Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Culmea e ca noi nu ne-am chinuit deloc deloc ...a iesit rpd rau puiul...si nu e de valori deosebite, e ca eu am stat DOAR in pat, nu am iesit din casutza , cum ma duc eu acolo pe picioarele mele ???sa ma mai lase macar un pic greata asta si varsaturile sa pot manca si eu ceva ceva

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

IrinaC-hai te rog mai rezista putin caci in curand vom scapa de starile aceastea.Iti spun sincer eu m-am obisnuit deja si cum a spus si Mireamara puiutul nostru merita orice sarcificiu.Iar de nunta mai ai timp pana sambata sa te pregatesti sunt sigura ca ai sa faci fata,ia-le toate incet...inca o data iti spun,desi par ca nu mai trec aceste stari si greata asta sa stii ca VOR TRECE.inca putin!

9+ Doamne ajuta!

http://ticker-oase.de/data/ssw/1/michelle5_1212579882.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si mie mi-e un raaaaaau!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Naty

Si mie mi-e un raaaaaau!

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

offf dc nu as sti cum e....da stiu...nu avem ce face

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Io-s tare prinsa la serviciu ca, vorba voastra, parca-mi trebuie mai mult timp sa fac lucruri pe care alta data le faceam fluierand.
Am o stare de somnolenta continua. Noroc ca greturile nu-s foarte mari (doar dimineata mai serioase), asa ma mai pot aduna cat de cat.

IrinaC, intreaba si tu la spital de pastilele alea pentru greturi, sau cere parerea altui gine. Macar sa te pui pe picioare zilele alea deosebite pe care le ai in fata. E adevarat ca greturile trec, dar asta nu e o consolare cand stii ca nu poti face fata la niste zile unice in viata.

Mireamara, mi-a placut scrisorica ta. Te-ai adaptat repede.

Io nu prea cred ca daca ai greturi mari inseamna ca bb e bine. Cred ca bb poate fi bine si fara ca mama sa se simta asa rau. Probabil depinde de la organism la organism adaptarea la valul de hormoni. Io-s sigura ca bb meu e bine chiar daca nu ma simt atat de rau.
Cat despre faptul ca poti sa-ti dai seama ce e bb dupa starile pe care le ai, iar nu stiu ce sa zic. Clar starile nu sunt la fel, dar nici nu ma asteptam sa fie. Si daca fac comparatia cu alte gravi, (io acu's mai somnolenta decat sarcina trecuta) iar nu merge. Si sora si cumnata mea au fost somnolente rau in primele luni. Si una are baiat, cealalta fata.

Maine seara merg si eu la eco sa-mi vad bebita. Am un abonament la Medsana si le fac gratuit, ca altfel faceam prima eco la 13 saptamani.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

irina eu te intelg perfect si eu mor de nervi ca am starea asta permanenta de greata si inca eu nu vomit si nu stau in pat ca tine. Nu e vorba ca nu mi-as dori copilul dar eu una suport greu durerea si orice stare fizica proasta si imi e imposibil sa ma calmez. Chiar nu pot sa gandesc pozitiv cand imi e asa de rau.
Si nu ma linisteste nici gandul ca peste cateva saptamani greata va trece fiindca stiu ce urmeaza in urmatoarele luni. Si credeti-ma, e mai rau decat greata ... sa vedeti cum e cand trebuie sa te asezi in patru labe sa mai tragi o gura de aer fiindca altefl nu poti respira!

In alta ordine de idei m-am hotarat sa nu merg maine la eco. Din moment ce ieri seara doctorul meu in care am atata incredere mi-a zis sa nu ma duc la eco inseamna ca nu e cazul sa ma duc.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Asa, Cris mai voiam sa te intreb ceva si poti sa-mi raspunzi pe privat, ca sa nu aglomeram aici topicul. In august vreau sa ii fac cadou sotului de ziua lui o minivacanta la New York. Ai idee de ceva hoteluri in zona safe si accesibila obiectivelor principale de vizitat? As vrea sa stam patru zile si probabil vom veni cu avionul, Orlando-JFK. Nu inchiriem masina pt ca am inteles ca nu are sens. Oricum vrem sa ne concentram mai mult pe Manhattan. Eu am gasit niste oferte bilete de avion+hotel (4nopti)in jur de 850 de dolari, din care avionul este cam 450. Nu stiu cat de bune sunt, si as fi vrut ceva pareri comparative.
De exemplu pt California ne-au costa bilete + hotel (7 zile) in jur de 1400 de dolari, dar na...e pe cealalata coasta si stam aproape dublu ca timp. Mi se pare cam scump pt NY...Tu ce zici?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Ti-am trimis un mesaj privat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

andre eanici eu nu cred ca greturile sunt un semn ca bebe e bine. De exemplu eu la Ioana nu am avut de loc greturi si era bine merci.
La fel si cu simptomele si sexul.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

bine ca m-am laudat...am varsat de 3 ori de atunci...imi vine sa renunt nu mai pot pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare burtici!! Eu ieri am fost la medic, nu mi-a mai facut eco ca facusem cu o saptamana inainte,mi-a luat vreo 5 tuburi de sange si urmatoarea vizita e la 12 saptamani.Azi am aflat ca analizele sunt gata in 3-4 saptamani, ceea ce mi se pare cam mult.La voi cum a fost, cand ati avut rezultatele?/Eu ma tem de Listeria si vreau sa stiu in caz ca am cand se poate face tratament????Ne-a trimis si la genetic screening si in saptamana 12 fac Nuchal test pentru Sindromul Down.Of mi se par toate asa complicate, mie teama sa nu omit vreun test.

BillyBilly stiu ca paracetamolul e cel mai sigur in sarcina.

Porumbita eu iau vitamine prenatale si suplimente de fier.

Florebee tinem pumnii sa se absoarba chistul.

Michelle bafta cu castronul de musli, la mine o masa dureaza o ora, mai iau o bucatica mai stau si tot asa.

IrinaC cum adica sa renunti, trebuie sa rezisti.Gandeste-te ca nu va tine o vesnicie si din trimestru 2 o sa te simti mult mai bine si o sa uiti ca ti-a fost rau.Capul sus!!

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput