA poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
anky spune:
Anda,e tare frumusica Carina in costumul de fluturas si ce par frumos si lung are.
Biancai i l-am taiat scurt acuma pe timp de vara,e mai simplu, avind in vedere ca face inot.
Gabriela,drum bun si concediu placut.
Gabrielama spune:
Ciucalata?? Pai daca voi imi recomandati... nu pot sa zic nu. Poate maine, ca acum incerc sa ma duc la culcare, caci la 5 ma trezesc.
Anda, ce fruuumoaaasa e Carina! Si ce par lung are!!
Maricica mea, la serbare, o sa fie Zana Florilor!
Dar voi de ce nu dormiti?
Gabi
Tzuni spune:
Gabrielama si io-s fiara inainte sa-mi vina piticii. Sunt de nesuportat.Nici io nu ma suport. Da nu fac nimic - astept sa-mi treaca. Dar daca ati zis de ciocolata, o sa incerc. Pacat ca te prinde vacanta cu piticii pe cap!
Distractie placuta!
Tzuni spune:
Neata!
Cafele, sucuri fara zahar si ceaiuri pt toata lumea!
..si tort sah de la Mephala!