Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
narcisa.s spune:
Mada, numai 4 saptamani mai ai???Woowwww...Noi mai avem 8 daca ne ajuta Dumnezeu si totul e bine
Nati, o sa se termine totul cu bine si bebitza va fii un voinic si un scump
Ankalaura, da iaurturile cu staniol erau geniale...Eu inca mai am strafulgerari din vremea aia, cand mancam portocale numai ne Anul Nou.Inca asociez mirosul de portocale cu anul nou, cu iarna...Nu m-am putut obisnui sa mananc portocale vara nici sa ma tai...Bine ca ne-am trezit noi nostalgice, hehehe.Da, si ce prostii astea cu laptele praf si cu inteligentza...Pai asa noi astia care am crescut acu vreo 30 de ani cu lapte diluat ar trebui sa fim aproape toti retardati...Sau suntem si nu ne dam seama...
Sun, ce mai cumperi fataaaaaaaaaaaa??!!!Ii cumperi masina sau casa cu piscina la Galu??Ca altceva nu-mi explic...are carucior, are patutz, are cercei, are hainutze, are dragoste, are...carusel
Boti pe loc repaos.Pai ce e asta?Esti negru pe plantatie??Ia vezi ca e cineva important la tine in burtica.
Cristinutza ce ai facut la coafor?Te-ai vopsit?
Da de Mona mai stiti ceva?E bine?
Mai am sa va citesc dar m-a palit un somnnnnnn
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
M&M spune:
Narcisa, nu, nu m-am vopsit, desi initial pentru asta ma dusesem. Dar brusc am hotarat sa ma tund scurt...![]()
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
narcisa.s spune:
Ma uit la Mircea Badea pana adorm...Asta ca sa-mi aduc mai bine aminte de ce nu sunt in Romania la ora asta, cum bine zicea si Biri.Poate imi trec nostalgiile
AMR 10
narcisa.s spune:
Cum sa te tunzi scurt Cris????Cat de scurt??Da ce-ti veni acum pe ultima suta de m???Ia pune poze sa vaz
AMR 10
Biribu spune:
buna fete!
azi sunt moale rau, eu as fi dormit azi-noapte dar fii-mea a avut alte planuri, cam tuseste si nu ne-am odihnit niciuna...
am zis sa pun poze dar aparatul foto azi dimineata a plonjat de la etaj ajutat de anna, i s-a spart usita de la baterii, sa vad daca e salvabil sau tre sa luam altul, nu de alta dar cred ca nu ne iarta baby boy daca nu are si el o poza-doua acolo la nastere...
mada de dr ce sa zic, deocamdata bb nu mai are controle iar eu am fost acum 2 zile, cica am colul dilatat de 0.5cm, moale dar nu e scurtat si dr ma consola de numa, las ca are timp sa se scurteze, mai sunt 3 saptamini. am si ceva contractii, nu cine stie ce.eu m-am distrat caci dupa ce vad pe aici daca eram in tara imi zicea sa trec in pat si sa iau nospa 
aici se bucura toti cind vad ca ai contractii, ca vei naste mai usor. dop vad ca nu apare inca desi cu anna pierdeam de vreo 2 saptamini pina la inductie.
mmm, mi-ati facut pofta cu mazarea aia... vreau si eu, iar bucateresc azi.
anka daca gradi e particulara ati putea si voi parintii sa sariti un pic cu gura sa va faca rapoarte. sa-ti zic ce simplu e: la anna au niste formulare tiparite gata, unde noi completam in fiecare dimineata numele, cum e starea copilului, daca ia vreun medicament nou, daca a papat ceva, mai mult bifezi niste casute, si pe parte de jos a paginii au ele casutele de bifat - f simplu, nu cred ca ia mai mult de un minut cu totul intr-o intreaga zi pt fiecare copil. imi scrie la ce ore a schimbat-o, ce a fost prin pampers, la ce ore a dormit si mesele si cam cit a papat(gen bine/suficient/putin) nu e mare filozofie si daca un parinte le-ar oferi astea si ar insista poate s-ar implementa si pe acolo, in fond voi platiti. de citrice si eu am pitici, please nu dati la copii asa de mici ![]()
narcisa ma tot roade curiozitatea sa te intreb, la voi iarna ce temperaturi sunt? ca nu-mi inchipui ca sunteti la geci/paltoane?
laurash tu ce-ai mai comparat azi?
botiiii, beii nu iti ridica nimeni statuie, pe cuvint! stai mai copila linistita ca tre sa ingrasi bblina acuma pe ultima suta, si tu ce faci?
the andreea
la noi n-a functionat deloc metoda ta de stimulare a travaliului, nu pune omul pe drumuri degeaba ![]()
hai ca revin
36+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
punca1976 spune:
WOW, in sfirsit iar pe net dupa vreo 8 luni de absenta cred.
Cum a trecut timpul, am citit tot ce ati scris..nu mai cunosc pe nimeni ..de cind nu am mai intrat e si normal..Pe scurt am ajuns in 32 sapt, cu greu, cu heparina inca continui, cu durerile inghinale stau tot asa rau ca si la 2 luni....sper sa ma apropii cit mai mult de data nasterii...O sa am fetita LAURA IOANA, de abia asteptam sa ne cunoastem.
De dormit dorm bine ca am descperit secretul, sa nu mai dorm la prinz deloc,,si cad ca un mig seara, nici la wc nu ma mai duc, asa somn am.
De ingrasat... pina acum am luat 7 kg, sa vedem de acum incolo cum ma mai transform...
Va pup pe toate....