Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, bagati baie in copaie.
Ca dupa ce nashteti, ba sunt lohii, ba plange copilul, si mai mult de 5 min nu o sa mai dureze dushul. Io is asha stresata, ca aud voci (adica voci plangarete, in rest nu imi vorbeste nimeni).

Cat despre motanul incaltsat, vineri sper sa fie ultima runda de ghete gipsate.

Dordia, formula ta se aplica si la bebele meu. Care papa des, dar putin. Si totusi...nu a luat suficient in greutate. A,bine, mai avem 6 zile pana incheiem luna. Dr mi-a zis azi ca cifra medie e: 200gr pe sapt, dar ea e multumita si cu 170gr. O sa imi iau cantar, si o sa o cantaresc.

Ylari, infarixul e sigur gratis. Am discutat si despre celelalte 2 vaccinuri, prevenar si rotavirus:unul o sa il aman la 2 ani, sau cand o sa ajunga in colectivitate, si unu il vad io cum il combin. Ma sperie cu atatea vaccinuri..cand eram noi mai mici nu erau asha multe.
Dar si spitalele pline de hepatite si cazuri de poliomielita....asha ca nu ash risca.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fetelor, mersi de incurajari, , ancarun, miss, o sa incerc sa vad dc imi permit, ca am inteles ca sunt destul de scumpe consultatiile... si noi suntem varza in per asta cu finantele.... nu am timp sa scriu, si de citi citesc si dc nu am rasp la toata lumea imi cer scuze, noi ne chinuim acum si cu kk, iar a trecut ieri si azi si na facut, si de 2 ori am incercat si cu supozitor sui tot na mers, mine mergem sa vedem ce ne da... azi am facut plaja, si el e tare cuminte cand nu sse chinuie cu parturile... am foist si la dermato si acele cosulete sunt "millia", sunt de 2 feluri si pot persista pana la 4 luni sau chiar mai mult si nu trebuie piscalite si nici tratate... scuzati ortografia dar scriu cu stanga si cu el in brate, numai bine va doresc si va pup pe toate....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Fetelor, mersi de incurajari, , ancarun, miss, o sa incerc sa vad dc imi permit, ca am inteles ca sunt destul de scumpe consultatiile... si noi suntem varza in per asta cu finantele.... nu am timp sa scriu, si de citi citesc si dc nu am rasp la toata lumea imi cer scuze, noi ne chinuim acum si cu kk, iar a trecut ieri si azi si na facut, si de 2 ori am incercat si cu supozitor sui tot na mers, mine mergem sa vedem ce ne da... azi am facut plaja, si el e tare cuminte cand nu sse chinuie cu parturile... am foist si la dermato si acele cosulete sunt "millia", sunt de 2 feluri si pot persista pana la 4 luni sau chiar mai mult si nu trebuie piscalite si nici tratate... scuzati ortografia dar scriu cu stanga si cu el in brate, numai bine va doresc si va pup pe toate....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

pup, si citim noi cum scrii ! Sanatate multa si tie si lui bebe.
Sa lasi in pace bubitele lui bebe...acu, nici el sa nu se zgariie, adica sa ai grija sa iit ai unghuiutele. Si trec ele.
despre caca, dr mi-a zis ca daca face 1 data la 2 zile nu e cazul de griji. 1 data la 3 zile..deja tre intervenit. Dar aici nu pot sa iti zic cum, ca la mine potoroasa e o cacacioasa, ca maica sa. Si beshinoasa, ca maica sa si taica su.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor va multumesc pt raspunsuri. Din pacate iar am febra deci va datzi seama ce distractie. 39.1

Am citit ca pot lua amoxicilina chiar daca altez. Am ramasa de la Nicole din aia sirop si incep sa iau ca nu se mai poate ma termina boala asta.

Cu alaptatul o sa perseverez cu mulsul si o s-o mai pun si la san.

Cleo lasa ca recupereaza printesa ta o sa vezi. e bine ca ai atat de mult lapte.

Numai bine tuturor si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor a-propos de cele care au facut , azi am facut si noi prostioare chiar de 2 ori si uite ca acu stau ca huhurezu si ma uit in chilotzi sa nu se rupa apa, dar ce sa va zic ca transpir ca la balamuc si eu cred ca confund transpiratia cu apa.
Sunt nebuna ce sa mai zic, au am trecut in sapt 37 spre 38 deci nu ar fi prea bine sa vina bebe acum ca pana pe 20 mai sunt zile dar daca mi-a trebuit, acu fac noaptea alba.
Pt ANUTA _MARIA vezi ca si eu nasc cu acelasi doctor!!!!!!!!!!
Azi am luat rezult de la analize si sunt o.k., am sunt doctoruldar nu a rspuns deloc , avea telinchis, il sun maine sa vedem cand ne vedem sa stab ult detalii referitoare la nastere.
Azi am fost pana la supermarketul din colt, cam 200 de m dus si 200 intors si ma intepat colul in continuu zici ca imi baga cineva niste ace acolo.Am venit inapoi cu greutate cam 6 kg plus sexul de azi , v-am spus eu ca nu sunt intreaga, dar asta e...................
Felicitari CLEO PT BEBELUSA , SA DEA DOAMNE DOAMNE SA FIE BINE ....
Gata , daca mai pot mai stau dar nu imi e somn deloc, parca am ace in fund asa sunt.
Pupci
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici
AMR 2 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele.
Am mancat o farfurie maare de fulgi cu lapte. mi se face o foame dimineata...dupa o noapte de stat cu bb in brate si plimbaaaari prin casa si nechezat (iar nu doarme si necheaza din 5 in 5 minute..)

numai afara doarme.
am fost ieri cu tati in parc, 2 ore nu a spus nici car.

Magnetisim, nu e nici o probl, nu se declanseaza asa usor, si noi mai faceam pe ultima suta... ideea e sa pui prezervativ acum, sa nu se infecteze, asa mi-a spus dl dr cand am ajuns in luna 8.

Andree bine ati venit acasa, tu si bb Eric!! Am citit povestea nasterii. Cert e ca eu n-as mai fi calcat!:)

Alysh mi-e frica sa lasi puiul asa pe canapea..si soramii ii spun...nu stii care e momentul in care incepe sa se intoarca...Doamne fereste sa cada! Mai bine patutul lui ala e sfant.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana79

Fetelor va multumesc pt raspunsuri. Din pacate iar am febra deci va datzi seama ce distractie. 39.1

Am citit ca pot lua amoxicilina chiar daca altez. Am ramasa de la Nicole din aia sirop si incep sa iau ca nu se mai poate ma termina boala asta.

Cu alaptatul o sa perseverez cu mulsul si o s-o mai pun si la san.

Cleo lasa ca recupereaza printesa ta o sa vezi. e bine ca ai atat de mult lapte.

Numai bine tuturor si noapte buna

Diana de Nicole Evelyn(13 Iunie, 2006) si Alysia Maria (8 Mai,2008)

diana, sanatate multa. Nu ai dr sa poti sa suni sa intrebi? amoxicilina sigur era permisa si in sarcina. Sau nu mai stiu, am uitat... lobotomia asta.

Fetelor, va invit la o cana cu cu lapte aburind. Cafea isi pune cine vrea, io sper sa nu agit pitica.
Ieri, inainte de medic, ne-am bucurat sufletul si am cumparat piticei ce ne-a recomandat www.barza-ro.com/s2.html" target="_blank">Gabitsam. Abia astept sa pot pune pitica in el.

fetelor, m-am mai linistit. Aseara am plans continuu, ca pitica nu vrea sa pape. Adica mananca ceva, si adoarme la san. Si i-am facut tot ce mi-a trecut prin cap: tras de falci, pus la ragait, vorbit, cantat, facut masaj la ochishor sa desfund cananelel lacrimale, facut masaj la talpi, etc. Nik. Am muls si artuncat laptele, si pus comprese fierbinti sa dea nodulii de la sani inapoi. Si ce rau imi pare, ca am lapte.... Asha o fi ritmul ei, stomacul mai mic, ca energie are, reactioneaza, fortsa are, dar dupa ce mananca 10 min, adoarme la san. Cleo=suzeta. O sa o scot afara, ca de la agitatie mananca mai bine. (sau asha mi se pare...). Si gata.

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

Neata, fetele.
Am mancat o farfurie maare de fulgi cu lapte. mi se face o foame dimineata...dupa o noapte de stat cu bb in brate si plimbaaaari prin casa si nechezat (iar nu doarme si necheaza din 5 in 5 minute..)

numai afara doarme.
am fost ieri cu tati in parc, 2 ore nu a spus nici car.

Magnetisim, nu e nici o probl, nu se declanseaza asa usor, si noi mai faceam pe ultima suta... ideea e sa pui prezervativ acum, sa nu se infecteze, asa mi-a spus dl dr cand am ajuns in luna 8.

Andree bine ati venit acasa, tu si bb Eric!! Am citit povestea nasterii. Cert e ca eu n-as mai fi calcat!:)

Alysh mi-e frica sa lasi puiul asa pe canapea..si soramii ii spun...nu stii care e momentul in care incepe sa se intoarca...Doamne fereste sa cada! Mai bine patutul lui ala e sfant.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

niatsa sis. Chiar ma intrebam unde sunteti. Sora cealalta e mai rar pe aici..dar si cu 2 pui... cum se descruca?

P.S. fac capitol nou. 5min.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput