Florin Chilian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Florin Chilian este ff cunoscut si apreciat in RO

Chiar asa, de ce l-ai descoperit tocmai acum

Hopes si minunea mea - Eduard

Pai nu am auzit de el pentru ca singura tangenta cu viata din Romania este mama mea (si din pacate ea nu mi-a zs de el!), DC'ul (si voi nu ati zis nimic de el, l-ati tinut secret...) si Culinarul (si nici acolo nu am citit despre el!)... Asa ca, atunci cind va place ceva si va simtiti atinse la sufletel de vreun artist din asta autentic, spuneti si voi pe DC in gura mare sa auda si diaspora!!
Oricum, si intimplarea prin care am dat de el a fost o minune :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Deianira

Si mie imi place la nebunie Florin Chilian, nu este promovat intr-un mod agresiv pentru ca nu produce muzica ccc comerciala.

Good things happen to good people.

Asta imi place la el ca muzica lui nu este "la comanda" cumva... Se vede, se simte autenticitatea trairilor care l-au facut sa scoata din el melodiile! Asta imi place la el, autenticitatea, adevarul trairilor si felul cum le exprima!

Mergi la inceput

"Fa-te avocat, Sandele
Termopane, termopane..."

adica prin asta se masoara valoarea omului? Sa ai casa mai la centru si o masina mai valoroasa... si la geamuri.. termopane??...

Mergi la inceput

si "Iubi"... ah... ce piesa...

"...simt ca vine luna plina...
daca nu plec...ma transform!"

Mergi la inceput

Eu cred ca este "Bob Dylan" al Romaniei!

Nu prea sint experta in muzica, chiar nu am nici o cultura muzicala... dar omul asta a reusit sa ma impresioneze mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Alice, la artisti s-ar putea sa nu se pupe viata reala cu mesajul de scena!
Nu-l cunosc pe Chilian ca om, da' stiu ca e single, asa ca...

Mergi la inceput

Si George Clooney este singur din nou, de citeva saptamini... dar ce folos...

Astia sint departe de liga mea de mamica singura cu doua fete amazoane care i-ar speria in secunda urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

quote:
Originally posted by Happy_in_TO

quote:
Originally posted by olympia

Mai Alice, tu te-ai indragostit...

Da, recunosc!

Iti dai seama cum ar fi sa fii iubita asa de un om?... Pe mine oricum ma umple de speranta ca uite dom'le exista si barbati din astia in specia umana!... Si poate o sa dau si eu de unul! :)

Te intrebi cum e sa fii iubita de un asemenea om?
Pai sa-ti spuna Ana Maria, cantareata aceea cu parul cret atunci ( acum intins) , chitara si ochi f mari. care s-a lansat cu melodia "Ochii tai".
Au fost impreuna o vreme, amor mare si cu mari nabadai, povestea spune, adica ziarele, ca o cam trosnea, era f temperamental,de aia s-a si terminat intre ei. Si s-a terminat urat rau,cu el incatusat de politie pt ca, dupa ce s-au certat, ea se lovise si lesinase, politia nu a chemat salvarea si Chilian a facut urat cu ei.
Parintii fetei( mama judecatoare) erau disperati de relatia lor si au fost f fericiti ca s-a terminat, chiar daca urat.
De curand am revazut-o la tv pe ea care spunea ca acum e cu cineva de varsta ei si ca si parintii ei sunt fericiti ca acum are o relatie cu cineva potrivit pt ea.

Asa ca uite cum se spune ca iubeste Chilian.
In rest, ca artist, nu-i contest calitatile si originalitatea, il ascult la volan, imi place ca se judeca pt drepturi de autor cu Ministerul Culturii , ce sa mai, a razbit bine, viata l-a impins, pt ca , poate nu stiati, e copil crescut prin orfelinate , cu o copilarie trista.

Mergi la inceput

wow... multumesc, Sali pentru informatii, am mai sapat si eu si am citit...

I-am ascultat melodia "Ochii tai"... ce galas de inger are si ce dulcica foc!... Cum adica sa o bata??... Doamne fereste!... Bine a facut ca l-a lasat, asa ceva este de neacceptat!...offf...

Am citit si citeva articlole scrise de el si mi-au placut mult. Se vede ca este mai mult decit inteligent si mai presus de toate nu ii este frica sa se exprime liber.

Imi place de el, ca muzician, ca artist, ca poet...

Mergi la inceput