Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_marutei spune:

Site-ul sediului din Dorobanti este www.futurefactory.ro. Gasesti aici date de contact, nr de telefon.
Noi am fost ieri la primul curs. Au inceput cu lectiile de astronomie care vor dura 2 luni de-acum incolo. Si-au facut singurei ecusoane si s-au inscris la scoala de astronauti , la finalul lectiei ne-au invitat in sala si ne-au prezentat lucrarile lor (norisori lipiti pe cer si o constelatie facuta cu manuta lor). Mara a fost f incantata si abia asteapta sa mearga din nou. Azi dimineata in drum spre gradinita mi-a spus : "Mami mai bine mergem la fastrackids si stau acolo pana vii tu de la serviciu" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

multumesc frumos

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Noi am fost azi la core in Dorobanti si nu pot sa spun ca m-au impresionat prea mult. Cam inghesuiala, galagie si caldura in salile de curs si in sala de asteptare. "Educatorii" sunt studenti la lb. straine, psihologie, etc. Una dintre tipele de la grupa de core striga intr-una "suuuper", ceea ce pare ca s-a lipit de cea mica mai mult decat altceva din lectia cu pricina...:(
In ceea ce priveste plansele cu care au iesit la finalul lectiei erau aproape identice la toti copii, nu stiu cat a contribuit efectiv copilul la ea.
Pitika a zis ca i-a placut, mai merge, dar "la Angela" (gradinitza :) ) , "e mai frumos"...
Intelesesem ca daca te inscri in program primesti acces si la un site cu diverse sugestii de lectii acasa. Am intrebat de el si mi-au dat link-ul"futurefactory", cu reclama la sediul din Dorobanti...
Mai mergem in septembrie dar sincer prima impresie a fost de "fitze"...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello mamici... va citesc si eu cu interes parerile despre FASTRACKIDS intrucat sotul este si el dornic sa o dam pe Adeluta noastra la acest program, asta bineinteles dupa varsta de 2 ani care am inteles eu ca este varsta minima de intrare in programele lor.... anyway, pana creste fata mea mai mare poate apare si concurenta lor astfel incat sa nu mai fie ei singurii si cei mai tari, caci am eu asa o senzatie ca n-ar fi... dar daca sotul vrea el musai?

sanatosi sa fim!
va mai urmaresc subiectul, nu plec de aici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi75 spune:

Buna fetelor,
Am citit ultimele doua postari si va trebui sa va contrazic cu propria experienta. La sediul din Tineretului e o atmosfera cat se poate de prietenoasa. Ancuta (customer care-ul) care se ocupa de grupa Clarei e o superdulce iar profesoarele de-a dreptul fantastice. Am mai vazut unele fite dar in majoritate la unii dintre parinti insa niciodata la personalul de acolo.
Si pentru ca cineva mi-a solicitat date de contact uite numarul Ancai: 0731 037 992
PS (Din cate am inteles eu fiecare centru Fastrack e afiliat la retea insa are independenta juridica avand propriul patronat) ... imi imaginez ca de aici si diferentele ... stiti voi "Omul sfinteste locul" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio73 spune:

Buna tuturor,

Eu am o parere foarte buna despre program.
Si despre activitatea din Dorobanti la fel.
Am participat si la Summer Camp si acolo am vazut cum profesorii din Dorobanti
au reusit ca in 3 zile sa faca un copil de 4 ani cu
"psihoza de gardinita" (nu stiam ca exista asa ceva...) sa participe cu placere singur la cursuri. La prezentarea finala copilul respectiv a fost extraordinar. Copilului meu i-a placut Summer Camp-ul, eu pe de alta parte am vazut ca acum isi expune parerile mult mai structurat. Pe de alta parte am vazut ca face corelatii intre ce a invatat la cursuri si viata de zi cu zi.
E adevarat ca simbata cind a fost prima ora pentru cei de simbata din toamna asta a fost o atmosfera mai animata, din ce am vazut au fost multi copii mici care nu prea fusesera inainte in colectiv, multi copii venisera cu amindoi parintii, samd.
Nu consider ca am intilnit in vara asta o atmosfera de fitze absolut deloc. Oamenii de acolo sunt super ok. Din cite inteleg asa este si in celalalte centre. Asta este excelent.
Vineri merg cu sotul la lectia pentru parinti. O sa revin cu impresii
sa va spun cum ne-am descurcat.

Mergi la inceput

Eu mi-am spus doar parerea despre ce am vazut in Dorobanti.
In nici un caz nu am vrut sa denigrez programul fastrack -doar mi-am inscris copilul in acest program, deci am considerat ca merita- si nici sa supar alti parintzi (?) atat de rau incat sa-si creeze cont pe forum doar ca sa-mi contrazica opiniile
Ideea acestui subiect era de a schimba pareri intre noi, parintzii, despre program.
De exemplu eu vreau sa intreb daca parintzii care au copiii inscrisi in program la alte centre au primit "academy ID number" pentru a se putea inscrie pe site-ul oficial fastrack cu user si parola. Ma asteptam sa primesc acces odata cu inscrierea in program, dar la intrebarile mele legate de site am primit link-ul catre site-ul romanesc...
Mi mi se pare ciudat ca se intarzie furnizarea acestui ID de catre cei din Dorobanti. Ma intreb si eu ca parinte platitor daca centrul e cu adevarat complet acreditat...
Si ma deranjeaza "ticurile" verbale in relatia cu copii care acum isi formeaza vocabularul. Probabil ca un educator stie sa foloseasca un limbaj variat in relatia cu cei mici. Din cate am inteles, la alte centre se lucreaza cu educatori iar aici cu studenti...nu cred ca "diploma" de educator e importanta, dar macar o minima experientza in lucrul cu copiii...
Si inca o intrebare pentru parintzii cu copii inscrisi in program-ce reprezinta plansa albastru-inchis cu cerculete albe(de la perforator) lipite pe ea? :) Ninsoare sau stele pe cer? Plansa cealalta reprezinta norii, deci ma gandesc ca s-ar putea ca pe asta sa fie zapada, desi lectia era de astronomie.Kupilu' imi spune sincer "nu stiu, mami"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_marutei spune:

Citat:
citat din mesajul lui fran

Eu mi-am spus doar parerea despre ce am vazut in Dorobanti.
In nici un caz nu am vrut sa denigrez programul fastrack -doar mi-am inscris copilul in acest program, deci am considerat ca merita- si nici sa supar alti parintzi (?) atat de rau incat sa-si creeze cont pe forum doar ca sa-mi contrazica opiniile
Ideea acestui subiect era de a schimba pareri intre noi, parintzii, despre program.
De exemplu eu vreau sa intreb daca parintzii care au copiii inscrisi in program la alte centre au primit "academy ID number" pentru a se putea inscrie pe site-ul oficial fastrack cu user si parola. Ma asteptam sa primesc acces odata cu inscrierea in program, dar la intrebarile mele legate de site am primit link-ul catre site-ul romanesc...
Mi mi se pare ciudat ca se intarzie furnizarea acestui ID de catre cei din Dorobanti. Ma intreb si eu ca parinte platitor daca centrul e cu adevarat complet acreditat...
Si ma deranjeaza "ticurile" verbale in relatia cu copii care acum isi formeaza vocabularul. Probabil ca un educator stie sa foloseasca un limbaj variat in relatia cu cei mici. Din cate am inteles, la alte centre se lucreaza cu educatori iar aici cu studenti...nu cred ca "diploma" de educator e importanta, dar macar o minima experientza in lucrul cu copiii...
Si inca o intrebare pentru parintzii cu copii inscrisi in program-ce reprezinta plansa albastru-inchis cu cerculete albe(de la perforator) lipite pe ea? :) Ninsoare sau stele pe cer? Plansa cealalta reprezinta norii, deci ma gandesc ca s-ar putea ca pe asta sa fie zapada, desi lectia era de astronomie.Kupilu' imi spune sincer "nu stiu, mami"...

Hai sa iti raspund la cateva intrebari:

Fetita ta a inceput cursul de astronomie din programul Core, curs care va dura 8 saptamani. Si fetita mea a fost la prima lectie de astronomie joi saptamana trecuta, si mi-a prezentat lucrarile ei cam asa: aici (pe foaia bleu cu bucati de vata) am lipit multi multi norisori, si ai aici (pe foaia albastru inchis) am lipit stele care se numesc soarele zambitor. Nici eu nu am inteles mare lucru atunci, dar acasa mi-a mai spus, vazand intr-o carte stele pe cer,ca acelea sunt constelatii, ca soarele e o stea si ca acolo nu pot ajunge decat astronautii. Asta am aflat de la ea.
In schimb, luni, am fost invitata sa particip impreuna cu Mara la lectia de astronomie, sa vedem si noi cum se desfasoara si ce fac copiii acolo. Am fost rugati de la inceput sa ne comportam ca niste copii, ni s-au prezentat de la inceput regulile, am lipit, am colorat, am desenat, ne-am prezentat lucrarile. M-am lamurit cum e cu soarele zambitor, pentru ca Mara a facut acelasi lucru si de data asta, este o constelatie creata si numita de ea.
Nu stiu daca fetele care au tinut cursul acesta pentru parinti+copii sunt educatoare, dar s-au purtat foarte frumos, au fost atente cu copiii si foarte rabdatoare. Mi-ar placea sa fie asa si educatoarea Marei.
Mara are ca instructori pe Alex si pe Mihaela. La sfarsitul primului curs, Mara s-a agatat de Alex si tragea de el de parca-l cunostea de-o viata...... si copilul meu nu-i prea sociabil, mai ales cu baietii.
O sa intreb si eu de ID number, am vrut sa fac asta de data trecuta dar am uitat.

Mergi la inceput

Ramona-mercic de raspunsuri. Conceptul de "constelatie" cred ca e cam mult pentru pitika mea...:)
In schimb am primit pe mail ID-ul si mi-am facut cont pe site. Deci de la mine au o bila alba pe chestia asta, s-au miscat repede, iar site-ul e chiar interesant. Si au si pagini care se pot printa si apoi colora cu tematica de la cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna tuturor.
Si eu am mers sambata la cursul Core cu fetita mea Maria. Intr-adevar ca era cam mult balamuc fata de perioada verii cand am fost la summer camp, dar eu cred ca asa e la inceput. Pana vine toata lumea, pana se obisnuiesc si parintii si copii si educatorii unii cu altii, s-ar putea sa mai dureze cateva sapt.
Dar una peste alta Maria mea e f incantata de FTK. Ma intreba unde sunt dinozaurii ca ea vrea sa mai invete despre dinozauri. I-am explicat ca pana mai vin dinozaurii sa invete despre soare, luna si stele. Si a fost incantata. Toti cei care au venit la noi in casa de sambata pana acum au fost asaltati cu plansele de la FTK si cu explicatii despre ce a invatat ea acolo. Asta mi-a spus si ea referitor la planse: una cu nori si una cu stele si luna mica, luna mai mare.
Noi ne-am mutat la grupa de vineri seara, dar ocazional, in cazuri de schimbare fortata de program vom mai veni sambata. Maine vom participa si noi la o lectie comuna parinti-copii si sper sa fie o experienta placuta. Maria chiar mi-a facut un repros sambata cand am ajuns acasa, ca nu am stat si eu inauntru sa vad ce invata ea acolo, asa cum au stat alti parinti. Asa ca lectia de maine va fi cu sigurata pe placul ei.
Maine o sa intreb si eu de ID pentru ca sambata in balamucul de la plecare am uitat sa intreb.

Cu bine,
Bety si Maria (27.02.2005)

Mergi la inceput