tratamentul cu coji de oua in spasmofilie

tratamentul cu coji de oua in spasmofilie | Autor: mumyca

Link direct la acest mesaj

Acum o saptamana mi s-a facut rau,cu ameteli,sufocare,palpitatii.,frica.
Mi s-a pus diagnostic de Spasmofilie latenta.Eu cred ca mai este vorba si de un atac de panica,pentru ca de atunci am ramas cu teama de a ramine singura,pentru ca si acum mai am senzatii de sufocare.
Acum iau CENTRUM ,dar vreau sa incerc si reteta cu coji de oua,miere si zeama de lamiie.
Am gasit-o pe net ,dar nu am inteles exact cite cantitati trebuie sa folosesc.Acolo spune ceva de genul o masura praf de coji de oua ,2 masuri miere...,dar cit este o masura.
Va rog mult daca ati mai facut aceasta reteta,spuneti-mi si mie cantitatile.
Si poate ma puteti ajuta si cu alte retete minune sau sfaturi ,pentru ca este prima data cind mi se intimpla si vreau sa fiu din nou ca inainte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nu stiu cum e cu cojile de oua insa si eu am aceeasi problema.

am fost la foarte multi doctori in romania si mi-au zis cele mai sugubete chestii. m-au indopat cu calmante - o parte le-am luat o parte nu.

dupa indelungi incercari am gasit ceva care functioneaza: calciu cu magneziu si zinc (in romania luam walmark, combinatia asta). in mod normal se iau 3 pastile pe zi, eu cand am probleme (btw, dorm si prost in perioadele acelea) iau 2 pastile dimineata si 2 seara.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraduska spune:

Eu am urmat tratamentul asta cand eram mica. Stiu ca imi facea mama asa: baga cojile unui ou in rasnita, apoi punea praful ala sau ce iesea de-acolo in cana si amesteca cu miere. Nu mai stiu daca punea si lamaie, dar sa stii ca e bun la gust. Si eu eram in pericol de spasmofilie. Urmeaza o cura d-asta ca nu are ce rau sa-ti faca, din contra. Iti face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Si eu am facut tratamentul cu coji de oua mai demult.
Mumyca-pai daca pui o lingurita de coji de oua macinate pune doua de miere.

Mie mi-a fost recomandat gluconolactatul de ca si mg cu vit.c.
Acum sunt in valorile normale,am mai luat si spirulina de 500 timp de 6 luni.

Multa sanatate va doresc!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ada, 6 luni zi de zi? Si cita pe zi? Ai simtit efectiv schimbarea? Eu dupa 5-6 g/zi timp de 2 luni eram full de spirulina, vreo 3-4 luni nu am mai putut lua deloc. Acum iar iau, dar la 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ce e aia spirulina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

E o alga. Se vinde sub forma de tablete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Siminaf,

Am luat 6 luni de zile spirulina,zi de zi,3 capsule de 500mg pe zi,pentru intretinere cica,luam de la Hofigal,si pastilele stiu ca imi faceau greata si am trecut pe capsule.Pai eu luam 1,5gr/zi si parca doza maxima pt.intrtinere era de 3gr/zi.Asta a fost in 2005,sper sa nu dezinformez..

Eu ma simteam bine si inainte,aveam calciul la limita de jos si endocrinoloaga pe baza mai multor analize mi-a scris spasmofilie,ok,desi celelalte analize se incadrau toate in limitele normale.

Dupa cele 6 luni,singura chestie care am sesizat-o a fost ca nu imi mai cadea parul.Nu mi-a venit sa cred.Ma simteam f bine din toate punctele de vedere.Oricum prospectul era tare imbietor.Poate am sa mai incerc.

O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc de raspuns, Ada.
Eu am luat spirulina praf, ca se si absoarbe mai bine si pot si regla doza dupa cum vreau/simt. Am luat 5-7 grame/zi cam 2 luni, dupa care nici s-o mai vad nu puteam. Se zice ca organismul iti "spune" cind nu mai e cazul sa iei sau sa iei mai putin. Nu-mi venea sa cred cite din simptomele mele de dezechilibre electrolitice imi disparusera. Acum am inceput iarasi o cura, dar iau doar la 2 zile, tot asa, cam 5 grame/zi. E mult mai bine cind iau. Trebuie insa sa ai functia renala fara cusur. Eu iau spirulina praf in ceva suc de fruce, in apa e chiar imposibila de baut, oricit mi-ar placea de mult algele. Ah, uitasem: am ales si eu un "model" de spirulina hawaiiana, cica ar fi cea mai buna.

Mergi la inceput