PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Norocuta, nu avem iepurasi, curand poate un catelus. Poza e facuta in alta gradina si acolo e o ratusca de fapt.

Prin mutare am pierdut locul de cresa pentru Philip. Aici in noua localitale l-am inscris si suntem pe lista de asteptare. Trist e ca daca nu primim loc pentru el, mai stau un an acasa. Vestea buna e ca la cresa lucreaza o doamna din Ro, care sper sa ne ajute!!!!! Daca nu se poate, asta e, mai stau un an acasa, dar deja l-am inscris la gradinita pentru septembrie 2009, sa nu se repete figura cu lista de asteptare!

Dar incontinuare, pentru socializare, mergem saptamanal la intalnirea cu mamici si copii, de care am mai mentionat cu alte ocazii. Lui Philip ii place foarte mult, ultima data am fost la o ferma de animale. A fost super.

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Multumesc, multumesc fetele!

Nicolica Doamne ce-a crescut Philip si cat de mult s-a schimbat! Il stiam frumos si inainte, dar acum e... n-am cuvinte. E un copil superb! Daca mi-ar fi aratat cineva poze cu el si nu mi-ar fi spus ca-i Philip, n-as fi ghicit nici intr-o mie de ani ca-i el, atat de mult mi se pare ca s-a schimbat. Sunt impresionata! multi pentru bucalatul carliontat!

Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by nicolica

Norocuta, nu avem iepurasi, curand poate un catelus. Poza e facuta in alta gradina si acolo e o ratusca de fapt.

Prin mutare am pierdut locul de cresa pentru Philip. Aici in noua localitale l-am inscris si suntem pe lista de asteptare. Trist e ca daca nu primim loc pentru el, mai stau un an acasa. Vestea buna e ca la cresa lucreaza o doamna din Ro, care sper sa ne ajute!!!!! Daca nu se poate, asta e, mai stau un an acasa, dar deja l-am inscris la gradinita pentru septembrie 2009, sa nu se repete figura cu lista de asteptare!

Dar incontinuare, pentru socializare, mergem saptamanal la intalnirea cu mamici si copii, de care am mai mentionat cu alte ocazii. Lui Philip ii place foarte mult, ultima data am fost la o ferma de animale. A fost super.

nicolica multumesc pentru raspuns. Tare faza cu rata pe care eu am banuit-o a fi .

Eu am o prietena casatorita in Germania, la ramdul ei cu si din cauza acestor inscrieri "din timp" la gradi a fost nevoita sa o lase la o Doamna care are in grija de ea plus cativa copilasi. Nu stiu cum se numeste, dar e un sistem acceptat in mai multe tari, am inteles ca si in Franta e la fel. Cum ar fi o bona, la domiciliu ei, amenajeaza/aranjeaza convenabil sa poata ingriji cativa copii simultan.

PS: nu stiu de cand nu ne-ai mai citit ...ai vazut cate mamici cu burtici noi avemn? Poti sa te uiti pe paginuta noastra direct...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by norocuta

emiliapop si Nour nazdravan si nu sta locului, numai ca eu am "Reorganizat casa": baia are usa inchisa, intra acolo numai cu mine (chiar daca am pus chimicalele si detergentii "sus"), am inchis usa intre living si biroul sotului meu, astfel incat am numai jumate de casa...pot sa-l controlez mai usor.
In rest am securizat prizele, dulapurile le-am aranjat incat el poate "mesteri" la nevoie fara sa fie pericol, iar jucariile i le dau prin rotatie.
De exemplu daca vreau sa calc linistita incep dupa ce el e mancat, schimbat si ii "ofer" o cutie de jucarii pe care nu le-a "studiat" dansul de ceva vreme. Apoi cand da semne de plictis ii deschid usa dulapului lui cu alte jucarii/cutii/sticle si...se mai joaca "cuminte" pentru inca 20-30 minute cat sa-mi termin si eu ca aveam.

www.piersicute2006.blogspot.com

norocutza si noi am amenajat aici casa ca sa poata umbla in voie da'la canapea nu am ce sa ii fac ca sa nu se urce pe ea, cu scaunele de la bucatarie am aranjat sa stea culcate sub masa cand nu avem nevoie de ele, dar gaseste el ceva de facut periculos, azi a stat mai cuminte ca i-am pus povesti si se plimba prin casa si asculta sugand ceai din biberon, acum doar amandoi iar.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gina_butnaru[/]

Emilia, pozele de la botezul Evelinei sunt foarte frumoase, ai o minune de fetita!

Legat de experienta cu mama ta, imi pare rau ca s-a intamplat asa, pe mine mama chiar m-a ajutat foarte mult cand am nascut, si-a luat special concediu atunci o luna de zile si venea zilnic la mine sa ma ajute cu mancarea, cu treaba prin casa.

Ma bucur, in schimb, ca piticii sunt bine, chiar daca Alex mai face si nazbatii. Pana la urma o sa se obisnuiasca si cu noua casa si patutul.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

multumim mult si noi le admiram pe ale voastre cand avem ocazia,pupici

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

wow, ce de gravidute! Felicitari tuturor. Tweety esti o draguta, dar ai dreptate, Philip s-a schimbat mult dar tot frumos a ramas!!!

Felicitari pentru bb2.

Gata plecam la cumparaturi ca e "sexy" frigiderul.

Va pup

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Tweety felicitari, sarcina cat mai usoara si-un bebe sanatos!

Nicolica bine ai revenit!

Madacristina sanatate multa puiului bolnavior!

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Tweety felicitari pt. sarcina!

Nicolica bine ai revenit in livada si lui Philip,e tare frumusel.

Noi suntem bine,nimic nou...ieri am petrecut juma de zi la spital si am hotarat ca pe 2 iulie o sa ma internez cu David iar pe 3 o sa il opereze. I-au facut radiografie si cica nu doar amigdalele sunt super inflamate ci si niste polipi din fundul nasului (adenoid ii spune aici,nu stiu sa traduc) si si pe aia trebuie sa ii scoatem. Mi-e frica de anestezia generala mai mult decat de operatie in sine. Ieri i-au luat 5 fiole de sange pt. analize,cu chiu cu vai,saracutul cat a mai putut sa urle Sper sa fie bine.

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, felicitari pt sau !
nicolica, dana7, mada, bine ati revenit!
am vazut pozele cu piersicutele frumoase, muuh, mamaluidavid, nicolica, emiliapop, mada, sa nu uit pe cineva;
mamaluidavid, va tinem pumnii sa mearga totul bine, multa sanatate lui David!
nicomico, ce faceti, tinem galeria sau deja sunteti 4?
mada, cum va simtiti?
madacristina, multa sanatate puiului!cat despre mancare, nu te grabi, hidratarea este f importanta; supica, mancarica de morcovi,orez, deocamdata este suficient, zic eu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani piersicutzelorSofia, Alexander, Alexandru Cosmin, Luca Alexandru, Alexandru Andrei

astept poze pt album , nu uitati, pana saptamana viitoare sa-l finalizez!

pregatiti pozele pt albumul de 2 ani, cu piersicutzele noastre sufland in lumanarile de pe tort!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput