Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
iepurila spune:
salutare la burtici
danucu, din cate stiu eu, portocalele constipa....
Am fost si noi la echo ieri. Totul ok si cu bebe si cu mine. M-a si laudat Dr. ca am analizele bune si ca ma mentin foarte bine. Eu nu prea sunt de acord cu acest ultim compliment.
Mi-a scos un utrogestan din cele 3/zi; uscosinul si 1 No-spa din cele 3 /zi.
Sa vedem cum ma descurc.
Mai fac o echo la un alt cabinet in 19 iunie.
In rest, cum ma stiti. Toata ziulica in delegatie.
Va pup si sper sa intru mai des saptamana asta.
Eu, iepurica
19+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
300
si multumesc.Voi incerca.
Felicitari celor care au schimbat semnatura .Fetelor ati intrata deja in luna a 7 a ,ce mari sunteti si ce repede trece timpul.
Iepurila felicitari pentru vestile de la eco
24+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Nerantula spune:
CD27, haios tare regulamentul acela, eu sunt o fericita ca sotul meu e total pe dinafara cu fotbalul, nu cred ca vom vedea nici un meci, nici macar de curiozitate ... mie mi-e la fel de egal
. Felicitari pentru semnatura, si eu sunt putin doar in urma ta 
Laureta, pup si io! 
Piersicutza, felicitari pentru bebelina, sa o aduci pe lume sanatoasa, cuminte si voioasa! 

Danucu, ce pofta mi-ai facut cu pepenele rosu, dar sunt epuizata pe ziua de azi, abia am carat o sacosa (destul de grea, de altfel, vreo 7kg) de provizii de la Billa si nu mai ies chit ca mor de pofta!
300, foarte tare, si soacra mea mi-a recomandat ulei de masline pe stomacul gol dimineata, abia mi-am abtinut o grimasa de
... daca incearca cineva sunt si eu curioasa de efect 
Si, in final .. voi cauta cu tot dinadinsul alte scutece decat Pampers! 

23+ 
Haiduc iubit
Joy21 spune:
Am vazut ca spuneati astazi ceva de Joy. Clau, 
Vreau sa felicit si eu gravidutele care pasesc in luna 7.
Piersicuta, felicitari pentru bebelina, sper sa-ti aduca numai bucurii!
Eu am fost ieri la primul curs Firstbebe, vreau sa va spun ca a durat de la 17.30 pana la 21... Ne-au promis ca al doilea va dura mai putin. Partea buna este ca toate gravidutele au primit raspunsuri la intrebari si nimeni nu a plecat cu nelamuriri.
S-a discutat despre sarcina si nastere, insa sincer sa va spun, majoritatea informatiilor prezentate imi erau familiare. Astept urmatorul curs, joi.
Erau si 3 gravidute cu burtici mari-mari, de 38 de saptamani. Eu incep sa imi fac griji referitoare la marimea burticii mele. Era cea mai mica de pe acolo, si erau gravidute pe la 20 de sapt. Mama imi spune ca o sa am o bebelina cat o matza... ![]()
Eva, asteptam sa ne povesteti cu a fost la eco.
24+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
iepurila spune:
Andy 
M-am linistit pentru urmatoarele 10 zile-2 saptamani. I-am si spus Dr-lui ca primele 2 sapt dupa o echo mai trec cum mai trec, dar ultimele 2..... ma apuca mama paranoii.
Acu noroc ca mi-am mai facut o programare intercalata la un alt cabinet
De acteba zile (vreo 2) simt din cand in cand ca niste batai de inima in burtica, ca niste bulbuci. E ingerasul meu?
Anca
ca ti-ai amintit si ai strigat dupa mine.
Pup toate fetili, si le tin pumnii celor care au echo programate zilele astea
Eu, iepurica
19+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
Joy stai linistita ca nu va fi asa,si mie la fel imi spuneau cu prima sarcina,eram slabutza si inalta si burtica ce se vedea in rest de la spate ca si cum n-as fi fost gravidutza.Pana la urma Andy a avut 3.400 si 54 cm asa ca....
24+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
iepu felicitari pentru bebe sanatos; uite o mamica super activa cu delegatii si toate cele care e bine merci fara paranoia si bebe e ok si el
felicitari!!! bataile alea de inimioara pe care le simti le simt si eu de vreo 2 sapt mai bine si eu m-am gandit ca e bebe ca altceva n-are ce sa fie, nu? oricum abia astept sa vad ce zic si fetele ca sa ma conving si eu
al meu bebe s-a zbenguit un pic mai devreme cand am mancat niste cirese, cred ca-i plac mult ca mananc de rup cirese azi am chelit si un copac pe strada ca sa fur niste cirese aproape crude
eva nu ne zici ce ai facut ieri la eco???cum e luca ?? are kilu' sau nu?![]()
claudina
cu placere ! ma duc sa vizionez filmuletul ca tare sunt curioasa sa vad cum misca bebe la o burtica mai mare
danucu fix asta e si ingrijorarea mea legata de kg ca am inceput sa pun cel mai mult parca de vreo 2-3 saptamani....adik pana pe la 15-16s parca m-am tinut cu 2-3 kile si deodata am 7
dar m0am hotarat sa nu ma mai stresez sa-mi stiu eu copilasul sanatos ca mamicile grase is si frumoase, nu?
piersicutza ma duc eu acum la listutza sa-ti trec mandretea de fetita!!!
joy de ce te stresezi mama??
nu-ti mai compara burtica cu altele depinde de conformatia fiecareia, de cum e asezat bebe , si apoi din cate imi aduc eu aminte tu esti inalta si poate de asta nici nu se vede asa bine burtica
lasa ca o sa fie mare bebelina si sanatoasa
kid plimbareato!!! felicitari ca ai rezistat la asa un drum!!! eu nu-s in stare sa ma duc pana la tara![]()
eu am o durere groaznica de cap am senzatia ca mi-a cazut o caramida in cap fix asa ma doare , am dormit un pic am zis ca poate fentez durerea, dar m-am trezit si mai nasol
oare sa iau paracetamol??sau ce sa fac?n-am ceai de tei in casa ca as fi baut un ceai
edit: piersicutza vad ca esti trecuta deja in listuta cu

20+
DAVID
anca81 spune:
Joy21, la fel imi spune si mama mea, ca am sa am un "matz" de fetita dupa cum arata burtica mea. Am tot citit si m-am tot documentat, marimea burticii si greutatea mamei nu este direct proportionala cu dimensiunile bb-ului. Asa ca daca mancam sanatos si respectam cateva reguli de nutritie, trebuie sa fie bine. De asemenea, cica greutatea copilului are o oarecare legatura si cu greutatea avuta de mama la nastere. Eu am avut 3600 g, deci
GO CARLA 
Cred ca sunt foarte interesante cursurile, din pacate in orasul meu nu am nici o sansa sa gasesc ceva. Fetele din Bucuresti, sunteti norocoase.
Felicitari burticilor care ati intrat in semestrul III. Va doresc o sarcina usoara in continuare, burtici frumoase si bb-i sanatosi si miscareti. Noi mai avem putin pana sambata cand facem 27 de saptamani si intram oficial in luna a saptea.
Eva, cum ne tii tu pe jar! Hai ca uite si Carla s-a agitat azi mai mult asteptand vesti bune despre Luca. E si ea curioasa, doar e domnisoara ![]()
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anca81
Joy21, la fel imi spune si mama mea, ca am sa am un "matz" de fetita dupa cum arata burtica mea. Am tot citit si m-am tot documentat, marimea burticii si greutatea mamei nu este direct proportionala cu dimensiunile bb-ului. Asa ca daca mancam sanatos si respectam cateva reguli de nutritie, trebuie sa fie bine. De asemenea, cica greutatea copilului are o oarecare legatura si cu greutatea avuta de mama la nastere. Eu am avut 3600 g, deciGO CARLA
Cred ca sunt foarte interesante cursurile, din pacate in orasul meu nu am nici o sansa sa gasesc ceva. Fetele din Bucuresti, sunteti norocoase.
Felicitari burticilor care ati intrat in semestru III. Va doresc o sarcina usoara in continuare, burtici frumoase si bb-i sanatosi si miscareti. Noi mai avem putin pana sambata cand facem 27 de saptamani si intram oficial in luna a saptea.
O burtica mititica26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
anca sper sa nu fie adevarat asta cu greutatea copilului ca se apropie de a mamei la nastere ca eu sunt nascuta prematur de 1.7kg
si chiar as vrea sa fie david mai lungutz si mai grasan un picandreea and te inteleg perfect cu greutatea , eu n-am slabit deloc la inceput cand am avut greata sau ma rog poate cateva sute de grame, dar in schimb acush am 70
si am plecat de la 59-60 cam asa aveamacum ce sa zic eu am tot sperat ca daca nu mai mananc seara consistent n-o sa se mai puna asa si am incercat cateva seri la rand sa mananc doar salata fara paine chiar si cu piept de pui dar fara maioneza sau paine, fructe ...si nu s-a vazut nicio diferenta!!! la mine e clar in fiecare zi am mai mult cu 100-200g
deci n-am nicio sansa sa ma opresc...ma rog m-am resemnat mi-am facut acum un target sa nu depasesc 20kg

aaaa uitam sa va zic mi-am facut programare la morfo pe 9 iunie lunea viitoare!!!!

mai avem putin si-l vedem pe david!!!! nu l-am mai vazut de la inceputul lunii mai si nu vreti sa stiti ce m-a apucat paranoia de cateva ori pana acum!!!
20+
DAVID
anca81 spune:
Nushu, sper sa nu fie asa in cazul tau si David sa fie mai grasunel
Legat de durerea de cap, de ce nu iei paracetamol daca te chinuie asa. Poate trece.
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas