PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Salut livada (dupa nu-stiu-cita-vreme de cind n-am mai fost pe aici)!

Ce de piesicute dulci am vazut eu asatazi ! Mamicilor Babee, Muuh, Tweety, Mada, Gina,Anasia, MamaluiD sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Cred ca sinteti tare mindre de puisori!

Noi nu ne laudam nici cu vorbit - doar asa strict necesar, nici cu olita - nu mai vrea sa stea nici picat cu ceara si nici de suzi n-am scapat de tot, desi am mai rarit-o. Dar crestem mari, sintem destepti si dragalasi foc .

In august plecam la mare. Cine mai vine?

m & m - (1-aug-2006)

Multumim mult pentru complimente!

Noi plecam pe 13 iulie la mare, abia astept!

Pupicei multi de la noi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Neatza livada!

Wow ce de poze faine am vazut!

Tweety Clara e superba si ce mare s-a facut! de la noi

Babe cand va vad pe voi parca imi vine si mie sa mai fac un mini-japonez De Rebecca m-am indragostit,ce frumoasa e

Muuh chiar imi era dor de Alexei

Mada am vazut si pozele cu printesa Ari si o

Gina zambaretul Razvan,mai in toate pozele e cu gura pana la urechi

Avem si noi poze noi

Eu va urez o duminica placuta,maine nu intru,mergem la spital sa vedem cand programam operatia lui David,sa scoatem odata polipii.
Ne "auzim" marti!

livada!

Stefania&copiii

Am vazut si noi pozele! Sunt niste scumpi piticii tai si vad ca si ei sunt cu gurita pana la urechi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Fetelor, acum va las si va pupam pe toate, nu mai stiu pe cine n-am mentionat, cui n-am raspuns, dar ma revansez data viitoare. Acum mi s-a trezit cavalerul si trebuie sa ma duc la el.
multi la toata livada si sanatate multa la toate piersicutele!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna seara,

va multumesc pt raspunsuri.....suntem mai bine,scaunele sunt legate,2 pe zi,asa avea si inainte.....de vineri seara l am avut dus la socrii....am stat cam stresata,dar am zis ca e mai bine sa l duc 2 zile acolo,ei stau la curte....azi cand l am luat arata mult mai bine,era mai vesel,se juca......si mi au spus ca cere de mancare...oricum a fost la regim,in sensul ca nu i au dar cartofi,lapte bem tot milumil hn 25,dar i am luat si junior ca sa i faca cu orez,a mancat biscuiti,covrigei,grisine,sticksuri la greu si i a facut o supa de legume,i au facut si piept la gratar si cica era disperat,cerea carne,nu avea rabdare sa se faca.
M am mai linistit putin ca vad ca i este mai bine,si mai ales ca,cere de mancare......o sa l bag usor usor din nou pe alimentatie normala........
Problema care o mai avem e burta balonata.......o sa vb cu doc,el cam asa a fost din totdeauna,putin mai balonat......pana sa se imbolnaveasca acum,nu am avut niciodata pb,doar usoare raceli,fara febra,si care dupa 3-4 zile au trecut......insa de data aceasta a fost cumplit.....de pe 2 iunie si pana vineri(de cand este mai bine) am tras la greu......nesomn,eu una cel putin dc apucam 1-2h pe noapte sa dorm.....plansete cand tb sa i dau siropurile,inainte sa mi faca enterocolita,cu o sapt inainte,ajunsesem sa i dau de 2 ori pe zi cate 6 siropuri o data.....saracul acum cand a tb sa i a medicamentele pt enterocolita era speriat,tipa,plangea si le mai si vomita....se saturase de la celelalte......

Sper sa fie bine de acum incolo....inca sunt panicata,cum tuseste putin zic ca sa nu o luam de la capat.....cand ii schimb pampers ul mi e frica sa nu cumva sa nu fie scaunul cum tb si tot asa.........

Si mai ales vreau sa vad ca si revine cu greutatea...suntem f slabi......

Va multumesc si va pup pe toate si sa aveti grija de piersicute,sa fie sanatoase si cuminti.

pup dulce pe toate.....

Mada si Bogdan Andrei - 1anisor6luni

http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Madacristina,sper ca ce a fost mai greu sa fi trecut.Bine ca si-a recapatat pofta de mancare,o sa recupereze el kg pierdute
La multi ani Luca Alexandru
MapIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata mamicute si piersicute!

Uite ca mai traim si noi...Sper ca nu ne-ati uitat!!!! Ca eu v-am dus dorul, dupa o absenta de internet de o luna. Nu mai intru in detalii, important ca sunt si eu iar pe baricade...

Oricum, Monica mi-a spus ca ati intrebat de noi si pentru asta toata lumea primeste un si o

Dupa caosul creat cu mutatul , incet, incet se aseaza linistea si la noi in casa.
Philipica este foarte bine. A participat activ la despachetat chiar fura suruburi si tot felul de scule spre disperarea lui ta-su!!

Nu am reusit sa citesc nimic din urma, poate la pranz cand doarme Philip, ca sunt curioasa ce ati mai facut.

La multi ani tuturor celor ce au avut ziua de nastere in acesta absenta a noastra.

A nascut careva? Mada?

Va pupam apasat pe obrajori

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

La multi ani Alexandru Andrei!

mamicii lui letitzia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

madacristina si eu zic ca partea urata s-a dus. Daca cere papa e semn excelent !
Numai bine

nicolica ce bine ca ati rezolvat cu mutarea si esti din nou "pe fir"! Piersicuta ta arata bestial, l-am vazut in poze pe Philip cum s-a instalat in gradina cu cortul, umbela...tot tacamul .

Ai cumva ori e poza din alta gradina?

Voiam sa te intreb cum merge cu socilizarea lui Philip, ca imi amintesc experienta cu prima zi de munca. N-am apucat atunci sa iti zic ca mi s-a strans sufletul citind prin ce ai trecut caci si piersicuta din dotare este la fel de "lipita" de mine.
Am incercat sa il las cu sotul meu (uneori cu succes), dar cu altcineva nu am curajul din moment ce el urla numai daca inchid usa la in fata lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Multumesc frumos pt incurajari....

pupici multi la toata livada....si LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Mada si Bogdan Andrei - 1anisor6luni

http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/

Mergi la inceput