Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Fetelor (parca Didi a intrebat) nu cred ca e o idee buna sa folositi crema de galbenele la epiziotomie.....e grasa si tine rana umeda...trebuie sa se usuce cat mairepede...deci ceai + rivanol!

Mcoca nu m-am suparat.....stiu si eu ca nu este corecta alimentatia dar, deocamdata nu am ce-i face...sa speram ca mai tarziu o sa fie ca un copil normal!

Am facut si snitel de pui si i l-am pus in punga de McD ...cand a vazut a zic ca papa si dupa 2 bucatele deja le tinea in gura si nu mai mesteca, le-a aruncat imediat....nu-i poti pacali asa usor....

Flory mami de Alex si 35+ cu

AMR 5 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetele, noapte buna...ma duc sa lecturez pana ma ia somnul.V-am zis ca eu de cand cu sarcina asta dorm mult!!!!

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Narci, sunt de acord cu tine :)), avem aceeasi pitici si da, si eu ar trebui sa am si la racoritoare dar nuuuuuu.

Mada, merci.

Flo, pai puiul tau a crescut :), adio pacaleli :)). Noi suntem plini de intentii bune, acum cum ziceti sa vedem :))). Si de fapt ne-am gandit ca ceea ce stim ca face rau (daa eee bun, ca si noi mancam), mai bine nu ii dam deloc, ca sa nu stie de el :)))). Acu', na mai vorbim peste un an :).

Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANKALAURA la maternitate aici cer sa vii cu spray cu propolis la tine pt epiziotomie, cica se cicatrizeaza mai repede...asa zic ei asa fac si eu!!!

31 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

fetelor eu am ajuns sa-mi fac listuta cu nr de telefon si mi-am permis sa iau si numerele voastre de pe mail-ul comun sa va anunt cand nasc.
am luat nr de telefon de Caprioara, AnnaBaby, Ankalaura, Cristina_26, Didi, Sun, Tecky, Boticelina. daca deranjeaza pe cineva sa-mi spuna si imi cer scuze ca mi-am permis.
acum voi trimite si eu mesaj in fct de care cum ati nascut, o sa ma orientez la o fata cu dpn mai indepartat decat al meu.

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor multumesc pt sustinere. M-am apucat deja din seara asta sa fac injectiile despre care am citit mai multe si am aflat ca sunt pt maturarea plamanilor lui bb ca sa poata respira singurica daca se naste mai devreme. Si sunt cam dureroase dar asta este. N-am incotro.
BB se agita intr-una, nu sta cuminte deloc, si mi-a spus dr ca nici asta nu e tocmai ok. Face niste rasuciri de zici ca evolueaza la sol si face flick-flackuri. Oare cum pot s-o calmez?

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Fetele, HELP!
ma doare rau burtica din cand in cand asa....m-a luat pe strada de am tras un AUUUU si m-am indoit de se uita toata lumea la mine....nu pot sa stau in fund de durere si imi viner sa merg intr-una la toaleta. M-a convins cumnata mea sa merg o tura la spital sa vedem ce se intampla. asa ca tineti-mi pumnii ca de abia joi facem 35 de sapt dupa UM :(
va pupi

Mishuc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mishuc tinem punii! Doamne ajuta sa fie doar o alarma falsa.

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mishuc tu du-te la spital,dar nu tre sa te sperii prea rau,ce povesteshti tu mi se intampla frecvent,probabil pt ca asha se pregateshte organismul meu

sper sa fie totul ok ca si in cazul meu si sa fie doar o simpla sperietura

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 18 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mishuc sper sa nu fie nimic grav!Te asteptam cu vesti bune!
Gabriela buna ideea cu nr de tel.Chiar acum mi le bag si eu in agenda telefonului.
V-am pupat ca ma bag la somn dar nu inainte de a papa visine cumparate de mama mea!

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput