Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Rasfatata mica ce esti mei Ginuta , lasa ca e mai bine asa , super
De abia astept sa ne mai vorbim , sti tu ca mi-e dor de tine
Noapte buna mamicute si pitici

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

MAi fete, pe unde umblati?
Mie mi-e o lene de ma doare, zau asa , nu stiu ce sa fac ca sa imi sara de pe mine, am baut cafele da...degeaba imi vine sa dorm intruna, hm....
Teolina mea nu mi-a mai tusit , yupiiii.....
Va pe toate!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? Am intrat si eu acum.

O sa citesc din urma si revin mai tarziu, sa va raspund.

Pupici multi la toata lumea!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare la toata lumea. Am reusit sa intru si eu un pic acum. La noi au trecut tornadele vad dar acum sunt inundatii peste tot. Prin unele jutete cica nici nu ai voie sa iesi din casa numai in caz de urgenta. Of, nu stiu ce e cu vremea asta, chiar ca se strica de tot.
Noi suntem binisor. Eu am primit ieri de la spitatul unde o sa fac colonoscopia un plic cu informatiile necesare pregatirii si m-am speriat un pic. Trebuie sa-mi prepar cu 5 zile inainte o solutie dar nu stiu exact din ce ca habar nu am ce sunt alea de acolo ce scriu astia dar sper sa le gasesc pana la urma. Apoi cu o zi inai9nte nu am voie sa mananc mancare solida deloc, numai sucuri si supa fara nimic in ea. Iar in ziua cu procedura nu am voie nimic nici apa nici nimic. Si sunt programata la 2.30 dupa amiaza. Sper sa nu lesin pe acolo si sa rezist asa. Mi-e un pic cam teama dar trebuie sa o fac si pe asta. In rest toate bune si frumoase. Azi mergem la un chef la niste prieteni ca fiul lor a terminat liceul si aici se face mare tam-tam pe tema asta. Si a intrat la colegiu. Si face si el chef cu prietenii si parintii fac chef mai tarziu. De abia astept sa mergem sa ne mai destindem si noi.
Pupici la toata lumea si un weec super cu vreme frumoasa va doresc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Salutare la toata lumea. Am reusit sa intru si eu un pic acum. La noi au trecut tornadele vad dar acum sunt inundatii peste tot. Prin unele jutete cica nici nu ai voie sa iesi din casa numai in caz de urgenta. Of, nu stiu ce e cu vremea asta, chiar ca se strica de tot.
Noi suntem binisor. Eu am primit ieri de la spitatul unde o sa fac colonoscopia un plic cu informatiile necesare pregatirii si m-am speriat un pic. Trebuie sa-mi prepar cu 5 zile inainte o solutie dar nu stiu exact din ce ca habar nu am ce sunt alea de acolo ce scriu astia dar sper sa le gasesc pana la urma. Apoi cu o zi inai9nte nu am voie sa mananc mancare solida deloc, numai sucuri si supa fara nimic in ea. Iar in ziua cu procedura nu am voie nimic nici apa nici nimic. Si sunt programata la 2.30 dupa amiaza. Sper sa nu lesin pe acolo si sa rezist asa. Mi-e un pic cam teama dar trebuie sa o fac si pe asta. In rest toate bune si frumoase. Azi mergem la un chef la niste prieteni ca fiul lor a terminat liceul si aici se face mare tam-tam pe tema asta. Si a intrat la colegiu. Si face si el chef cu prietenii si parintii fac chef mai tarziu. De abia astept sa mergem sa ne mai destindem si noi.

curaj adriana! va fi bine pana la urma,intr-un fel sau altul
Sa stii ca si pe mine ma apuca lesinul daca nu mananc nimic mai mult timp si mai ales dimineata.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Rasfatata mica ce esti mei Ginuta , lasa ca e mai bine asa , super
De abia astept sa ne mai vorbim , sti tu ca mi-e dor de tine
Noapte buna mamicute si pitici

Teo
Perlute

Da, asa e, in ultima vreme, ma duc lunar la cosmetica. Macar o data pe luna sa ma rasfat si eu, nu?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:

Sanatate multa! Pana la urma o sa fie bine, o sa vezi!

Distractie placuta la petrecere!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Adriana santatate multa si poate reusesti sa termini cu bine.
Gina asa trebuie.
Dana ce mai faci?

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Hai ca am venit sa va salut si eu. Multumesc mult mai fetele pt incurajari. Si eu sper sa fie bine pana la urma. Ieri nu m-am simtit prea bine la chef. Am avut o alta criza de burta si am avut niste dureri cumplite. Pana la urma am facut o diaree cumplita dar macar mi-au trecut durerile. Si intr-un final am luat un medicament si mi-a trecut. Toate astea s-au intamplat la petrecere asa ca numai petrecere nu a fost aia pt mine. Of, of. Dar lasa ca poate scap eu pana la urma si de toate astea dupa colonoscopie.
Pupici la toata lumea si duminica placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

quote:

Hai ca am venit sa va salut si eu. Multumesc mult mai fetele pt incurajari. Si eu sper sa fie bine pana la urma. Ieri nu m-am simtit prea bine la chef. Am avut o alta criza de burta si am avut niste dureri cumplite. Pana la urma am facut o diaree cumplita dar macar mi-au trecut durerile. Si intr-un final am luat un medicament si mi-a trecut. Toate astea s-au intamplat la petrecere asa ca numai petrecere nu a fost aia pt mine. Of, of. Dar lasa ca poate scap eu pana la urma si de toate astea dupa colonoscopie.
Pupici la toata lumea si duminica placuta in continuare

imi pare rau ca nu te-ai putut distra deloc la petrecere.
Lasa ca iti va depista sursa problemelor si vei primi un tratament bun si te vei face bine.
Sanatate multa iti doresc!

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput