PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 15
crissa71 spune:
madacristina:imi pare tare rau...lasa ca trece...si noi am avut 3-4 episoade din astea...Unele au trecut usor altele mai greu...eu am ramas cu o frica inexplicabila de fiecare data cand ii dau scutecul jos cu caca..ca nu stiu cum e...e caca bun..nu e caca bun!Dar a trecut....
In ceea ce priveste mancarica..eu zic sa nu te grabesti(eu asa am facut prima data...si am luat-o de la capat!)..deci nu te grabi..iau cu pasi inceti ca si cum i-ai baga alimente noi..ca la diversificare...Din cate imi aduc aminte...daca e o.k. cu scaunele...poti sa-i si supa de legume cu carnita fiarta...apoi in urmatoarea zi..repet daca scaunele sunt o.k...poti sa-i faci piept de pui la gratar...si
daca imi aduc aminte si gasesc schema de la doctor..revin...
pupici multi...
revin
Bysko spune:
Madacrista, i-ai facut coprobacteriologie? Ca s-ar putea sa fi fost de la antibiotic. Eu nu sunt de acord cu regimurile drastice ca parca mai mult rau le fac mititeilor. Da-i si tratament pentru refacerea florei intestinale, ca sigur antibioticul i-a distrus toata flora, fiind una dintre explicatiile pentru diaree.
Daca scaunele sunt sub 3 /zi, eu zic sa treci pe alimentatie cvasi-normala. Sigur o sa fie bine! Plus ca il ajuta sa se intremeze mai repede.
mamidestefan spune:
Salutare la toata livada de piersicutze si piersicutzi.
Multumesc tuturor pentru gindurile, incurajarile si vorbele frumoase 

Felicitari 
Tweety ..
asta da veste ...mai ales daca iti doreai de ceva timp..la noi s-a cam intimplat ..si tot greu mi s-a parut la inceput cind am aflat ...acum cind am si vazut-o ..la ecograf..si o simt cum danseaza toata ziua ..parca nu mai pare atit de greu.
Sa ai o sarcina cit mai usoara si un bebe sanatos!
Mada_mxm Imi place mult patutul lui Ari..vrem si noi unul pe albastru ![]()
![]()
![]()
Nastere usoara ..si bebe
mincacios
Fetelor am promis ca scriu mai des..dar abia reusesc sa va citesc..
ca m-a cam apucat febra amenajarilor...si ca toate sa fie
complete si bebelina a inceput sa imi dea de furca.. Am avut niste contractii ciudate la inceputul saptaminii...si surpriza ..doctorita m-a pedepsit la pat ..cica amenintare de avort ..va dati seama ca m-am linistit imediat..Eu care nu stiam ce sunt alea contractii toata sarcina cu Stefan...de am muncit pina in luna a noua ...acum m-am trezit pusa la zid...concediu medical..somn cit mai mult ...calmante peste calmante...dar slava domnului ..s-a linistit..acum e cumintica ..nu mai face tumbe "dureroase"..
Sper sa nu mai imi dea emotii acum devreme ...ca tare greu e pentru o gravitza sa simta ca ceva e in neregula cu bebelusul ei...mie mi-au trebuit doua zile sa ma redresez ...atit de speriata am fost de situatie..
Cel mai tare ma doare ca trebuie sa evit sa il mai ridic pe Stefan in brate ...sa se mai joace pe burtica mea...sa mai alergam sau sa dansam ...ca ma oboseste foarte tare..si nu ma pot "juca cu focul".
Altfel ..el este puiul lui mama cel drag..blond ..cu cirlionti ..si tare strengar...tot ce faci vrea sa faca si el...altfel nu se poate..dar e cam "scump" la vorba ...stilceste citeva cuvinte ...dar inca destul de putine...
Va pup pe toate !
LIDIA
(26w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
/www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
norocuta spune:
madacristina multa sanatate...refacere rapida!
mamidestefan ai trecut de jumatatea sarcinii, n-ai incotro, stai cumintica, daca tanti
a zis asa.
Si Nour e "scump" la vorba, insa ma ia de mana si ma "ghideaza" perfect cand vrea ceva. Ce e ciudat ca nu mai spune nici macar cuvintele pe care la un moment dat le invatase.
Nu ne grabim...la cate limbi aude el in casa 
Crissa71 nu mai stiu cum ai rezolvat problema ta legat de cezariana?
Citeam acum ce au scris fetele_gravidutele si mi-am amintit ca tu nu gaseai "diagnostic" si te supara locul operatiei.
Numai bine tuturor
!
norocuta spune:

Am o restanta "de ieri" ![]()
La multi ani Alexandru Cosmin, baietelul lui Miti2004
!
Miti2004 te-ai intos la job? De ce nu ne mai scrii cum obisnuiai?
Apoi azi e ziua lui Luca Alexandru.
La multi ani Luca!Mamica dulce de zarzarel, Cristina-Ioana tu ne mai citesti? Ne e dor de tineeee 

map spune:
Salutic la Piersicute,
am venit sa spunem si noi La Multi Ani si multa sanatate piersicutelor nascute in ultimele zile. Sa crestei mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
La noi au inceput caldurile iar si ma zapacesc. De azi am intrat in saptamana 38 asa ca daca bebe vrea sa vina poate sa vina. Bine el nu are de gand ca este cu capul sus dar vedem ce spune dr marti si sper ca la inceputul lui iulie sa-l scoatem la lumina ca deja nu mai pot sta cu burta mare. Am devenit o povara pentru toti ca ba ma vaiet de una, ba de alta, nu ma mai suport nici eu
Si cu psihicul stau ciudat, chiar i-am rugat si pe mama si pe sotul meu sa nu ma bage in seama zilele astea ca-mi dau seama c-o iau cam pe aratura
Tweety felicitariiii, sarcina cat mai usoara si-un bebe sanatos! Hehe ce vesti bune, se inmultesc bebelasii
Gabriela si eu ma alatur tie de martiu, merg sa ma tund scurt de tot
Dupa nasterea lui Robert mi-a cazut parul ingrozitor si era toata casa plina de parul meu. Parca vad ca se va intampla si acum la fel si mi-e teama ca Robert care inca baga in gura toate tampeniile se va ospata cu parul meu. Fiind scurt ma gandesc ca-l va neglija ![]()
Va pupicim pe toti si toate si va uram un weekend minunat!
Monica
37+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
norocuta spune:
map
38 saptamani ...inca putin 

Eu am nascut nectarina la 37 si cateva zile ![]()
mada_mxm sa ne zici cand sa dam drumul la dans
![]()
Citind "experienta" ta (daca o pot numi asa) de-o viata legat de relatia ta mama-fiica, ar trebui sa o luam ca pe o lectie si sa "contorizam si slefuim" toate cuvintele la adresa piersicutelor. Este atat de important "bagajul" asta de incredere care ni-l dau parintii cum nu ne imaginam...dupa mine e motorul...
emiliapop si Nour nazdravan si nu sta locului, numai ca eu am "Reorganizat casa": baia are usa inchisa, intra acolo numai cu mine (chiar daca am pus chimicalele si detergentii "sus"), am inchis usa intre living si biroul sotului meu, astfel incat am numai jumate de casa...pot sa-l controlez mai usor.
In rest am securizat prizele, dulapurile le-am aranjat incat el poate "mesteri" la nevoie
fara sa fie pericol, iar jucariile i le dau prin rotatie.
De exemplu daca vreau sa calc linistita incep dupa ce el e mancat, schimbat si ii "ofer" o cutie de jucarii pe care nu le-a "studiat" dansul de ceva vreme. Apoi cand da semne de plictis ii deschid usa dulapului lui cu alte jucarii/cutii/sticle si...se mai joaca "cuminte" pentru inca 20-30 minute cat sa-mi termin si eu ca aveam.
crissa71 spune:
Norocuta:sarumana de-ntrebare...N-am rezolvat-o nicicum!Se pare totusi ca operatia e o.k..e altceva...aderente, ovare polichistice..sau endometrioza!Asta am aflat-o acum dupa 2 ani(nu stiu cum au trecut!)..ca ar putea fi endometrioza!!
Cand imi e bine..cand mi-e rau..am tot umblat pe la doctori si ecografe...pe-aici...bine-nteles!!CAnd mi-e rau ma duc imi fac o eco..un consult...dupa ma simt bine 1-2 saptamana...pana o iau de la capat!
Din pacate si pt.faptul ca am tot sperat ca se va rezolva aici fara sa plec la buc. ca n-am cu cine-l lasa pe Cipic..(numai gandul de bucuresti..singura pe-acolo ma-ngrozeste...) si cand mi-e bine cand mi-e rau..am tot amanat plecarea asta undeva catre doctori buni...Am gresit mult...probabil ca acum as fi fost o.k.
Se pare ca sunt si dezechilibre hormonale...etc..etc!
M-am stresat enorm cu socru-meu si cu cumnatii mei...iar de mama care vine cica sa ma ajute ...nu mai vorbesc..!!

cam asta ar fi in mare!
Multumesc de intrebare!
Sanatate multa..aveti grija de voi!
La multi ani LUCA!!!

Sa cresti mare, sanatos si sa le luminezi viata parintilor!
Numai bine la toate piersicutele!
Noapte buna!
norocuta spune:
Crissa ai dreptate! Linistea sufleteasca e atat de importanta... Numai bine
!
E sambata...ma miram eu de ce e atat de putina lume din livada pe DC.
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit si eu sa mai intru, sa vad ce mai faceti.

La multi ani! cu intarziere si cu mii de scuze lui Alexandru Cosmin (Miti2004), lui Luca Alexandru (Cristina-Ioana) si lui Eduard (Corneliei). Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa si fericita alaturi de toti cei dragi! 

Noi nu prea stam pe-acasa si nu am mai intrat pe forum. Suntem mai tot timpul prin parc, mai ales de cand s-a mai indreptata vremea. Ne pregatim pentru ziua lui Razvanel, mai e putin pana vineri, cand o sa-l serbam la cresa si apoi sambata la un loc de joaca cu prietenii lui.
Hai ca mai citesc din urma, sa ajung la zi si revin.
Pupam si noi pe toata lumea, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"