Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

pumba sal! aceasi usurare o am si eu . buba este ca la mine tine de o vesnicie. si ma scoate din minti smiorcaiala la care nu renunta nicicum.

maria, si daca nu ii pui nu face pisu deloc? lasa-l in niste pantaloni scurti mai larguti si iti dau un pont cum a mers foarte bine la noi. am pus-o sa faca afara si asa de mult i-a placut sa faca pisu la copac/frunze/flori/ ca mereu a cerut apoi.
maria cum ti-ai dat tu seama ca ana nu mai vrea bibe, si se satura numnai cu sanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai mey Roxi ca sunteti fetitze mari! Deci ati impuscat 2 iepuri deodata, unul de zi si unul de noapte . Noi il mai avem pe cel de noapte ca nu vreau sa renunt inca.... pt ca missa mai bea laptic inainte de culcus si are un somn atat de profund ca nu se trezeste sa ceara...adica a incercat ea dar ne-a fost prea greu sa perseveram. In schimb de pampersul de zi am scapat rapid prin martie....datorita prietenelor de la cresa, ca ne era rusine fata de ele

Cat despre colega, pai cum sa nu vorbesc, doar impartim amandoua aceeasi incapere, avem birourile nas in nas si e penibil sa stam amandoua ca mutele, eventual sa surfam pe net si sa ne vedem de treaba.... Am incercat cu toate mondenitatile stiute plus discutii despre barbati ( mai ales ca ea e in cautare) insa nu a mers. Pur si simplu am ajuns sa ma mut cu biroul alaturi,!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxi- si ce faceai daca nu aveai ?copac?frunze?flori?(nu te superi pe mine)
la noi nu merge ,nu vrea sa faca si gata.poate ca incerc cumva sa-mi gasesc eu scuze ,dar sta pe wc si zice gata,se ridica si imi da diapers-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi draga, nu stiu daca ajung la capitala de data asta. Insa daca apar, sigur o sa dau un semn! Cand o sa stiu mai multe, o sa va anunt.
Pumba, poate ne intalnim pe taramurile patriei

Trecem noi acum prin faza cu maraieli si plansete, dar macar s-a linistit bine de tot cu somnul - doarme neintoarsa de la 10 seara la 8 dimineata

Leea, esti o frumoasa! In pozele de la ziua ta parca iti serbai majoratul. Sa-ti dea Dumnezeu mult bine. Iar T al tau... frumos de pica!

Mai am cateva minute de liniste, ma duc sa vad floricica si steluta de Ripley.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Revin cu o precizare: am terminat ultima postare in coada de peste, ca a intrat sefu'.
Vroiam sa zic ca am ajuns sa ma mut cu biroul alaturi, la o alta colega tare dragutza..... ca deh avem destul de mult timp de " relax" si zau de nu mi se pare aiurea sa stau sa ma uit pe pereti ....mai bine o barfa mica

Meemsulici cand pleci in Ro? Iti urez o intalnire de neuitat cu colegii!

Leea cum mai e T cu kklica?

Ma duc sa ma delectez cu niste poze de Ripley!

Faza: ma duc sa o iau pe miss de la cresa, ea cica, stai sa vorbesc ceva cu educatoarea, se intoarce si ii spune ceva in olandeza, io ma uit ca "bou" la ele cum vorbesc, fii-mea ma priveste si zice: sa iti spun ce i-am zis, am intrebat-o daca pot sa iau acasa cadoul pe care l-am facut pt tati.... deci am traducator acum, cand nu inteleg ceva stiu pe cine sa chem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Am admirat poze de fetite mumoase si baietel idem.

Delia, ai 2 fetite tare expresive si frumusele!M-a socat ce mult a crescut Irisuca. Si tu ce tare semeni cu mama ta! Asa-i?

Feli- acum am vazut si linkul la poze. E clara treaba: Ili seamana la fatza-fizic cu tati si la gesturi-atitudine cu tine.

Leea- ce mamica beton! Ola-la-la-la! Spor la toceala si tie si srau mana de aprecieri! Cat despre fii-tu, poza cu ochelarii de soare m-a dat pe spate! Si catelul e tare dragut si T tare prietenos cu el!

Mady- m-ai impresionat cu faptul ca te-ai gandit la mine aseara cand ardea biserica. Eu inca sunt extrem de afectata si suparata din cauza asta. Mi s-a distrus simbolul nr. 1 al copilariei si vietii mele. Ca sa nu mai zic ca m-am si maritat in acea Biserica Luterana...Imi vine sa omor primarul si toti imbecilii de vina pentru chestia asta.Of..iar ma apuca toate spumele pamantului...

Roxi- felicitari pentru dezpampersarea totala. Io nu stiu cand vom renunta la pamparsii de nani, ca a mea face tone de pisu in somn.

Catutza- asta seara mi-am permis luxul de a sta 40 d eminute linistita in kaufland - fara plod si sot, ca n-am de niciunele in dotare pe moment si ti-am cautat bucatarie, dar degeaba. Nu au, din pacate.

Maine am zi de toceala la biblioteca de la 8.20-20.30. Apoi un minunat week-end cu 2 examene. Of of, mai mai.

Pup colectia draga!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tot io...ca deh, il astept pe Adila sa se intoarca din peregrinarile in care a plecat luni dmineata...

Lavi, stii ca in seara aia cu pozele de la Barcelona eu nu am mai apucat sa vad restul, ca le-ai pus tarziu...Ei bine, mi-am luat revansa. Declar ca m-am indragostit iremediabil de Barcelona. Mi-au placut mult comentariile la poze...ai fost figura mare cu cele la turnul ala de birouri.A..si mi-au mai placut mult parcul Ciutadella - ehehe, de-am avea si noi aici colectia aia de palmieri si cladirea pe muchie. Tare interesanta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , cum a fost la serbare? ceva poze nu ne arati?

Noki , merci ca te-ai uitat, cred ca e criza de bucatarii din pacate am ajuns si eu la carrefour din baneasa si nu aveau, cred ca tot la hainutza ajung firar sa fie!

am asa o stare de agitatie si nu stiu de ce, as face ceva dar nu stiu ce as manca ceva dar nu stiu ce ...cred ca mai bine ca culc dar nu-mi e somn...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinus, super tare faza cu Amalia Eu plec acasa peste fix o luna de zile. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

meems-luat bilete? gasit rochie/felicitari pt dormit de la 10-8am.
alinus- smart kid, domnisoara Amalia.
catutza- eu stiu ,de ce nu poti dormi,manca,sta linistita.stii de ce ? pt ca se apropie data plecarii.
noapte buna ,Romania.

Mergi la inceput