PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 8
nicomico spune:
draga anasia ce ma bucur ca ai intrebat de mine
tocmai m-am linistit putin si am descoperit ca in casa cea noua aveminternet langa geam
saptamana trecuta am reusit sa ne mutam - grea incercare ce sa zic, abia ne asezaseram lucrurile si a luat bianca un virus din parc la stomacel si o saptamana s-a chinuit mitititca, si ea si noi cu temperatura, frisoane, bubite, diaree etc
a fost ingrozitor,
nu am apucat s ane punem cablul si netul si suntem rupti de realitate
inca nu am nascut, joi intru in 40 de sapt
deci maxim o sapt
am citit tot felul de noutati, merg in urma sa ma pun la curent cu ce se intampla
felicitari noilor graviutze, noii familii si mamicilor ce au realizat succese in ultima perioada
va pup si mi-e dor sa mai stau cu voi
quote:
Originally posted by anasia
bulinuta,, astept poza!
emiliapop, ma bucur pt voi! sedere placuta in Suedia!am vazut si pozele, o scumpa, Eve!nu-ti face griji pt Alex, cand am mers la gradinita nu stiam o boaba romana, dar educatoarea era f draguta si n-am avut probleme de adaptare;
miikion, ce petrecere frumoasa!parca ieri ne povesteai nasterea lui Marc Adrian;
fetelor, de nicomico (adelapop) nu stie nimeni, nimic, cred ca a nascut deja;
sabana, unde esti?
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
nicomico,
atunci tb sa incepem galeria 

, nastere usoara si bb sanatos!
mamaluidavid, urmeaza sa mergem o saptamana la tara, sper sa se mai obisnuiasca , probabil de data asta cu pishu pe pamant
dar o sa invatam noi si la olita, sincer eu prefer direct la wc;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
map spune:
Is si eu prezenta sa citesc un pic,
Gabriela asteptam poze de la Fest. Felicitari piersicutei ca vrea la gradi, mai rar sa copilasi care sa s einvete asa repede
si sa mai vrea si sambata, auzi!
Stefania copilasii astia-s plini de ciudatenii pentru ca in general am inteles ca se invata sa faca caca si abia tarziu capata copilasii reflexul de pisu ![]()
nicomico incepem galeria?
si eu ma apropii cu pasi repezi, de vineri mai raman 4 saptamani pe care sper sa nu le mai apuc cu burta ca bebele asta ia niste pozitii de ma termina. Sta mandru cu capul sus si-l misca intre stomacum si ficatul meu. Felicitari pentru mutat si sanatate multa piersicutei!
Gina tinem pumnii cu serviciul, sa fie asa cum iti doresti tu!
Monica
35+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
julax spune:
Nicomico,ma alatur si eu galeriei

Anasia,bafta cu olita sau wc ,ce vreti voi!Deocamdata il las fara pampers doar afara,sa faca pe pamant ,ca in casa mi se pare cam complicat,ma gandesc ca dac auda canapeaua e cam aiurea,hmm,vom vedea ce va fi pana la urma
Mamaluidavid,interesant cum de nu face kk la olita,se prinde ea pana la urma
Gina,bafta!astept sa ne spui ce ai hotarat
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
anasia spune:
albumul de 1 iunie este deocamdata pe prima pagina, in forma mai bruta; astept poze si il termin cand ma ne intoarcem;
va pupa, sper sa revenim cu forte proaspete!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Map cred ca e din vina mea, am insistat cu "pisu facem la olita,da?" si de kk am uitat
acum am schimbat cu "pisu si kk la olita,bine?" si imediat vine raspunsul "intzeses" (am inteles) sau "bini" (bine)
Julax te cred ca nu vrei sa iti ude canapeaua, noi daca ne mutam o sa schimbam si canapeaua deci avea liber sa o ude
insa sa stii ca atunci cand facea pisu pe parchet avea 3 locuri si doar acolo facea asa ca stiam unde sa caut. Vad ca si cu kk si-a gasit 1 loc,unul singur deocamdata
Ieri nu a facut kk,e putin constipata,sa vedem azi cum ne descurcam.
Anasia multumim pt. album,imi place cum a iesit

Tweety7 spune:
Felicitari, gravidutzelor!
Nico, nastere usoara si bebe sanatos!
La multi ani tutror piersicutzelor sarbatorite! 
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi prin zona, greu sa tinem pasul in toate partile. Noi tot doi in unu suntem, mai asteptam ceva contractii dureroase dar rare deci nimic serios nu tu dop nu tu altceva. Parca vad ca iar trece termenul pe langa mine si imi face sac sac.
Si Ari a venit la 41 de sapt deci na, acuma om vedea.
Uram si noi cu scuzele de rigoare pt intarziere
La Multi Ani
pt cei doi anisori pt Marc Adrian si Petra, sa cresti mari, frumosi si sanatosi.
La Multi Ani
si lui Vladut al Marttei.
La Multi Ani
si pt Annaa, Assa, Myrhha,Mihatocae,Bysko
Sper ca nu mai sunt piersicutze bolnavioare.
Nu am reusit sa citesc tot din urma scuze da mai stau si eu la aclc da nu reusesc sa citesc tot, despre noi vesti cum am zis tot 2 in 1, abia astept sa vina bebitza, i-am cumparat un leagan si l-am instalat sa vedem cum reactioneaza Ari s-a cam suparat la inceput dar acu vad ca nu il mai baga in seama, am luat si pt ea pat de bebe mare mai trebuie sa mai comandam cateva maruntisuri si apoi sa il instalam speram sa reusim weekendul asta daca nu cel tarziu sapt urm. Vine si mama duminica dimineata. Speram sa vina si bebe cat mai rapid sa nu stam sa ne uitam una la alta.
Mai am ceva treaba prin casa sa fac curat sa amenajez pt venirea ei am tot facut da tre sa fac in etape ca nu mai duce spatele si fortzele, asa ca fac pauze dese mai frec colo mai stau si tot asa.
Pe 18 iunie mai merg la un control la moase, cu toate ca ultima oara cand am fost a zis ca ea crede ca nasc pana pe 18 ei pana acuma nu s-a intamplat nimic. Din partea mea bebe poate veni dumnica seara spre luni dim ca deja dum dim mama e aici si Ari tot asa s-a nascut luni dim.
Nico galerie si pt tine mai e putin, felicitari pt mutare.
Anasia multumim pt colaj.
Babee si restul fetelor ms de incurajari.
Cam atata sorry ca nu nominalizez pe toata lume ada v-am zis mare lucru nu am apucat sa citesc din urma.
Pupici si mai revin eu.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 12 Zile
anasia spune:
mada, iti tin pumnii!
nu uitati de pozici pt albumul de 1 iunie!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Tweety7 spune:
Anasia cred ca poti alege o poza de-aici http://i270.photobucket.com/albums/jj85/Tweety7_photos/DSCF1415.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/jj85/Tweety7_photos/DSCF1416.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/jj85/Tweety7_photos/DSCF1429-1.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/jj85/Tweety7_photos/DSCF1235.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/jj85/Tweety7_photos/DSCF1237.jpg
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!