PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 16
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Norocuta:sarumana de-ntrebare...N-am rezolvat-o nicicum!Se pare totusi ca operatia e o.k..e altceva...aderente, ovare polichistice..sau endometrioza!Asta am aflat-o acum dupa 2 ani(nu stiu cum au trecut!)..ca ar putea fi endometrioza!!
Cand imi e bine..cand mi-e rau..am tot umblat pe la doctori si ecografe...pe-aici...bine-nteles!!CAnd mi-e rau ma duc imi fac o eco..un consult...dupa ma simt bine 1-2 saptamana...pana o iau de la capat!
Din pacate si pt.faptul ca am tot sperat ca se va rezolva aici fara sa plec la buc. ca n-am cu cine-l lasa pe Cipic..(numai gandul de bucuresti..singura pe-acolo ma-ngrozeste...) si cand mi-e bine cand mi-e rau..am tot amanat plecarea asta undeva catre doctori buni...Am gresit mult...probabil ca acum as fi fost o.k.
Se pare ca sunt si dezechilibre hormonale...etc..etc!
M-am stresat enorm cu socru-meu si cu cumnatii mei...iar de mama care vine cica sa ma ajute ...nu mai vorbesc..!!
cam asta ar fi in mare!
Multumesc de intrebare!
Sanatate multa..aveti grija de voi!
La multi ani LUCA!!!
Sa cresti mare, sanatos si sa le luminezi viata parintilor!
Numai bine la toate piersicutele!
Noapte buna!
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Crissa, sanatate multa si ai multa grija de tine, nu prea e bine sa neglijezi problemele de sanatate! Pupici multi lui Cipic!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by norocuta
emiliapop si Nour nazdravan si nu sta locului, numai ca eu am "Reorganizat casa": baia are usa inchisa, intra acolo numai cu mine (chiar daca am pus chimicalele si detergentii "sus"), am inchis usa intre living si biroul sotului meu, astfel incat am numai jumate de casa...pot sa-l controlez mai usor.
In rest am securizat prizele, dulapurile le-am aranjat incat el poate "mesteri" la nevoiefara sa fie pericol, iar jucariile i le dau prin rotatie.
De exemplu daca vreau sa calc linistita incep dupa ce el e mancat, schimbat si ii "ofer" o cutie de jucarii pe care nu le-a "studiat" dansul de ceva vreme. Apoi cand da semne de plictis ii deschid usa dulapului lui cu alte jucarii/cutii/sticle si...se mai joaca "cuminte" pentru inca 20-30 minute cat sa-mi termin si eu ca aveam.
www.piersicute2006.blogspot.com
Fetelor, si eu la fel procedez cu Razvan, ii tin usa la baie inchisa, dar cateodata mai scapa si intra si pe-acolo si e mare bucurie pe el, e fascinat mai ales ca stie ca nu are voie sa intre decat cu noi acolo. In rest, pentru ca noi nu stam prea mult pe-acasa in cursul saptamanii, plecam pe la 07:45 din casa si mai venim la 20:30, nu prea are timp sa se plictiseasca de jucarii, le vede destul de rar pe cele din casa, mai mult in week-end. Iar in parc se joaca la nisip, se da pe topogan, asta ii place cel mai mult sau se joaca cu jucariile altor copii si altii cu ale lui, facem schimb, pentru ca se pare ca sunt mult mai interesante ale altora decat ale nostre, chiar daca sunt la fel.
Pupicei multi piersicutelor!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by map
Salutic la Piersicute,
am venit sa spunem si noi La Multi Ani si multa sanatate piersicutelor nascute in ultimele zile. Sa crestei mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
La noi au inceput caldurile iar si ma zapacesc. De azi am intrat in saptamana 38 asa ca daca bebe vrea sa vina poate sa vina. Bine el nu are de gand ca este cu capul sus dar vedem ce spune dr marti si sper ca la inceputul lui iulie sa-l scoatem la lumina ca deja nu mai pot sta cu burta mare. Am devenit o povara pentru toti ca ba ma vaiet de una, ba de alta, nu ma mai suport nici euSi cu psihicul stau ciudat, chiar i-am rugat si pe mama si pe sotul meu sa nu ma bage in seama zilele astea ca-mi dau seama c-o iau cam pe aratura
![]()
Tweety felicitariiii, sarcina cat mai usoara si-un bebe sanatos! Hehe ce vesti bune, se inmultesc bebelasii![]()
Gabriela si eu ma alatur tie de martiu, merg sa ma tund scurt de totDupa nasterea lui Robert mi-a cazut parul ingrozitor si era toata casa plina de parul meu. Parca vad ca se va intampla si acum la fel si mi-e teama ca Robert care inca baga in gura toate tampeniile se va ospata cu parul meu. Fiind scurt ma gandesc ca-l va neglija
Va pupicim pe toti si toate si va uram un weekend minunat!
Monica37+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Curaj, Moni, mai ai putin si scapi de burtica si incep celelalte batai de cap. Si eu am patit la fel cu parul dupa ce am nascut. Cat am fost insarcinata nu mi-a mai cazut asa tare, nici nu se mai ingrasa asa repede si dupa ce am nascut, a fost un cosmar. Acum iar m-am tuns si eu la baza urechii, mai mult de caldura si pentru ca iar imi cadea destul de mult. Pupicei multi lui Robertel si burticutei si ne pregatim de galerie!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanSalutare la toata livada de piersicutze si piersicutzi.
Multumesc tuturor pentru gindurile, incurajarile si vorbele frumoase
FelicitariTweety ..
asta da veste ...mai ales daca iti doreai de ceva timp..la noi s-a cam intimplat ..si tot greu mi s-a parut la inceput cind am aflat ...acum cind am si vazut-o ..la ecograf..si o simt cum danseaza toata ziua ..parca nu mai pare atit de greu.
Sa ai o sarcina cit mai usoara si un bebe sanatos!
Mada_mxm Imi place mult patutul lui Ari..vrem si noi unul pe albastru
Nastere usoara ..si bebemincacios
Fetelor am promis ca scriu mai des..dar abia reusesc sa va citesc..
ca m-a cam apucat febra amenajarilor...si ca toate sa fie
complete si bebelina a inceput sa imi dea de furca.. Am avut niste contractii ciudate la inceputul saptaminii...si surpriza ..doctorita m-a pedepsit la pat ..cica amenintare de avort ..va dati seama ca m-am linistit imediat..Eu care nu stiam ce sunt alea contractii toata sarcina cu Stefan...de am muncit pina in luna a noua ...acum m-am trezit pusa la zid...concediu medical..somn cit mai mult ...calmante peste calmante...dar slava domnului ..s-a linistit..acum e cumintica ..nu mai face tumbe "dureroase"..
Sper sa nu mai imi dea emotii acum devreme ...ca tare greu e pentru o gravitza sa simta ca ceva e in neregula cu bebelusul ei...mie mi-au trebuit doua zile sa ma redresez ...atit de speriata am fost de situatie..
Cel mai tare ma doare ca trebuie sa evit sa il mai ridic pe Stefan in brate ...sa se mai joace pe burtica mea...sa mai alergam sau sa dansam ...ca ma oboseste foarte tare..si nu ma pot "juca cu focul".
Altfel ..el este puiul lui mama cel drag..blond ..cu cirlionti ..si tare strengar...tot ce faci vrea sa faca si el...altfel nu se poate..dar e cam "scump" la vorba ...stilceste citeva cuvinte ...dar inca destul de putine...
Va pup pe toate !
LIDIA(26w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
/www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan, tinem pumnii sa fie bine pana la sfarsit cu bebelina si daca
a zis sa stai la pat, asa sa faci, sa nu te mai agiti cu nimic! 

multi lui Stefan, tie si burticii!Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by madacristina
Buna la toate piersicutele.......si LA MULTI ANI!!!!!!!!
Noi nu am facut bine deloc.......am fost f bolnaviori....am inceput cu puroi in gat,am continuat cu bronsita acuta si acum avem enterocolita acuta.........e a 3 a sapt cand nu s a simtit bine......pot spune ca de 2 zile e mai bine,mai vioi,incepe sa si revina cu burtica,suntem la regim si sincer nu prea stiu ce sa mai fac.......a slabit fffff rau.....mi e si frica sa l iau in brate la cat de slab e.......i s a luat de regim,de medicamente........
Vroiam sa va intreb si pe voi......in astfel de cazuri ce meniuri imi propuneti?????
Doc mi a zis ca, dc incepe sa si revina cu scaunele sa incep usor usor sa l bag pe mancare normala.........de doua zile face mai bine,dar sincer nu prea stiu ce ar fi indicat sa i dau......deja s a saturat de orez cu morcov si piept de pui....banane mananca asa si asa,mananca grisine,sticksuri si biscuiti,dar as vrea totusi sa inceapa sa manance si mancare......nu stiu ce sa mai zic......a fost un chin,11 zile de antibiotic....si pe urma am inceput cu enterocolita.........asta e.......
Dc ati trecut si voi prin asa ceva va rog sa mi mai dati si mie idei de mancaruri...trebuie oricum usor usor sa l bag din nou pe alimentatie normala.........nu stiu dc l mai pot pacali cu orez cu morcov si pui........
va multumesc si va pup
si sper sa ne auzim si n momente mai placute.......
Mada si Bogdan Andrei - 1anisor6luni
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/
Mada, cum a zis si Bysko, e posibil sa fi facut episodul de enterocolita de la antibiotic, deja 11 zile e cam mult, de obicei se da antibiotic 5-6 zile. Si noi am trecut prin asta de vreo 2 - 3 ori pana acum, si daca deja a inceput sa-si mai revina, eu zic ca poti sa-i introduci treptat in alimentatie ce-i dadeai si inainte, ce-i place lui cel mai mult, dar in cantitati mai mici si sa ai grija pe langa astea sa mai manance si ceva uscaturi, pana i se regleaza scaunul. Sper ca azi sunteti totusi mai bine! Sanatate multa lui Bogdanel, o sa treaca si asta!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Tweety:felicitari!!!Sarcina usoara!sa fiti sanatosi cu totii!Pupici multi!
Miruna:e super ce zici tu..dar eu una nu pot...Pupici pe burtici...am vazut pozele....sa va fie de bine!
Babee:da...candva imi placea tare mult cuvantul asta...dar era doar o chestie declarativa...cand sa trec la fapte, vezi sa nu!Pupici la tot familionul!
Emilia:ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati adaptat....fii calma ca o sa se adapteze si printisorul pana la urma!Trebuie sa fie tare misto acolo!eu una va invidiez...iar sotul meu mereu ma intreaba de voi...cum e..daca va place...cum e viata acolo!Ti-am mai zis ca el acolo ar vrea sa traiasca....A fost si stie cat e de fain...Aveti grija de voi!
Gina:cred ca ai luat o decizie buna...pupicei si voua!
Noapte buna!
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Da, asa e Crissa, sunt sigura ca e decizia cea buna, mai ales ca am cantarit bine lucrurile! Mersi pentru sustinere!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by julax
Gina,vad ca esti pe firSper sa ca esti impacata cu decizia luata.Ma bucur ca Razvan e bine
Iulia@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Mersi mult, Iulia! Pupici si voua!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Fetele, ingros si eu randul gravidutelor! Am aflat ieri! Sunt foarte fericita! (din martie incercam si eram oarecum stresata ca nu ne iese)
Madyn la noi a intervenit o schimbare in planul de concediu. Mergem la mare de pe 15 iulie. Stam fie o saptamana, fie doua. Nush exact! Deci, n-o sa ne putem vedea.Poate alta data!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Tweety, felicitari pentru burticuta! Sarcina usoara!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Mada si eu stiu cum ecu mamele astea capricioase,imposibile si doar stii ca a mea e copia la indigo a mamei tale
dar las ca nasti acum si scapi de problema.
Nu mai spun ce m-am mai chinuit eu cu a mea in aprilie si mai cat a fost sotul plecat si a trebuit sa ne ajute eama capiase de-a dreptul ma gandeam mereu la filmul ala "arunc-o pe mama din tren" asta asa ca sa te mai inveselesc putin
.
Despre noi ce sa zic: Eve s-a adaptat bine aici, Alex in schimb nu vrea sa se culce inainte de 11.30 noaptea si dupa lungi parlamentari si miorlaieli se culca mai mult fortat si nici de papat nu se omoara ca nu prea ii plac borcanelele de pe aici desi sunt mai diversificate decat in Romania,nu stiu ce au astia de pun oregano, boia si alte aiureli in borcanele de bebe, am gustat si eu si imi luase gura foc
.
Deci Alex e cumva cel mai afectat de schimbare,probabil pana isi stabileste aici alte obiceiuri, se obisnuieste cu noul patut ca acum oscileaza intre patul lui Eve si cel de la Ikea care ni l-au pus la dispozitie aici cam ca a lui Ari(Mada) dar care are aparatoare de lemn intr-o parte si cam da cu capulin ea sau cade peste ea jos unde am pus perne iar daca nu o nimereste pe aia, nimereste peretele in partea ailalta cand se intoarce
, am pus eu niste aparatori de patut din celalalt dar la perete nush ce sa pun ca imi vine rau cand aud mereu poc
. Nu stiu toti se intorc asa in somn sau numai al meu?
Si acum o intrebare pentru mamele de baieti ca asa mi s-a spus ca de aia al meu e asa ca e baiat:
baietii vostri se joaca cu jucariile sau isi fac de lucru undeva intr-un loc mai mult timp, ca al meu tb sa ma tin dupa el toata casa, toata ziua ca mestereste intruna mai ales ca suntem intr-o casa noua pentru el, la prize, la cocotat pe orice,desfacut orice nu trebuie, dat uta tablurile pe pereti,trantit usile de la camere, de la sifonier , bagat mana in WC,etc,nu are rabdare sa ii citesc ceva, fuge toata casa de m-a exasperat si eu tb sa fug dupa el cu asta mica atarnata si atunci cand alaptez,nu prea stiu ce sa mai fac sa stea si el mai linistit.
Acum dorm de la ora 1 amandoi si sper sa mai doarma sa mai respir si eu.
Am pus si cateva poze la de la botezul Evelinei daca vreti sa ne vedeti.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
Emilia, pozele de la botezul Evelinei sunt foarte frumoase, ai o minune de fetita!

Legat de experienta cu mama ta, imi pare rau ca s-a intamplat asa, pe mine mama chiar m-a ajutat foarte mult cand am nascut, si-a luat special concediu atunci o luna de zile si venea zilnic la mine sa ma ajute cu mancarea, cu treaba prin casa.
Ma bucur, in schimb, ca piticii sunt bine, chiar daca Alex mai face si nazbatii. Pana la urma o sa se obisnuiasca si cu noua casa si patutul.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!La Multi Ani
Sofia!
Noi suntem bine tot doi in unu, bebe a coborat f jos duminica seara am simtit-o si acuma am senzatia aia ca o scap acusi.
Maine merg la control la moasa ultimul control pana nasc daca nu nasc mai am unul la 41 de sapt din cate am inteles, acuma om vedea ce si cum.
Cu mama asa si asa.Incerc sa evit confruntarile si sa imi vad de treburi, imi caut de treaba o las sa faca cam ce vrea ea numai sa ma lase in pace. Sper sa nasc cat mai rapid sa fiu ocupata cu bebe si daca reusim si nu mai e nevoie poate pleca si mai devreme schimbam biletul, acuma sa vina bebe, ca nu are rost sa stea aici degeaba.
Am reusit sa vb si la biserica si am stabilit botezul pt 30 august la ora 14:00, bine ca am reusit sa obtinem programare am scapat de o grija.
Ieri am reusit si am mutat printesa in patutzul ei de fetita mare si a fost f happy iar prima noapte a decurs f bine. Avem aici si poze daca vreti sa ne vedeti in patutzul nou.
Azi am spalat patutzul de bebe si acu e la soare in curte la uscat si diseara daca se usuca il si punem la noi in camera, mai trebuie sa scot din garaj nivelul mai de sus pt cand bebe e mic mic si jucariile alea de agatat la patutz.
In rest cam toate sunt gata numai bebe sa vina. Eu contractii tot am da rare si nu f dureroase. Astept maine sa vad ce zice moasa.
Cam atata momentan de la noi fug sa mai stau intinsa ca se impinge bebe de numa cand stau pe scaun.
Pupici la livada mai revin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 Zile
Mada, e super noul patut al lui Ari! Imi pare rau ca mama ta tot nu intelege situatia si cred ca e mai bine sa eviti tu confruntarile, cum ai zis, mai ales in starea ta nu ai nevoie de scandaluri. Daca te ajuta cat de cat cu Ari, profita si tu de situatie! Aveti grija de voi si abia astept sa ne zici cand ai nascut!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

37+ si
Salutare la toata livada de piersicutze si piersicutzi.
asta da veste ...mai ales daca iti doreai de ceva timp..la noi s-a cam intimplat ..si tot greu mi s-a parut la inceput cind am aflat ...acum cind am si vazut-o ..la ecograf..si o simt cum danseaza toata ziua ..parca nu mai pare atit de greu.
mincacios
si 

ma capiase de-a dreptul ma gandeam mereu la filmul ala "arunc-o pe mama din tren" asta asa ca sa te mai inveselesc putin
, am gustat si eu si imi luase gura foc 
La Multi Ani