PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 13
Tweety7 spune:
Fetele, ingros si eu randul gravidutelor! Am aflat ieri! Sunt foarte fericita! (din martie incercam si eram oarecum stresata ca nu ne iese)
Madyn la noi a intervenit o schimbare in planul de concediu. Mergem la mare de pe 15 iulie. Stam fie o saptamana, fie doua. Nush exact! Deci, n-o sa ne putem vedea.
Poate alta data!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
emiliapop spune:
Mada si eu stiu cum e
cu mamele astea capricioase,imposibile si doar stii ca a mea e copia la indigo a mamei tale
dar las ca nasti acum si scapi de problema.
Nu mai spun ce m-am mai chinuit eu cu a mea in aprilie si mai cat a fost sotul plecat si a trebuit sa ne ajute ea
ma capiase de-a dreptul ma gandeam mereu la filmul ala "arunc-o pe mama din tren" asta asa ca sa te mai inveselesc putin
.
Despre noi ce sa zic: Eve s-a adaptat bine aici, Alex in schimb nu vrea sa se culce inainte de 11.30 noaptea si dupa lungi parlamentari si miorlaieli se culca mai mult fortat si nici de papat nu se omoara ca nu prea ii plac borcanelele de pe aici desi sunt mai diversificate decat in Romania,nu stiu ce au astia de pun oregano, boia si alte aiureli in borcanele de bebe
, am gustat si eu si imi luase gura foc
.
Deci Alex e cumva cel mai afectat de schimbare,probabil pana isi stabileste aici alte obiceiuri, se obisnuieste cu noul patut ca acum oscileaza intre patul lui Eve si cel de la Ikea care ni l-au pus la dispozitie aici cam ca a lui Ari(Mada) dar care are aparatoare de lemn intr-o parte si cam da cu capul
in ea sau cade peste ea jos unde am pus perne iar daca nu o nimereste pe aia, nimereste peretele in partea ailalta cand se intoarce
, am pus eu niste aparatori de patut din celalalt dar la perete nush ce sa pun ca imi vine rau cand aud mereu poc
. Nu stiu toti se intorc asa in somn sau numai al meu?
Si acum o intrebare pentru mamele de baieti ca asa mi s-a spus ca de aia al meu e asa ca e baiat:
baietii vostri se joaca cu jucariile sau isi fac de lucru undeva intr-un loc mai mult timp, ca al meu tb sa ma tin dupa el toata casa, toata ziua ca mestereste intruna mai ales ca suntem intr-o casa noua pentru el, la prize, la cocotat pe orice,desfacut orice nu trebuie, dat uta tablurile pe pereti,trantit usile de la camere, de la sifonier , bagat mana in WC,etc,nu are rabdare sa ii citesc ceva, fuge toata casa de m-a exasperat si eu tb sa fug dupa el cu asta mica atarnata si atunci cand alaptez
,nu prea stiu ce sa mai fac sa stea si el mai linistit.
Acum dorm de la ora 1 amandoi si sper sa mai doarma sa mai respir si eu.
Am pus si cateva poze la de la botezul Evelinei daca vreti sa ne vedeti.![]()
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
Bysko spune:
Tweety felicitari! Sa ai parte de un bebe sanatos si de o sarcina usoara!
Mada nastere usoara si sa vina printesa cu bine printre voi!
Imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu mamitele- desi am o mama super( cu plusuri si minusuri), care m-a ajutat mereu, am ajuns totusi la concluzia ca dupa o varsta la multi incepe moartea neuronilor
, iar la femeile la menopauza este chiar mai evident.
Si intr-adevar se poate chiar mai rau- am o prietena care cand era graviduta cu al doilea bebe facea de mancare, curatenie , ca maica-sa nu statea decat cu baietelul de 2 ani si nu facea nimic altceva, ba chiar avea pretentii si la mancarea care o gatea fiica-sa
si normal ca o si stresa non-stop!
Si niste poze noi:http://www.dropshots.com/bysko#
MissJJ spune:
Crissa asa e, daca nu esti pusa in situatia aia uneori ti se pare ciudat dar cam asa e.
Cum am zis multa lume zice ca inventez eu sau ceva dar dupa ce vad ce si cum imi dau dreptate.![]()
Tweety felicitari!

Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Emilia
. Ma bucur sa aud ca printesa s-a adaptat f bine si aici borcanelele de bebe au multe mirodenii si etc ei si in cartile de bucate pt copii te indeamna sa folosesti mirodenii, nu sare ci tot felul de ierburi si etc pt gust. Lui Ari alea din ro nu i-au placut deloc cu toate ca le-am gustat si eu si erau ok.
La patul lui Ari la perete sta pilota si daca e ceva mai amortizeaza aia si ea se frasuie non stop si in toate directiile si pozitiile cele mai ciudate.
F frumoase pozele de la botez ce scumpa e cum doarme in carucior si ce expresie are pe fatza cand o dezbraca, iti vine sa o papi si nu mai vb de cavalerul gatit de botez. Sa iti traiasca sunteti o familie tare frumos.
Bysko faine pozele, ce a crescut printesa.
Da cu menopauza e cam adevarat si la mama s-au vazut schimbari destul de radicale, acuma de ex s-a uitat la nu stiu ce telenovele si era toata un zambet cum gata e fata la desene si nu mai are telenovele iar botul de un km si daca o intrebi ce are da din umeri si are o fatza de zici ca i-a murit pisica.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
Muuh spune:
Mada eu te inteleg. La mine situatia nu e chiar asa nasoala dar te inteleg atat de bine. Sfatul meu: senina si cretina, zi ca ea si fa ca tine mai ales ca in curand scapi de ea. Odata in viata foloseste-te si tu cat poti de ea.
Miruna
27+ si Alexei (13.07.2006)
Babee spune:
Eu am descoperit IGNORANTA si e cea mai buna.Nu vad, nu aud, fluier,cant si stau linistita![]()
Tweety felicitari si sarcina usoara si frumoasa.
norocuta spune:
Salutari intregii livezi
,
Mamicilor Babee, Muuh, Tweety, Mada, Gina, Anasia, MamaluiD, Emiliapop m-am rasfatat la maxim vizionand pozicile voastre si intentionand sa va scriu la fiecare in parte am realizat ca trebuie sa repet de cate opt ori: "Ce piersicute dulci!!! Si cat au crescut

!
Am pupici pentru toate 

Tweety
ce veste faina ai adus in livada!! Sarcina usoara si astept sa calculezi DPN-ul sa actualizez si pe paginuta de blog.
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
N-am plecat inca in vacanta, dar nu prea am mai avut timp sa intru deloc pe forum. Sunt tare prinsa si ajungem seara tarziu acasa, dupa o tura prin parc cu piticul si sunt si eu destul de obosita, ca pic lata. Abia astept concediul, dar mai e aproape o luna pana atunci.
Intre timp am ajuns marti cu Razvan la dr. sa facem vaccinul Varilrix. Nu a avut nici o reactie adversa. Acum e foarte bine. Din pacate tot cu noi vrea sa doarma, nu mai vrea deloc in patutul lui, nu stiu cum o sa-l dezvatam, dar incercam.
Deocamdata cu serviciul n-am mai facut nimic, am pus in balanta avantajele si dezavantajele din ambele locuri si se pare ca tot unde sunt acum am mai multe avantaje. Dincolo mi-e frica ca nu o sa fie ceea ce ma astept eu, mai ales ca am mai lucrat acolo. Inclin din ce in ce mai tare sa raman tot aici unde sunt, pentru ca acolo nu ar fi decat postul (titulatura) de conducere, in rest, nu am mari avantaje pana si salariul va fi acelasi si nici nu e trecut tot pe cartea de munca, asa ca, nu cred ca ma mai duc acolo.
N-am avut timp sa mai citesc ce-ati mai scris, dar zilele astea o sa incerc sa recuperez si sa va raspund.
Va pup pe toate si pe piticii vostri, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by norocuta
Salutari intregii livezi,
Mamicilor Babee, Muuh, Tweety, Mada, Gina, Anasia, MamaluiD, Emiliapop m-am rasfatat la maxim vizionand pozicile voastre si intentionand sa va scriu la fiecare in parte am realizat ca trebuie sa repet de cate opt ori: "Ce piersicute dulci!!! Si cat au crescut!
Am pupici pentru toate
Tweetyce veste faina ai adus in livada!! Sarcina usoara si astept sa calculezi DPN-ul sa actualizez si pe paginuta de blog.
www.piersicute2006.blogspot.com
Multumim mult pentru complimente, asemenea!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

,salutari mamicii tale Monicuta_bb