Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Dariana te-am trecut in listuta cu nik-ul de pe DC si in paranteza ti-am scris numele ca sa stim despre cine este vb![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
danybv spune:
buna fetele
Cu aceasta ocazie vreau sa le urez si eu tuturor celor care poarta numele de Petre, Petru, Petrut, Petrica, Petrisor, Petruta, Pavel un sincer “ LA MULTI ANI! ” cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un pic acum, ca n-am mai trecut de cateva zile si v-am simtit lipsa.
In primul rand, am ramas restanta la zilele de nastere si imi fac mea culpa. Mii de scuze!

La multi ani cu multa sanatate Teodorei si lui Petronel! Sa va aduca numai bucurii! La multi ani si tie, Gbutucica! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Noi ne-am distrat de minune la petrecerea de ziua lui Razvanel, dupa cum se poate vedea si in poze. Am pus pozele in "Poze Razvan, mami si altele". O sa pun si filmulete, dar sa-mi fac un pic de timp, poate maine reusesc.
In ultimele zile iar am fost foarte ocupata, chiar daca au intrat majoritatea colegilor in concediu, la noi tot a fost agitatie, dar poate de maine ne mai linistim si o sa pot sa stau mai mult cu voi de vorba.
Va pupam pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
daraban spune:
ciao fetelor
acuma cu venirea timpului frumos,vad ca ne intalnim tot mai rar pe aici!
Poate la iarna vom aveam timp sa povestim ce am facut vara asta![]()
Noi suntem bine,ne bucuram de vara,suntem deja bronzati frumos toti 3.
Delia e foarte fericita cand mergem la apa,sta pe marginea lacului si arunca cu pietricele.
E din ce in ce mai dulce ,stie sa faca multe ,ne imita,cuvinte zice ea,dar in maniera ei.
Cateodata imi pune intrebari,tinem o conversatie,dar eu nu inteleg ce zice ![]()
Astept sa mai povestiti si voi ,cum mai sunteti...ce mai faceti,pe unde mai mergeti in concedii...
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
daraban spune:
Ma uitam pe lista si o vad pe Raluka la gravide,dar ea a nascut demuult.
Anais Iasmina are 4 luni deja si e o dulceata de fetita.
dana si
delia (11.03.2007)
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Da, Dana, si eu vad ca e cam liniste pe-aici. A mai plecat lumea in concediu sau la munca, ca mine. Sunt asa prinsa! Dar tot am zis sa mai intru putin. In rest, abia astept si eu concediul, pe 13 plecam la mare. 

Azi am reusit sa pun si filmuletele de la ziua lui Razvan, in "Filmulete", daca vreti sa-l vedeti "in actiune".
Va pupam pe toate, fara exceptie si un week-end placut! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 

katiapam spune:
salut fetelor
Miky-multa fericire !!!!!
refacere rapida
scuzati fetelor nu stiu unde am mai ramas in urma
poate va ajung cumva
va pup
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
daraban spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Buna fetelor,
Da, Dana, si eu vad ca e cam liniste pe-aici. A mai plecat lumea in concediu sau la munca, ca mine. Sunt asa prinsa! Dar tot am zis sa mai intru putin. In rest, abia astept si eu concediul, pe 13 plecam la mare.
Azi am reusit sa pun si filmuletele de la ziua lui Razvan, in "Filmulete", daca vreti sa-l vedeti "in actiune".
Va pupam pe toate, fara exceptie si un week-end placut!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele![]()
Poze de la Viena
m-am distrat de Razvan cum face el curatenie
Am vazut si filmuletele de la ziua lui,frumoase toate,Razvan e un baietel tare dulce!
dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
Am venit acasa!de DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
Bine ati venit acasa!
de abia astept sa vb cu tine,sa imi povestesti cum a fost.dana si
delia (11.03.2007)