Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, acum chiar ca am plecat. Copilul a adormit (btw, singura!!! pusa in patut treaza, cu suzi, si acum nani all the way )

Ma retrag cu randunoiul la o noapte romantica...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci,Naty.Asadar,se trece ultima zi de concediu pe adeverinta.Tratam eu cu directorul sa-mi dea mai devreme,daca nu era cazul sa apara ultima zi de concediu.
kya.Si bucura-te de romantism!
Noapte buna!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Luati de beti
Eu plec la munca!
Sa aveti o zi usoara si frumoasa, fara colici, vome si alte nebunii!
tot stolul!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

merci de cafea Tuchi, de-acum ne asteptam sa ne-o faci mereu ca tot esti prima dimineata pe crenguta. Servici usor si imi pare rau ca nu mai ai timp de stat la vorbe cu noi.

Stela, offf ai avut zi grea cu maraiala Teodorei, draga de ea! Uite, iti zic ca dupa 3 luni totul este mult mai usor. Trec colicii si multe alte maraieli . O sa fie din ce in ce mai curioasa si o sa priveasca mult in jurul ei. Rebe e mortala cu fata ei curioasa si mirata, cand o plimb in brate este cu ochisorii peste tot si se mira si scoate si un sunet asa de mirare!!! Descopera lumea, ce mai!

Ursuleata, scump foc ursuletul mic!

Simo, asa e, are multe lucruri dragute tipa aia ( este tipa ), dar vrei sa-ti zic ceva? Rebe s-a cam plictisit de leaganul electronic si-l prefera tot pe cel facut din scoica! Si noi nu am prelevat celule stem...

Acum beau putina cafea de la Tuchi si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

daca tot sunt pe post de pat...

simo, noi prelevaram celule, ce info contin rezultatele? Cumva grupa de sange a copilului?

Am avut o noapte linistita, bb nu se trezea nici la 2.30 sa pape daca nu il trezeam eu... mancase la 10... apoi la 5, la 7... la 9 fara 10... cam asa papa el, si mai des daca se poate...

Luny, si eu cred ca puiul tau este dezvoltat normal. Important e sa fie sanatosi si sa creasca. uite eu, desi a luat f bine in geutate, ma tot stresez... am pitici pi creier...

Clau, si eu am vazut-o pe cantareata ta, e super fain ce face ea acolo. Si stefan al meu la 2 luni si ceva canta odata cu mine, de ne minunam!

ursuleato, si iti vazui feciorul, tu il vazusi pe al meu???;) un dragut.

Va doresc o zi buna, eu merg azi sa imi cumpar sutien de alaptat, daca or avea cupa Z :(.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

buna dimineata! salutari si numai bine tuturor! n-am mai intrat, ne luptam cu colicii blestemati! daca la cineva s-au mai manifestat in halul asta, va rog un sfat, o vorba buna!
sunt o mamica disperata, copilul meu plange de foame si nu poate sa manance de durere! cand trage la san (sau bibe) urla de durere, se chirceste. la dracu` cu natura perfecta care le potriveste pe toate! cum sa lasi un suflet atat de mic sa sufere de foame si dureri? la san ar trebui sa se simta protejati, nu sa fie o pedeapsa!de 1 sap jumate, nu a mai luat in greutate...ufff, e atat de greu!!! dr mi-a dat acum ecoflorina si picaturi algocalmin in crizele puternice. a mai auzit cineva de ecoflorina in trat. colicilor? scrie ca e pt terapia refacerii florei microbiene intestinale alterate in trat cu antibiotice si chimioterapeutice ???! acum ii dau debridat si infacol.
va rog! orice sfat e pretios!

Mergi la inceput

Mamaruta, imi pare tare , tare rau ca se chinuie micuta asa. Eu am mai citit de ecoflorina ,parca la Zuze, cica regleaza foarte bine scaunul. Banuiesc ca pentru colici ai incercat sab simplex, bonisan, espumisan, fetele au avut rezultate bune la debridat.
Eu personal am reusit cu un preparat de farmacie ( am tot spus pe aici ), se numeste chiar solutie de colici si se prepara pe loc in laborator. Este foarte ieftin, dar expira dupa 10 zile si trebuie luata o alta sticluta. Rebeccai i-au luat cu mana colicii, aceste picaturi. Din momentul in care am inceput sa-i dau,noi am scapat de uratii aia. Din pacate, le-am descoperit pe la 7 saptamani parca si pana atunci ne-am chinuit ingrozitor cu plans neconsolat cu orele. A fost groaznic, imi aduc aminte ca plangeam amandoua in anumite momente de deznadejde. Deci acest preparat se gaseste numai la farmaciile Ifarm si farmacista ne-a spus ca nu se potriveste la toti bebelusii. Pentru unii are efect, pentru altii nu! Depinde...Eu zic ca totusi merita sa incerci, poate este bun pentru micuta, eu nu stiu cum m-as fi descurcat fara el!

Nicoleta, deci tu sti cum e sa ai cantaret in casa! Ti-am vazut bebele, s-a facut un scump!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

multumesc, clauclau! o sa caut, o sa incercam! si noi avem crize de colici cu plans neconsolat, pana raguseste, i se inflameaza ochii, un cosmar! dar pe langa acelea, monstruoase sunt astea de la san! trebuie sa se hraneasca, altfel, unde ajungem? ea trage 1 min-2 max, apoi incep crizele. o iau, o tin la verticala, dansam, o pun iar. alte 2 min max apoi urla. ii pun fheonu, mai trage de cateva ori, ii dau suzeta si mai dansam, ii pun comprese..si tot asa cam 1 ora. dupa care, daca am ghinion, mai vomita si se duce naibii ce-am acumulat!

Mergi la inceput

Naty, ramasesem datoare cu o poza pentru listuta. Uite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2399395720102101346hUYkVb

Cristina, unde esti mamico? Te-au acaparat puii de tot?

Mimonix, hai la cafeluta lui Tuchi, e tare buna!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata! Si noi la cafelutza Tuchitei, dar repede ca plecam afara pe motiv ca isi darama vecinul apartamentul si o iau razna|!!!

Nico, intre 22-29 august ghici unde suntem? Hotel Tismana-Jupiter . Cum ar fi sa ne vedem acolo?!?

Pup tot stolul!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput