Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Si noi vom incepe din toamna cursurile la FTK, dar la grupa de pitici, caci al meu are doar 2 ani si 8 luni. Numai cuvinte de lauda am auzit de spre aceste cursuri, iar parintii care au copiii acolo sunt foarte incantati de rezultate.
E cam multicel, dar merita.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mirunamica spune:
Buna Bibi. Tu cand mergi la cursuri? Eu o duc pe Mirunica miercurea seara de la 5 si jumatate. Voi ca "veterane" mi-ati mai putea da cateva indicatii. Am fost la prezentare insa vreau sa-mi lamuresc niste chestii de la persoane care au "invatat" in timp despre ce-i vorba.
Daca si tu tot miercuri mergi poate iesim la o cafea cat sunt fetele la curs
bibi75 spune:
Mirunamica eu merg sambata dimineata. Ne-au anuntat prin email ca weekendul asta parintii vor avea parte de masaj in timp ce asteapta copiii sa iasa. Abia astept sa vad despre ce-i vorba. Va spun luni cum a fost
anemona spune:
Am si eu cateva intrebari pentru mamicile care merg cu copilasii la acest program.
- care este programul saptamanal (cate intalniri, cat dureaza o intalnire)?
- care este pretul ?
- trebuie facut contract pe o perioada anume sau se poate merge doar atat cat doresti?
- merge cineva in Dorobanti? (am vazut pe site ca au acolo un sediu)
- cursurile sunt in vreo ordine, adica trebuie sa te inscrii de la inceput, sau poti merge in orice moment?
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
ramiris spune:
Anemona, ti=am raspuns eu mai jos, cu rosu.
Cel mai bine ar fi sa te duci cu copilul la o lectie demonstrativa si o prezentare, acolo poti pune toate intrebarile la care nu primesti raspuns aici si poti si verifica daca piticul se simte bine si mai vrea.
quote:
Originally posted by anemona
Am si eu cateva intrebari pentru mamicile care merg cu copilasii la acest program.
- care este programul saptamanal (cate intalniri, cat dureaza o intalnire)? o sedinta de 2 ore pe saptamana (la tots 1,5 h)
- care este pretul ? 210 RON pe luna
- trebuie facut contract pe o perioada anume sau se poate merge doar atat cat doresti? se face contract pentru un program complet de 24 luni, insa poti renunta mai ales ca faci plata lunar, nu integral
- merge cineva in Dorobanti? (am vazut pe site ca au acolo un sediu) noi mergem la sediul de langa Sincai
- cursurile sunt in vreo ordine, adica trebuie sa te inscrii de la inceput, sau poti merge in orice moment? te poti inscrie in orice moment
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
maminuta spune:
Interesant subiect dragutelor...
Intreb si eu.Cum procedez sa o inscriu si eu pe printesica mea?Are 2 ani jumate.
Am trimis un mail..astept si de la ei informatii...dar ma gindeam k poate aflu faster..de la voi.
Maminuta
irinush spune:
buna fetelor.
dupa ce am citit acest subiect, am trimis si eu un mail la cei de la fastrackids si m-a sunat o domnisoara azi sa ma invite la o prezentare maine seara si la o lectie demonstrativa ori miercuri seara ori vienri seara ... acum ... maine seara nu stiu dc reusesc sa merg, dar cu piticul la lectia aia voi merge sigur.
piciul meu face 3 ani luna viitoare si dra respectiva mi-a zis ca imi recomanda programul tots, intre 2.5 si 3.5ani.
cele care aveti copii deja in program ... merita banii? nu ca ar fi exagerat de mult, dar ... e ok? copiii sunt incantati? retin ceva? eu sunt un pic sceptica, nu stiu dc piticul meu va sta atent o ora cat mi-a zis dra ca dureaza lectia.
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea Sofiei (DPN 04.11.2008)
mirunamica spune:
Noi nu mergem de foarte mult timp si am avut si eu acelasi scepticism la inceput dar acum traiesc cu sentimentul ca in acele doua ore la Fastrackids Mirunica mea face mai multa "scoala" ca intr-o saptamana de gradinita.
In timp ce eu sunt convinsa de rolul educativ pe care il are programul (desi sincer cred ca-i prea mult pentru un copil), Miruna mea pare sa se distreze de minune si dupa fiecare lectie iese din sala plina de energie. Nu mai spun de relatia pe care a legat-o cu Dana si Andreea (profesoarele ei).
Pana acum eu sunt tentata sa spun ca merita din plin.
Diana33 spune:
Buna,
Noi mergem la cursuri FTK la gradinita Bambi (linga Piata Alba Iulia). Suntem la grupa de pitici (FasTracTots) si avem o lectie pe saptamina ce dureaza o ora. Pretul este de 1.700.000 - 2.000.000 lei vechi pe luna in functie de numarul de sedinte (4 sau 5). Am incheiat un contract in momentul in care ne-am inscris, plata efectuindu-se lunar.
bibi75 spune:
Buna maminuta,
daca-ti activezi PM-ul iti pot trimite datele de contact a centrului de langa parcul Tineretului (in spatele liceului Sincai).
Nu stiu cum e in celelalte centre desi am auzit ca exista peste tot unele standarde ce trebuie respectate, dar in centrul unde mergem noi au profesori extraordinari iar programul in sine merita. E singurul program cu adevarat educational pe care l-am gasit eu pe piata la noi. Partea cea mai buna e ca (asa cum spune si mirunamica)fetita mea are sentimentul ca merge la distractie si nu la scoala.
Noi mergem de anul trecut si as putea face cateva comentarii rautacioase despre felul in care au respectat unele promisiuni comerciale de la inceput dar la educational n-am ce reprosa. Acum lucrurile s-au aranjat si pe partea de interactiune cu parintii. Asa cum v-am spus sambata am avut parte toti parintii de masaj gartuit. A fost fantastic. Nu masajul in sine dar faptul ca dupa aceea parca s-au deschis niste punti de comunicare intre noi, parintii. Sper sa se repete :)