Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)
Raspunsuri - Pagina 18
MIKYCRIS spune:
Katia multumesc mult pentru urari
Asa este,sunt tare emotionata dar in sfarsit maine imi cunosc bebelina cea mult dorita si asteptata-bucuria casei

Vesti o sa primiti de maine in colo prin cineva dar sa faceti voi fata la citit![]()
AMR 1 ZI 
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit si eu sa intru acum, tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
Va multumim pentru urari, sunteti niste dragute toate! 

MIKYCRIS, iti tin pumnii sa fie bine maine la cezariana si suntem alaturi de tine cu gandul! 

La multi ani si lui David (Alynta)! Sa fie sanatos si sa le aduca numai bucurii parintilor lui! 

Dariana, bun venit in clubul gravidutelor si mamicilor! Vad ca tu te incadrezi la ambele categorii, felicitari! Sa-ti traiasca printesa, Gwendoline si sarcina usoara in continuare! 

Ramona, mersi mult ca mi-ai tinut locul si ai facut tu cinste in locul meu azi, ca la mine la serviciu a fost o adevarata nebunie. A fost ultima zi inainte de vacanta, dar eu nu intru inca in vacanta, si au venit toti cu toate problemele azi: angajari, lichidari etc. Asa ca azi n-am putut sa intru. Am ajuns si tarziu la serviciu, ca de dimineata am fost la cresa, sa-l sarbatorim pe Razvan acolo, cu tort si am fost numai pe fuga. Mai aveti putin si o sarbatoriti si voi pe Teo! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! 

In rest, toate bune, maine avem petrecere mare cu copiii la un loc de joaca. O sa descarc si poze de la ziua lui Razvan de azi si de maine.
Nu mai am timp sa mai citesc din urma, dar o sa recuperez saptamana viitoare, pentru ca la noi o sa fie mai liber pe urma, daca pleaca toata lumea in concediu, cu cateva exceptii si o sa mai intru si de la serviciu pe forum, ca nu e nici sefa mea.
Acum va pupicesc pe toate si inca o data va multumim pentru urari! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
danybv spune:
buna seara fetelor , imi cer iertare ca dau buzna peste voi dar vreau sa va anunt ca prietenei noastre Mikycris tocmai i s-a rupt apa si are contractii dese , urmeaza sa plece la maternitate sa nasca pe printesa ei Dilara 

Nastere usoara si nu uita ca suntem alaturi de tine 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

danybv spune:
buna dimineata fetele 
Tin sa va anunt ca a nascut Mikycris azi noapte la ora 2:25 prin cezariana , o fetita de 2,400 g , 47 cm , scor apgar -- inca nu stie . Felicitari Mikycris sa-ti traiasca printesa Dilara si sa te bucuri de ea toata viata 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

ramyteo spune:
Sa iti traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanatate multa si refacere rapida mamicii!!!!!!!
Mikycris acum nu ai nascut nici in zi cu Razvanel si nici in zi cu Teo, esti intre
, te protejam ca sunteti mai mici![]()

ASteptam sa ne scri![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Buna dimineata, mai fete dupa ce ca...eu sunt asa cum sunt, ficamea mi-a facut o febra ieri....aio.....ce imi veni sa ma arunc de la etaj....mai toata ziua am umblat cu ea prin oras si mi-a fost frica ca mi-a facut insolatie, phoaiiiiii ce am plans....am fugit cu ea la urgenta si us us ca nu a avut insolatie, e rosul gatul ca focul
da ne-a zis dr. ca avem noroc ca nu a facut puroi![]()
Feteleor cand ne-am intors acasa....degeaba stiam ca fata e bine ca eu tot cu plansu am ramas![]()
VA
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
daraban spune:
Felicitari MIKYCRIS si bine ai venit pe lume micuta DILARA GABRIELA
Sanatete multa la amandoua!
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
daraban spune:
Ramy,se parte ca baiurile la voi nu vin niciodata singure.
Sanatete multa la amandoua
si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti pare de necazuri si intamplari triste,toata viata voastra!
dana si
delia (11.03.2007)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
Anca vazut pozele noi si placut tare mult
apropo,imi place patutul,de unde l ai cumparat?il poti masura in lungime si latime?dormitorul meu e f aglomerat si as vrea sa stiu daca ar intra unul la fel ca al fetitei tale.AMR 2 ZILE
MIKYCRIS
HAI CA TU PRECIS AI NASCUT PANA ACUM,DAR patutul l-am luat de la Bertoni si are 120/60,nu ocupa mult loc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by daraban
Anca am vazut-o pe Maria in poze,ff frumoasa si smecherutza[/font=Comic Sans MS][/size=3]
dana sidelia (11.03.2007)
multumim
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria