Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

(Sunt in training). Citesc din urma mai incolo si revin.

Intrebare usor jenanta pana una alta: voi cand stranutati tare vi se intampla sa va mai scapatzi pe voi ?...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Se mai intampla si astfel de chestii.

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

July Felicitari, uau 7 luni, mai am ceva pana atunci.

Alinushca mie mi se intampla la fel, nu esti singura. Cred ca e normal. Stiu fete care dupa nastere nu au mai putut sa faca jogging ca se scapau pe ele. Dar asta dupa mai multe nasteri.

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumim de felicitari :)

Sper sa ajung la un eco sapt viitoare sa ne mai vedem cu bebelina ca nu ne-am vazut din sapt 22.
anca nu cred ca ajung, am dat link-ul ca poate ajunge vreo cucuiata de la noi de la odisee, sa ne dea si noua niste "inside information"

alinush mie mi se intampla cand depun munci titanice dupa vreo 2 zile de constipatie... if u know what I mean, ca nu vreau sa oripilez lumea pe aici . In rest incerc sa nu stau cu vezica prea plina, mi se pare periculos, niciodata nu stiu cand are gagica chef sa traga o shezatoare pe vezica mea si cine stie cu ce consecinte ma mai confrunt...

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici! toate!

vecinico: la mai mare! URAAAA!
mami de alexa:poate ne invecinam, avem un teren in Curtea de Arges si sotul viseaza sa na retragem acolo, cand s-o face Vasilica mai mare
alinushca; inca nu, dar am inteles ca sigur asa va fi in ultimile luni

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Musette pup dulce

Joy multumim pt oferta de pe eva si multe felicitari pt semnatura. Ai crescut nu gluma

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Sper sa ajung la un eco sapt viitoare sa ne mai vedem cu bebelina ca nu ne-am vazut din sapt 22.
anca nu cred ca ajung, am dat link-ul ca poate ajunge vreo cucuiata de la noi de la odisee, sa ne dea si noua niste "inside information"

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

"cucuiata shefa" asteapta invitatia si daca nu intervine nik superurgent, va merge si va inregistra tot
later edit: am confirmat, merg
Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Alinushca, cind am vezica plina si nu sunt pe faza sa ma tin de burtica, mai scap 2 pic Anca, senx:) July, schimbam semnatura in aceeasi zi? Eu azi am implinit 17S. Feli te astept oricind aveti drum prin pitesti.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Clauuuuu, multumim frumos, astept si mielu' ca is July :p

vecinico, daca mergi tu, as incerca sa ajung si eu, da' e cam ca dracu' in mijlocul zilei, pffff.... acu am citit ca ne dau si cadouri .

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

Alinushca, cind am vezica plina si nu sunt pe faza sa ma tin de burtica, mai scap 2 pic Anca, senx:) July, schimbam semnatura in aceeasi zi? Eu azi am implinit 17S. Feli te astept oricind aveti drum prin pitesti.

alexa simami

Felicitari pentru cele 17sapt , sa ne auzim cu bine si la 40.

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare dragele mele!
Mi-a fost dor de voi!Eu am fost plecata vreo 3 zile din oras cu intalnirea de 10 ani iar ieri am fost pe la scoli chiar daca sunt in concediu medical ca sa inchei cateva medii.Saptamana asta mai am concediu medical iar saptamana viitoare nu imi mai iau ca e ultima saptamana de scoala si fiind diriginta trebuie sa ma duc.
Nu am citit inca din urma ca ati fost tare harnicute dar sper ca sunt numai vesti bune.
Astazi sunt alaturi de voi pe forum toata ziua!

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput