Nou stil de viatza (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

da, mai mephala, Pisu e rasa maidaneza tigrata. Da e cea mai grozava matza in viata. Chiar acum imi sta pe cap!

Am gasit film: Diareea lui Bridget Jones.Ma regasesc perfect in el!

Edit: masina n-o vrea nimeni? Si decodoarele?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Domnite,

multumesc de urari; sper sa reusesc sa ma relaxez....

Gata bagajele (cred... o sa vaz maine in Turcia ce-mi lipseste), cu chiu, cu-vai am adormit si copila (acum vreo 20 de minute s-a culcat) si acum... mai am de terminat ceva pentru birou

Doamnele mele, sufar ingrozitor de PMS; ma transform in fiara (mai ceva ca Lola lui Tzuni - pup musteti de pisicute), n-am chef de nimeni si nimic, imi tuna si-mi fulgera.... Aveti vreo reteta pentru "vremurile" astea?

Noapte buna!

PS - Tzuni, bea niste lapte, iti trece stomacul.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Doamnele mele, sufar ingrozitor de PMS; ma transform in fiara (mai ceva ca Lola lui Tzuni - pup musteti de pisicute), n-am chef de nimeni si nimic, imi tuna si-mi fulgera.... Aveti vreo reteta pentru "vremurile" astea?

Gabi

Ciocolata!
Concediu placut!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Gabriela: incearca putina ciocolata. Creste nivelul de endorfine.
Ia priviti si admirati minunica proband costumul de la serbare: http://good-times.webshots.com/photo/2557940710030350511wBIPAz

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by anky

Tzuni,pai nu mai minca ceapa,maninca usturoi.

Anca, mami de Bianca si Cris

daca n-am peste fara geaca sau ficatei puscati, nu merge...

Hai mai Tzuni ca e bun si pestele cu geaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tzuni...lasa-mi mie masinutza ca tot nu am. Intenmtionam sa imi cumpar...dar daca zici ca mi-o lasi...mai astept....sau sa imi cumpar? Ca in mod sigur am de asteptat mult si bine. si pe Meri sforaicioasa!

Ai mei baieti incearca sa adoarma. Stefan e in pat la el in camera..cu biberonul de lapte si asculta muzica si va adormi in urm 5 min...iar Tudor a secat-o pe fulga si a tras niste focuri de artificii in pampers...asa ca atb sa il schimb si s-a trezit...iar acuma gangureste cu ursuletul vecin de nani...si are ochisori pe jumatate...deci va adormi in curand.
Eu am o ceatza pe ochi...(de la ceapa multa din salata)asaca...ma voi retrage si eu indata ce adorm ei!

VA poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,e tare frumusica Carina in costumul de fluturas si ce par frumos si lung are.
Biancai i l-am taiat scurt acuma pe timp de vara,e mai simplu, avind in vedere ca face inot.
Gabriela,drum bun si concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ciucalata?? Pai daca voi imi recomandati... nu pot sa zic nu. Poate maine, ca acum incerc sa ma duc la culcare, caci la 5 ma trezesc.

Anda, ce fruuumoaaasa e Carina! Si ce par lung are!!

Maricica mea, la serbare, o sa fie Zana Florilor!

Dar voi de ce nu dormiti?

Gabi

Mergi la inceput

Gabrielama si io-s fiara inainte sa-mi vina piticii. Sunt de nesuportat.Nici io nu ma suport. Da nu fac nimic - astept sa-mi treaca. Dar daca ati zis de ciocolata, o sa incerc. Pacat ca te prinde vacanta cu piticii pe cap!

Distractie placuta!

Mergi la inceput

Neata!

Cafele, sucuri fara zahar si ceaiuri pt toata lumea!
..si tort sah de la Mephala!

Mergi la inceput