Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am intrat in saptamana a 17_a....tot in luna a 3-a sunt?
nu mai scap de ea?nu ar trebui sa intru in luna a 5-a...mie dr mi-a spus ca bebe ar cam trebui sa miste pe 8-9 iunie!!

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

si in final ce inseamna TT?
hai ca m-am prins triplu test, mai mai da greu mai e..........

deci valori la DT este de 1/570 risc; Asta e mare?

Kitacu fulgulet +13S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

deci: am intrat in saptamana a 17a....sunt tot in luna a 3-a?
se vede si de la buric in sus.....eu oricum sunt mai brunetica si o sa fie destul de stridenta....dar si ce daca...e burtica mea....
soryyy!!!! aoleu...ce am facut!!!! mai bine nu ziceam....scuze fetelor, chiar imi pare rau ca am vb de pep... oricum la standul cu asa ceva aseara erau numai burtici poftiicoase!!!17.000 lei/kg....destul de ok!!!

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

creatzo da am rezultatul mai mic decat cut-off-ul ceea ce indic un risc scazut scrisai exact ca pe foaia de analiza
kita off mama ei de risc
eu de ex am pe foaia de analiza risc de varsta, risc biochimic de trisonomie 21, risc combinat cu Tn de trisonomie 21 si trisonomie 18 +TN........deci tu ce risc ne scrisasi acolo???????????
creatza m-am hotarat fac si TT off bataita nu alta deja imi vine sa urlu prin casa si sunt decat eu si pisicul el miauna si eu ii tin companie
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

elilov, tu chiar vrei bataie....ia calmeaza-te tu si baga-ti mintile in cap ca altfel vin la tine cu ....pai ce inseamna asta ??? ai DT bun si tu o dai in paranoia ??? hai, relax, da ?

si eu am fost pana ieri paranoica din nou, nu v-am mai spus si voua, dar de azi mi-a trecut...

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

bebecris cauta si tu pe net in sapt 17 daca te uiti la odiseea sarcini in 40 de sapt o sa vezi ca esti in luna a IV-a
gata multumita?
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Eliov3,maryb...MULTUMESC DE RASPUNSURI!!Oricum iau NoSpa 3/zi, ca am avut niste scurgeri roze, maronii...etc. Adevarul e ca de dimineata m-am cam scarpinat pe BUTY...cred ca a inceput sa creasca mai repede!!

Elilove3, si eu m-a,umplut de par pe burtica, norocul meu ca sunt mai blond satena!! Dar cand mai dau pantalonasul un pic la o parte se electrizeaza si mi se ridica tot in sus ....sper ca o sa scap de el dupa,...de nu imi fac codite!!

Ies acum ca O SA O PATESC O DATA.....POATE MA PRINDE SEFA!!!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

elilov, daca nu as fi trecut prin exact aceleasi stari nu te-as intelege atat de bine

unde ai facut tu DT? si unde vrei sa faci TT? Eu DT l-am facut la Medicover, TT il fac la Medlife.

Important e sa te linistesti tu si sa nu te mai stresezi, ca nu-i place lu' bebe mic.

pup,

creatza 16+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bebecris, esti bine merci pe finalul lunii a-4-a si de la 18s intri in luna a-5-a. Deci ai scapat de foarte multa vreme de luna a-3-a.

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

maryb multumesc de bataita poate imi trece paranoia asta
marush sa sti chiar ca pana la urma facem codite eu stiam oricum de la sarcina cealalta ...stai calma nu o sa mai creasca pletele
16+Dimitrie

Mergi la inceput