PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 11
dana7mi spune:
Bine v-am regasit! A trecut ceva timp de cand nu am mai dat pe aici.... intre timp piersicutele implinesc deja 2 anisori ...
La multi ani tuturor copilasilor! Felicitari mamicilor care asteapta al 2-lea bb.
Tweety7 spune:
Multumim tuturor pentru aprecieri! Imi pare rau, dar eu n-am reusit sa vad poze. Deeee, timpul asta!
Costumasul i-a fost adus de catre bunici drept suvenir din Spania. Clara, dupa cum se vede in poze, e foarte incantata de el. Mai ales ca, atunci cand il imbraca, toata lumea e topita. In general, cand se afla in centrul atentiei, e cea mai fericita fetita. Seamana cu ma-sa.
Despre noi ce sa va mai zic? Mai nou fii-mea vrea pe-afara numai desculta si prin casa numai goala. Deocamdata o las dupa cum vrea. Ma-ntreb insa cum va fi la toamna sau la iarna? Vorbeste cate-n luna si-n stele. A inceput de ieri sa-ntrebe "de ce?". Deci, trebuie sa-mi cumpar multe enciclopedii, ca sa-i pot da copilului raspunsuri satisfacatoare.
Alte intrebari frecvente: "Ce se-aude?", "Ce avem aici?", "Ce se vede acolo?". Sau cu un aer savant, spune: "Ia sa vedem!" Ma vrea langa ea si pe timpul zilei. Mereu ma roaga dimineata sa nu mai plec la serviciu.
De-astea. Pupam pe toata lumea!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
julax spune:
Stefania,super fratiori
,dar am avzut ceva pe acolo si...
Gina,cred ca am omis sa-ti spun c aam vazut si eu pozele cu Razvan cel zambaret
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
michella78 spune:
buna dimineata livada!
ne-am intors si noi pe plaiuri mioritice de vreo saptamana!
ce de progrese la piersicutelor noastre!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE PANA ACUM!
astptam vesti de la gravidute!
tweety si teodora este foarte incantata sa stea desculta prin curte, nu prea reusesc sa o conving sa-si mai puna sandalutele daca a apucat sa se descalte.
michella
michella78 spune:
am si eu nevoie de asistenta tehnica, cine are timp si rabdare sa imi explice si mie cum se pun pozele!
michella
norocuta spune:
quote:
Originally posted by michella78
am si eu nevoie de asistenta tehnica, cine are timp si rabdare sa imi explice si mie cum se pun pozele!
michella
unde sa le pui?
Sunt aici ...
michella78 spune:
norocuta tu ma salvezi... ca doar esti minitehnicus 
as vrea sa pot pune si eu poze in mesaj, sa mai vedeti fata din cand in cand. dar nu stiu cum!
ca sunt cumplit de nepriceputa la chestii de-astea!
michella
MADYN spune:
Salut livada (dupa nu-stiu-cita-vreme de cind n-am mai fost pe aici)!
Ce de piesicute dulci am vazut eu asatazi
! Mamicilor Babee, Muuh, Tweety, Mada, Gina,Anasia, MamaluiD sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Cred ca sinteti tare mindre de puisori!
Noi nu ne laudam nici cu vorbit - doar asa strict necesar, nici cu olita - nu mai vrea sa stea nici picat cu ceara si nici de suzi n-am scapat de tot, desi am mai rarit-o. Dar crestem mari, sintem destepti si dragalasi foc
.
In august plecam la mare. Cine mai vine?
m & m - (1-aug-2006)
norocuta spune:
Michella78 te duci in stanga la Meniu, la Profil personal. Acolo, respectiv la semnatura scri astfel:
[ url = " site-ul care duce l poze "]cuvantul care vrei sa apara afisat [/url]
Atentie nu lasa spatii cum am facut eu si nu uita ghilimelele. Oricum poti verifica daca dai clic pe "Vizualizare" inainte de a "Trimite" ca sa fii sigura ca e totul OK.
Fug la mici cumparaturi si sa ia piersica o gura de aer, dar revin...pentru orice intrebare voi fi pe aici..