PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salut livada,

mamaluidavid multa sanatate lui David! Deci e serioasa treaba ...o sa fie bine!
Am zis "serioasa" deoarece si Ali in primul an si cam jumate din al II-lea an de gradi a tusit, aproape continuu. Eu eram ingrijorata, dar medicul mi-a zis ca mai toti copiii fac asa cand intra in colectivitate.

anasia n-am apucat sa iti zic ca ai facut un colaj foarte fain !!!Sper sa mai trimita si alte mamici zilele astea. Multumim.
Ai fost in vacanta?

Si ca bine ai zis de poze...sa va spun ce am facut eu. Am gasit cateva poze alb_negru cu sotul cand era bebelus si le-am "lipit" de cele ale lui Nour. E uimitor cat de mult seamana. Ca sa vedeti si voi uite aici:
poza1, poza2, poza3, poza4, poza5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna

revin si eu cu vesti........pot spune ca suntem bine.....si mancam f mult,ii este foame cam tot timpul....toti imi spun sa l las in pace,ca dc atata timp nu a prea mancat,ca e bine ca are pofta de mancare........arata mult mai bine,inca e balonat,si se trezeste de 2 ori pe noapte si mi cere lapte........azi a fost putin constipat...a facut cacutza cam greu....dar l am ajutat cu un supozitor pt ca incepuse sa planga ca l doare "culu"........ma bucur ca mananca,ca e vesel si mai nou,dim a cerut singur olita si a facut acolo putin.....si aseara s a dezbracat singur si s a asezat pe olita,nu a facut nimic,dar el a vrut "pipi"

norocuta - ai dreptate,seamana destul de mult.....

oricum sa va traiasca la toate micile piersicutze sa fie sanatoase si sa creasca mari si frumoase,si cuminti....

pupici multi

Mada si Bogdan Andrei - 1anisor11luni

http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
no suntem binisor...maine facem analiza ptr borelia
am fost la cheia si la neptun un pic
am pus si poze noi
eu sunt pana peste cap ocupata la servici si nu am timp nici sa citesc si nici sa scriu
va pup pe toate
La Multi Ani tuturor puiutilor ce au implinit 2 anisoripupicei

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

Alexandru Andrei La multi ani si multa sanatate!

abia ce am venit de la dr cu vesti, l-am adormit pe Robert si m-am pus sa va scriu. Bebele este cu capul sus, dr a vrut sa-l intoarca desi dr mea mi-a spus ca dupa o cezariana nu se mai baga nimeni sa-l intoarca. Am facut programare pentru cezariana pe 3 iulie pana la urma (initial era pe 2 dar deja erau 3 cezariane programate atunci). Pe 2 seara merg la clicica si raman acolo, sotul va veni dimineata pe 3 sa fie cu mine la OP. Dr a spus ca as putea astepta sa se declanseze sg nasterea dar m-ar lasa sa nasc normal doar daca totul merge super bine. Daca ar vedea ei ca ceva nu este OK as ajunge iar la cutit. Prefer sa stiu ce ma asteapta. Am semnat azi tiate hartiile, mi-au rezervat si camera pentru atunci, mi-au luat sange ca totul sa mearga struna la nastere. De acum cu Dumnezeu inainte.

Va pupicim,

Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

map, mada va tin pumni si Doamne Ajuta sa fie totul bine

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, deci pe ultima suta de metri;woow, acu mi-a picat fisa, asta e saptamana viitoare!!!Doamne ajuta!
bulinuta, am tot auzit de cheia, pe unde vine? ma bucur ca v-ati distrat;
norocuta, ai dreptate, seamana;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

anasia este pe DN1A...de la Ploiesti spre Brasov prin Valeni de Munte...e superb acolo, imi place mai mult ca Valea Prahovei...am trimis si eu 2 poze
acu chiar va pup

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

buli, anasia si saru'mana. Sper sa scap repede si sa venim repede acasa la fratior, tati si mamaie

Buli fain la Valenii de Munte, de acolo este socrul meu. Am fost si noi pe acolo anul trecut. Si si mie-mi place acolo. Abia astept sa creasca copilasii sa putem sa hoinarim iar

Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, multumesc de informatie, au locuri de cazare?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

map inca putin...iti dai seama ... vei tine minunea in brate ...?

bulinuta ehh am tras o gura de aer in piept ...aer d-ala tare de la Cheia .
Venim si noi in august asa ca sper sa plimb si eu ursul pe acolo.
De unde ai luat caruciorul ala simpatic pentru Rares? E din RO?

Ma duc sa vad si pozele de la Neptun, dar trebuie sa schimb piersica.

Mergi la inceput