GRADINITA ALBA CA ZAPADA SECTOR 6

GRADINITA ALBA CA ZAPADA SECTOR 6 | Autor: nikolaki

Link direct la acest mesaj

FETELOR CE STITI DESPRE GRADINITA ALBA CA ZAPADA DIN MILITARI? ARE CINEVA COPILUL ACOLO? DACA DA VA ROG SA-MI IMPARTASITI OPINIILE VOASTRE. VA MULTUMESC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomdin spune:

In aceasta gradinita este o mare ingramadeala...clase neaerisite, dar o mare bila alba primesc de la mine , in ceea ce priveste alimentatia copiilor. Mancare de nota 100. In rest ...personal cam agitat, cu doamna manager in frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

tomadin poti sa-mi dai te rog mai multe detalii.Eu am fost si am vazut gradinita mi s-a parut foarte curata asistentele foarte bine instruite bucataria intradevar era super si au si camere asa ca poti vedea si cum gatesc mancarea.Despre partea cu spatiul e adevarat ca sunt micute am iteles ca de aerisit aerisesc cand copii merg la nani.Oricum daca ai sa-mi spui mai multe te rog sa o faci >Iti multumesc foarte mult

Mergi la inceput

EI DAR CHIAR NU ENICI O MAMICA CU COPIL LA ACESTA GRADI???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Nikolaki ..eu zic sa incerci aceasta gradinita.
Eu o cunosc pe dna Maner si ce stiu sigur este ca face toate eforturile sa mearga treaba bine.

Gradinita este noua, curata si din cate stiu poti sa vezi ce se intampla acolo pe web.

Mergi la inceput

MULTUMESC ADI_DALAMA DEJA NIKOLAS MERGE ACOLO SI II PLACE FOARTE MULT IAR EU SUNT FOARTE MULTUMITA DE CE SE INTAMPLA ACOLO.CAT DESPRE MISS IULIA INTADEVAR E O TIPA PE CINSTE.REPERUL MEU CEL MAI IMPORTANT E COPILUL IAR EU IL VAD INTERESAT SI II PLACE SA MEARGA ACOLO DEJA SI-A FACUT PRIETENI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna, ma intereseaza si pe mine mai multe pareri despre aceasta gradi, sunt tentata sa-mi duc fetita aici. Nikolaki, baietelul tau merge in continuare la aceasta gradi? Cam ce parere ti-ai facut dupa aproape un an? Si cam ce preturi sunt ca nu sunt afisate pe site. Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiutax spune:

Astazi mi-am dat puiul la gradinita Alba ca Zapada nu am nimik de reprosat inca totul este foarte OK....daca mai are cineva ceva de spus despre aceasta gradi m-ar interesa ....va rog.....cat despre pret e 1150 ron pe luna program lung (asa l-am dat eu pe puiul meu) si 950 ron pe luna program scurt .....Astept si alte comenturi despre aceasta gradi....!!!!va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vrabiuta, Nikolaki, din toamna devenim colege de gradi. Mi-am inscris si eu fetita la grupa mijlocie, mi se pare cea mai buna gradi din zona.
Puii vostri la ce grupa sunt acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiutax spune:

Puiul meu este in grup mini ......va asteptam din toamna

Mergi la inceput