Puiuti de Randunici 2008!! (26)
Raspunsuri - Pagina 14

underqueen spune:
luny am vazut poze de Matei! scumpel foc!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

blankar spune:
LUNY Matei e un scumpic{e faina poza unde iti prinde nasul cu gurita}si mama sa e sexoasa!
eu mai am 5 kg de dat jos,azi am vrut sa ma duc la bazin dar au venit rusii!
http://community.webshots.com/user/blanka75

mimonix spune:
Am aparut si eu desi iata deviza zilei de azi: http://www.youtube.com/watch?v=kjYapS2aaMI
Si Roxana sa stii ca am mai gasit si eu un butoi in care m-am bagat cu totul....Referitor la reflexo,multumesc mult dar... nu stiu cum sa explic, ma cam intimideaza ideea ca e barbat, ma gandesc si ridic doua degetele cand ma hotarascImi pare rau ca Amira nu papa, ma gandesc ca poate nu-i place laptele ala , sa incerci sa schimbi si nu sa-i stimulezi pofta de mancare...zic si eu.
Simoeu am contract cu Cord Blood Center si nr de celule ar fi suficient pt o greutate max de 44 de kg.La tine cum e, ca chiar ma intereseaza!
Vio, eu l vitaminele postnatale am renuntat imediat ce mi-am dat seama de unde mi se tragea pofta de mancare deosebit de mareCa si asa nu duc lipsa...In plus eu cred ca inca retin lichide pentru ca inca nu-mi vin pantofii, inelele, etc desi am mai avut aceasta greutate si inainte de sarcina si n-am avut astfel de probleme.Plus ca 3kg sunt plus minus la ordinea zilei.Apar si dispar de zici ca-i cantarul defect...Tuchi,Naty,Geckovoi ce parere aveti...o avea vreo legatura cu diabetul gestational de care am suferit?Acum glicemia e ok...habar n-am ce sa zic.
Clau, daca nu ma invitai tu la cafea, ma infundam cu totul in butoi. Avem in continuare problema cu plansetele in aer liber, voi cum mai stati? Parca e mai bine un pic in sensul ca uneori studiaza frunzele , masinile sau chiar adoarme dar nu rezista mai mult de ora , timp in care epuizeaza distractiile enumerate, dupa care tine-te maraiala.La inceput maraiala care cedeaza la conversatie, pocnit din degete etc...apoi de-a dreptul urlete.Daca-l iau in brate, tace...Doamneee
La fel urla si dupa baie...era o metoda si pt asta, dar n-am fost pe faza.Delphin, tu parca spuneai cum sa-l calmezi daca plange dupa baie....eu am tot sperat ca mai creste si-i mai trece, dar nimic.In cadita e OK, cum da cu funduletul de prosop incepe sa urle de se invineteste...si nu tace decit cand ii bag biberonul in gura!
Cam asta, altceva nu-mi amintesc deocamdata.N-am vazut poze si filmulete proaspete inca dar azi sigur am timp.
Ieri am gatit, am spalat/intins rufe, azi pauza .Sper ca nu apare ceva neprevazut!
AAA Butucica, exista cuptoare electrice pt paine.F bune, iti recomand sa cumperi,ca merita daca nu vrei paine cu chimicale.Si scapi de stresul cu cuptorul! F tare bancul cu ungurul in tren.. Acum va pup
si revin dupa vizionare cu complimentele de rigoare
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

underqueen spune:
i-am dat BabyDrink si o ora intreaga a dat afara a papat si a dormit fix 10 minute
acum sta si se hlizeste la mine si se zghihuie ... sper sa nu dea si lapticul afara
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

kitzy spune:
Eu de azi am renuntat la muls ca tot mai putin lapte scoteam si o pun pe Diana la san inainte de fiecare masa cu lapte praf, oare imi poate stimula un pic lactactia? Am inceput iar cu Galactogil si ceai de chimin, n-as vrea sa-mi pierd si putinul laptic pe care-l aveam...
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

Nicoleta spune:
A, eu cu cantareala... chiar am probleme... copilul meu a crescut super doar cu laptele meu, avea 5 kg (de la 3.750 la nastere) la o luna si 60 cm (10 cm in plus), acum 2 zile avea 5.200, azi l-am cantarit iar... stiti vreun medic bun psihiatru??? Azi avea 5.350. Deci creste, eu de ce nu ma potolesc???
Pup stolul vesel.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

luny spune:
arielsuper faza cu pempers si puiul!!
blanka, maria multumim!
kitzy, sigur ajuyta sa pui b ebe la san, cat mai des!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
A, eu cu cantareala... chiar am probleme... copilul meu a crescut super doar cu laptele meu, avea 5 kg (de la 3.750 la nastere) la o luna si 60 cm (10 cm in plus), acum 2 zile avea 5.200, azi l-am cantarit iar... stiti vreun medic bun psihiatru??? Azi avea 5.350. Deci creste, eu de ce nu ma potolesc???
Pup stolul vesel.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
d-aia n-am vrut eu sa-mi iau cantar

LUNY

luny spune:
am fost in parc si m-am intalnit cu CLAU SI REBECCA!! doua dragute, tare mi-au placut amandoua!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

mimonix spune:
Hey Luny,ce tare!! V-ati dat intalnire sau v-ati recunoscut din fotografii?Dar tu unde locuiesti de te plimbi tot in IOR sau vii cu masina?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze