Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Fetele cred ca e rost sa scoateti majoretele
Vineri ori sambata ma baga in cezariana
Cel mai sigur aflu maine cand voi vorbi cu dr ginecolog si mi confirma ziua exacta(oricum e saptamana asta).Se pare ca,contractiile nu mai prea pot fi tinute sub control iar bebelina mea e tare jos si imi este teama de cate ori merg la wc.
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Lipsa de Calciu si anxietatea. Cate/cati dintre noi, in cele mai neasteptate momente ale vietii noastre, nu ne-am trezit in fata unui eveniment inedit, marcat de lesinuri pe strada, in plina zi, stari de sufocare ce atingeau cote sfasietoare, palpitatii si chiar tahicardii in toata regula, dureri de cap greu de suportat, amorteli, furnicaturi si o puternica oboseala, atat fizica cat si psihica? Desigur, poate ca nu ati avut toate aceste simptome dintr-odata, insa disconfortul pe care acestea il produc este greu de explicat in cuvinte.

Ce-am facut atunci cand ne-am aflat in fata unei astfel de situatii paroxiste? Bineinteles, am dat fuguta la doctor in speranta unui diagnostic real, concludent, care sa necesite un tratament ce ne va scapa de acest cosmar pentru totdeauna. Ei bine, aici s-a spus ori ca avem tetanie (spasmo-filie), ori atacuri de panica, ori anxietate. Am plecat de acolo mai nedumeriti decat venisem. Cei mai norocosi dintre noi am primit recomandarea de a consulta un medic psihiatru, chiar neurolog, ajungand astfel sa ne indopam cu pastile care, daca nu ne-au transformat in zombi, cu siguranta nu au reusit sa ne puna pe picioare, pentru a functiona ca niste oameni normali in societate.
De fapt noi nu dorim altceva decat sa redevenim normali, sa ne putem bucura din nou de viata, sa ne redobandim libertatea, invingand toate aceste manifestari dramatice care ne controleaza viata.
De multe ori simteam ca ne aflam in pragul nebuniei, ca nu ne mai puteam controla nici pe noi insine si nici viata noastra.
In mod cert, toti cei care am trait asemenea cosmaruri, am ajuns destul de des la cel mai apropiat spital de urgenta, unde ni s-a administrat o fiola de gluconat de calciu intravenos, caci nu mai are rost sa amintim de toate tipurile de calciu sintetic din comert care, cu siguranta, daca ne-ar fi ajutat cu ceva, nu am mai fi ajuns la Urgenta, nu credeti? Ok, acum va interb: este asta o alternativa pentru o viata normala? Nici pe departe...Va spune, cu toata convingerea, cineva care a trecut prin toate aceste stari infioratoare, si care astazi isi aminteste de anxietate ca de un vis urat!

Cam asta este povestea! Urmeaza partea "tehnica" a problemei, dupa care va invit pe dumneavoastra sa puneti ideile cap la cap si sa trageti concluziile, actionand in consecinta.

Calciul are rolul de a mentine in buna stare de functionare scheletul osos si dintii, insa o sarcina foarte importanta a sa este de a transmite impulsuri sistemului nervos, consolidand astfel echilibrul functional al acestuia. Alaturi de Magneziu, raspunde de sistemul cardiovascular, contribuind la asimilarea Fierului in organism. Micsorarea cantitatii de Ca din organism duce la excitabilitatea sistemului nervos, favorizand crizele de tetanie (spasmo-filie). Nimic nou veti spune!
Incepand cu o hipocalcemie care produce balonari nejustificate, probleme de tranzit intestinal, dificultati de deglutitie, dureri de cap, tremor si furnicaturi in corp, pana la forma severa a acesteia - tetania, nu este cale lunga, mai ales daca ne gandim la simptomele covarsitoare pe care le simtim: stari de sufocare, senzatie de lesin (chiar lesin in unele cazuri), contractura spastica (spasme generalizate) ce duc la fotofobii si ne procopsesc cu diverse tulburari psihice ca atacurile de panica, delirul, stupoarea provocate de acesta, anxietatea in toate formele ei de manifestare si, in final, depresia.
Psihiatrii indeparteaza de cele mai multe ori efectele, dar nu cauza, prin urmare, cand ti-e lumea mai draga, boala revine. Cauzele, evident, sunt multiple, depinzand de la individ la individ. Singurii care pot ajunge la cauza sunt psihologii, dar si acestia trebuie ajutati in mare parte de harul lui Dumnezeu si nu in ultimul rand de noi.
V-am spus aceasta poveste in cunostinta de cauza, consultand in ultimii 7 ani peste 20 de medici de specialitate, incercand sa aflu tot ce se putea despre boala mea, si a atator altor oameni.
Acum i-am spus adio anxietatii. Nu a fost usor, dar nici extraordinar de greu. Trebuie doar sa vreti!
Echilibrarea organismului nostru dar si a psihicului nostru nu se va face peste noapte. Va trebui sa luptam luni bune pentru a ne pune pe picioare, dar o vom face definitiv si sanatos Vom scapa de anxietate si de toate manifestarile ei ce ne-au devastat si psihicul si fizicul; trebuie doar sa avem rabdare si sa ne dorim acest lucru cu adevarat.
Valoarea acestor produse, dar in special a Cal-Mag GNLD consta tocmai in faptul ca lupta garantat si fara efecte adverse alaturi de noi, pentru a redeveni cei care am fost candva.

Iote ce am, spasmofilie si depresie si toate adunate...fac un mare...tam-tam, nasolie da ce sa fac.....ma tratez, am fost si la dr. de familie ca sa ma conving ca ma durea la inimia si imi amurteau mainile, groaznic no ce sa zic.
VA pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Nu am mai scris de tare mult aici. Recunosc: mia culpa.

Intre timp am evoluat de la stadiul de gravidutza la stadiul de mamica. Pe 23 mai 2008, bebe Gabriel a ajuns pe lume(prin cezariana)insa sanatos.
Acum avem o lunitza de viatza si ne ocupam timpul cu gangureli, somnic, papica, baitza si plans.

Eu nu prea mai am timp de mare lucru: bebe imi ocupa tot timpul. Cred ca incepe sa doarma mai mult, insa nu cand trebuie. De exemplu acum doarme(face deja 4 ore de somnic). Sper la noapte sa imi doarma asa de bine, desi la cum il stiu eu de lenes noaptea papa putin si des...asa ca sa imi faca ciuda.
Deja pufarina se trezeste(stie ca am timp liber si ce a zis...hai sa nu mai am). Imi place cum se trezeste: incepe sa garaie ca un ursuletz mic si dupa vreo cateva reprize de maraiala incepe sa urle ca din gura de sarpe ca ii e fomica.

Pupici multi ...fug ca s-a trezit.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Cam liniste pe aici.
TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Anca ti-am vazut pozicile. Maria e superba...seamana cu tine
Tii da' mare s-a mai facut.
Sa iti traiasca puiutza

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Fetele cred ca e rost sa scoateti majoretele
Vineri ori sambata ma baga in cezariana
Cel mai sigur aflu maine cand voi vorbi cu dr ginecolog si mi confirma ziua exacta(oricum e saptamana asta).Se pare ca,contractiile nu mai prea pot fi tinute sub control iar bebelina mea e tare jos si imi este teama de cate ori merg la wc.
39+

MIKYCRIS

MIKYCRIS
MIKYCRIS
MIKYCRIS
MIKYCRIS

Nastere usoara sii refacere rapida!!!!!!!!!

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Felicia sa iti traiasca minunea,am vazut pozele si este superb.
Poate de acum ne vizitezi mai des.
Ramy ce ai mama?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fecian la bebe
Anca ce sa am? Nici eu nu mai stiu ce stiu sigur e ca am spasmofilie si depresie, deci...toate la un loc...fac un kkt si de asta tot fac crize asa des, asa ca si acum iau tratament dar...cica ma poate tine asa ani buni no...asta am , pisicii mei ca is mai rau ca o baba....
VA

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Anca
Ramy las ca o sa treaca si astea
Katia?pe unde esti?
Gina,Daraban si restul fetelor un semn ceva?
39+DILARA GABRIELA

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Ramy stai ma linistita ca totul o sa fie bine

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Gata fetelor,am vorbit si cu dr ginecolog si sambata acum ma baga in cezariana
Oare cum arata bebelina mea?
AMR 2 ZILE

MIKYCRIS

Mergi la inceput