Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)
Raspunsuri - Pagina 3
ramyteo spune:
Pe unde umbli KAtia?
Pai da vreau sa fac dar....sa vand numai ca.....e cam greu cu tipografierea cartilor, la inceput am zis ca le fac doar asa pe foi de imprimanta la un pret mai mic si dupa ce imi adun banuti sa incep sa mi le fac frumos.
Iti dai sema ca mi-ar trebui un sprijin, da...de unde?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Mirtha spune:
Fetelor subiectul - Despre epidurala a fost mutat la capitolul Naterea unei Stele.
Daca sunteti interesate despre aceasta procedura puteti accesa link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076&whichpage=5 .
Mirtha
19+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Adrianastiu ca ti-au placut si mersi de incurajari!!!
Ancasi la voi sa cresteti mari si sanatoase. Imi dai datele ficei tale, cateva idei despre ea? Si in doua zile iti trimit cu tot cu autograf. Nu glumesc chiar vreau sa scriu si sa vand povestioare.
multi.
Deci cine vrea....asteaptTeo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Ce date?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by katiapam
ciao
am venit la o cafea
Ramy-vad ca esti talentata
ai talent si bine ca-ti place
fain
asteptam alte povesti
Adriana-m ma bucur ca esti putin mai vesela nu e bine sa stai asa pina nu sti rezultatul
Anca-felicuitari micutei printese pt lunisoarele implinite
Nastasie si Mariaanna-pe unde umblati? nici voi nu dati nici un semn? ca si mine
ticker
de
Giulia (20/06/07)
multumim ptr urari
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
adriana_m spune:
Salutare la toata lumea si multam de incurajari. M-am hotarat sa nu mai citesc nimic pe net si sa nu ma mai uit la tv la emisiuni cu boli pana nu stiu ceva sigur. Asa e cel mai bine sa gandim pozitiv si parca ma si simt mai bine.
Noi suntem bine doar cu vremea stam mai prost.
Pupici la toata lumea
ramii spune:
Ramy,foarte frumoase povestile tale.
Pacat ca puiutzii nostrii nu vor avea asemenea povesti de spus. Copiii de astazi nu mai petrec vacantele de vara la tara, pe dealuri,pe maidane, alergand desculti cat e ziua de lunga.
Acum sunt la moda computerul si jocurile video.
Copiilor mei le doresc o copilarie plina, ca a mea,dar sunt constienta ca vremurile s-au schimbat.
ramyteo spune:
Buna seara fetelor.
Deocamdata tin sa va multumesc pentru ca ma sustineti si pentru felicitari.
Deocamdata astept programul acela "corel" de la NAstasie
si cu ocazia asta tin sa ii multumesc din suflet, apoi am sa le pot lucra asa cum vreau.
Atunci Anca si cine mai vrea, datele de nastere, cum a fost dupa nastere, acolo cateva idei ca sa le pot dezvolta intr-o povtioara ca atunci cand printesa iti va creste sa isi poata citi povestea ei personala![]()
Ramii asa este, sunt copilarii care ,copii in ziua de azi din pacate nu le pot avea, de ex. ficamea nu va avea ocazia deoarece nu are bunici la tara, parintii mei sunt morti iar parintii sotului stau la oras, nicigand de plecat la tara. Si mie imi pare rau ca nu poate sa se desfasoare in aer curat asa cum am crescut noi.
Fetelor daca vreti sa imi trimiteti cate un PM cu date ceva am sa va fac dar trebuie sa aveti putina rabdare pana le fac.
Va
pe toate fara exceptie!!!!!!!!!
Teo
Perlute
katiapam spune:
Ramy-ce draguta esti,multumim anticipat si lasa ca nu fugim noi cind ai timp faci la fiecare ![]()
succes in ceea ce iti propui sa faci
Adriana-m-la noi azi a fost tare cald ieri a plouat pina la amiaz apoi cald
sa vedem maine cum e
pupici noapte bunaaaaaa
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
ramyteo spune:
Buna dimineata.
Katia
mersi.
Fetelor hai sa va povestesc ceva sa radeti si voi. Se spune ca daca te visezi cu o persoana inseamna ca se gandeste la tine. hm.....
Azinoate am visat cu un fost coleg de liceu cu care intotdeauna ne-am inteles bine, dar....sa nu va zic cum am visat, lucram amadoi la croitoria , unde am lucrat eu si atata ma pupa, intr-una ca i-am si facut observatie ca sa se mai astampere ca ne vede sefa
Pai meiiiiiiiiiii, asa se gandeste el la mine?

VA
pe toate
Teo
Perlute
daraban spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Buna dimineata.
Katiamersi.
Fetelor hai sa va povestesc ceva sa radeti si voi. Se spune ca daca te visezi cu o persoana inseamna ca se gandeste la tine. hm.....
Azinoate am visat cu un fost coleg de liceu cu care intotdeauna ne-am inteles bine, dar....sa nu va zic cum am visat, lucram amadoi la croitoria , unde am lucrat eu si atata ma pupa, intr-una ca i-am si facut observatie ca sa se mai astampere ca ne vede sefa
Pai meiiiiiiiiiii, asa se gandeste el la mine?
VApe toate
Teo
Perlute
ai vazut ce ganduri ascunse are colegul tau?
si tu nici nu stiai,tr sa iti comunice prin vis
dana si
delia (11.03.2007)